Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet direk sync yuzunden(wmp 10) ne varsa atti makineye age of daki sesleri bile:) sonradan da tag olayini gordum genis duzenlmeyi yaptim simdi ne yapmam gerekiyor silip bidahami yuklemek herseyi? bide bu mpg dosyalarini convert yapti atti ama hala mpg olarak duruyor ve oynatmiyor nedeniyse bitrate den mis bu bitrate de dosyayi oynatamiyormus! ne yapabilirim

bide creative cd sinde yahoo music engine de var!
  • tavsiyem yüklemeyi bastan yapman... ben wmp 10 kullanmıyorum, media expolerer daha kullanışlı oluyor.. bitrate olayına bişey yapabileceğini sanmıyorum belki bazı yardımcı convert programlar vardır.... benim arsivimde de 2 tane uygun olmayan bitrate li mpg cıktı.
  • cretaive henuz fiatını acıklamadıgı yeni bir ürün duyurdu, zen serisi icin kablosuz kumanda modulü.
     Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

cihaz hoparlorlere bagli mp3 playerinizi uzaktan kumanda ediyor.
  • arkadaslar weblebi.comdan frisby fs-p202 model speakeri aldim urun 4 ince pille calisiyor 2 yil garantisi var turuncunun dedigi gibi katlaninca pek cebe girmesede ufak bir el cantasinda fdlan cok rhat tasinir .urunun ayrica adaptor giriside var evde soyle bir kablo yiginlarimi baktigimda direk nokia min sarj aleti gozume ilisti denedim ve tak calisti urun kisaca sarj aletinizle urunu surekli kullanma sansiniz doguyor lakin icindeki pilleri bu anda cikardim ic aksam ve calisma prensibini bilemedigim icin acaba pilden mi elektrikten mi yer bilemedim bilgisi olan varsa benide aydinlatmasini cok isterim. urunun sesine gelince bas falan bjeklemeyin ama urunun sesininde az oldugunu sakin dusunmeyi hatta soyle diyim creative in travel sound undan az degil diyebiliriz sesine ama tabii berraklik falan olarak karsilastirmiyorum!
    ses kalitesine gelincede full ses acinca tabii ki berrakliktan cok gurultu orani artiyor diyebilirim hani musik kulagim cok olmadigi icin teknik aciklayamiyorum ama hani bir musik gurusu degilseniz kesinlikle sizi tatmin edicek bir alet...
    diger bir guzel yanida urunun ortasindaki kisim buraya zen vision yad aipod herneyse koydugunuz dik ve izlenme acisindan ii bir aciyla sabitleniyor alet yani arkasinda mandal olan (urunun dik durmasi icin) koruma kiiliflarindan almaya gerek kalmiyor takiyorsunuz ve istediginiz izliyorsunuz dun gece ben deneme amacli az biraz lord of the rings izledim ve gayet gusel bir deneyim oldu.
    bide weblebinin yeri gayrettepedeymis ben acaleden bosuna 4 milyon kargo verdim keske gidip mecidiyekoyden alsaydim sizlere uyari yakin olan gitsin alsin gayrettepeden 16 ya geliyo ki iiyi fiyat bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravunos -- 4 Mayıs 2006; 12:01:48 >

• ben mont cebinden bahsetmiştim o dönem kar kış yağmur vardı etrafta
  • yaw bende takildim ya hakkin cok walla sana satasirmiyim:)
  • bisey demedim zaten yaw
    bu arada benim silikon kılf da sonunda gelmiş yarın alıyorum
  • selam, zvm yi fs-p202 nin yuvasına koyarken yada çıkarırken dikkat etmeni öneririm, azda olsa çizilebiliyor.

Yaz aylarında zvm yi kemerimize takıp taşıyabilceğimiz,yada kolaylıkla taşımamızı sağlayacak hangi kılıfı önerirsiniz.Ben şu an montumun cebinde rahat kullanıyorum.Ama sıcak havada ön gömlek cebinde yada arka cepte taşımak pek te iyi olmaz heralde.Kutunun içinde çıkan kılıf dışında şu an kulandığınız taşıma amaçlı bir ürün var mı?Turuncunun yukarıda bahsettiği ürünlerin hepsi çok güzel,hem de fonksiyonel,tuşları kulanmamıza olanak veriyor.Bunlardan TC de var mı?

Bir de tuşların olduğu parlak kısım çok kolay çiziliyor.Bir an evvel bu tarz bir koruyucu kılıf almaktan fayda var.

Son sorum ise zvm deki o 5 yıldızın ne işe yaradığı?Çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

arkadaslar weblebi.comdan frisby fs-p202 model speakeri aldim urun 4 ince pille calisiyor 2 yil garantisi var turuncunun dedigi gibi katlaninca pek cebe girmesede ufak bir el cantasinda fdlan cok rhat tasinir .urunun ayrica adaptor giriside var evde soyle bir kablo yiginlarimi baktigimda direk nokia min sarj aleti gozume ilisti denedim ve tak calisti urun kisaca sarj aletinizle urunu surekli kullanma sansiniz doguyor lakin icindeki pilleri bu anda cikardim ic aksam ve calisma prensibini bilemedigim icin acaba pilden mi elektrikten mi yer bilemedim bilgisi olan varsa benide aydinlatmasini cok isterim. urunun sesine gelince bas falan bjeklemeyin ama urunun sesininde az oldugunu sakin dusunmeyi hatta soyle diyim creative in travel sound undan az degil diyebiliriz sesine ama tabii berraklik falan olarak karsilastirmiyorum!
    ses kalitesine gelincede full ses acinca tabii ki berrakliktan cok gurultu orani artiyor diyebilirim hani musik kulagim cok olmadigi icin teknik aciklayamiyorum ama hani bir musik gurusu degilseniz kesinlikle sizi tatmin edicek bir alet...
    diger bir guzel yanida urunun ortasindaki kisim buraya zen vision yad aipod herneyse koydugunuz dik ve izlenme acisindan ii bir aciyla sabitleniyor alet yani arkasinda mandal olan (urunun dik durmasi icin) koruma kiiliflarindan almaya gerek kalmiyor takiyorsunuz ve istediginiz izliyorsunuz dun gece ben deneme amacli az biraz lord of the rings izledim ve gayet gusel bir deneyim oldu.
    bide weblebinin yeri gayrettepedeymis ben acaleden bosuna 4 milyon kargo verdim keske gidip mecidiyekoyden alsaydim sizlere uyari yakin olan gitsin alsin gayrettepeden 16 ya geliyo ki iiyi fiyat bence...

• parcalara yıldız vermene yarıyorlar, böylece sadece 5 yıldızlı parcaları ya da herhangi bir yıldızlama yaptıgın parcaları falan dinleyebiliyorsun.. kılıfa gelince ben bi kullanıyım da yarın yazarım izlenimleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

bisey demedim zaten yaw
    bu arada benim silikon kılf da sonunda gelmiş yarın alıyorum

walla cok gusel bisey kilif cizilme olayi sifir ve elinden dusme ihtimalini sifira indiriyo nerdeyse kayganlik sifir oluyo ve ellerimiz birmidir bilmem tam ele oturmasini sagliyor:)

• quote:

Orjinalden alıntı: naneci

selam, zvm yi fs-p202 nin yuvasına koyarken yada çıkarırken dikkat etmeni öneririm, azda olsa çizilebiliyor.

Yaz aylarında zvm yi kemerimize takıp taşıyabilceğimiz,yada kolaylıkla taşımamızı sağlayacak hangi kılıfı önerirsiniz.Ben şu an montumun cebinde rahat kullanıyorum.Ama sıcak havada ön gömlek cebinde yada arka cepte taşımak pek te iyi olmaz heralde.Kutunun içinde çıkan kılıf dışında şu an kulandığınız taşıma amaçlı bir ürün var mı?Turuncunun yukarıda bahsettiği ürünlerin hepsi çok güzel,hem de fonksiyonel,tuşları kulanmamıza olanak veriyor.Bunlardan TC de var mı?

Bir de tuşların olduğu parlak kısım çok kolay çiziliyor.Bir an evvel bu tarz bir koruyucu kılıf almaktan fayda var.

Son sorum ise zvm deki o 5 yıldızın ne işe yaradığı?Çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

arkadaslar weblebi.comdan frisby fs-p202 model speakeri aldim urun 4 ince pille calisiyor 2 yil garantisi var turuncunun dedigi gibi katlaninca pek cebe girmesede ufak bir el cantasinda fdlan cok rhat tasinir .urunun ayrica adaptor giriside var evde soyle bir kablo yiginlarimi baktigimda direk nokia min sarj aleti gozume ilisti denedim ve tak calisti urun kisaca sarj aletinizle urunu surekli kullanma sansiniz doguyor lakin icindeki pilleri bu anda cikardim ic aksam ve calisma prensibini bilemedigim icin acaba pilden mi elektrikten mi yer bilemedim bilgisi olan varsa benide aydinlatmasini cok isterim. urunun sesine gelince bas falan bjeklemeyin ama urunun sesininde az oldugunu sakin dusunmeyi hatta soyle diyim creative in travel sound undan az degil diyebiliriz sesine ama tabii berraklik falan olarak karsilastirmiyorum!

arkadasim direk bir silikon kilif almani oneririm ben daha kilfi cikarmadim ilk taktigimdan beri nerdeyse cok kulanisli ve korunakli oluyor ayrica speakerin yuvasinada tam olarak oturmasini sagkliyor tabii ki cizilmeden sifir temasla ebayden direk al hic dusunme gumruk yok adam yollarmi falan
    bak zaten adamlarin binlerce satisi oluyo al gelsin 10 gunde evine:)

• quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

creative zvm forumlarında neden hala metin okuyucusuna dair bir yazilim guncellemesi yapilmadigi icin elestirile dursun, kullanıcılardan biri metin belgelerini bmp formatına ceviren minicik bir exe yaratmis. linkini verdgim yerden indirebilirsiniz... zvm ekran boyutuna indirgenen metinler. bmp formatında okuyabiliyorsunuz... boylece text dosyalırını da yanınızda tasiyip okuyabiliyorsunuz... bunu yapan baska programlarda var ama bu program zvm ye ozel... ekran boyutuna kadar... resim gosteren ve ayni ekran boyutuna sahip diger playerlar da kullanabilir tabiiki... hala yasak durumu var mı bilmedigim icin garanti olsun dedim, adresin ilk kelimeisini tersden yazdım, siz duzelterek adrese ulasınız...

http://erahsdipar.de/files/15930731/TextToImage.exe.html

turuncu bunu indirdimde zvm ye nerden nasil aticam onu yapamadim bi anlatirmisin/?
    hallettim:):)
    walla bidaha tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravunos -- 4 Mayıs 2006; 23:41:42 >

• ravunos senin kılıf hangisi acaba,ebay den alacağım ama bana bir yol göstersen...Turuncu yorumlarını bekliyorum.

Ya bir de ben taktım kafayı yıldız olayına,5 yıldız verdiğim parçayı yada 3 olsun nerden dinleyeceğimi analamadım.Bu şarkıların randomize olarak çalma şansınımı arttırmış oluyorum yoksa asadece bunları dinleyebileceğim bir yer mi var?Benim bildiğim bookmark var ama 10 ile sınırlandırılmış keşke 100 falan olsaydı..Şu an 2500 şarkı falan var içerde nerdeyse hergün en az bir tane çok beğendiğim şarkı oluyor.Bunlara bir işaret koymanın yolu yok mu?Gelecekte tekrar kolayca dönebilmek için.

Son olarak play a basmaksızın ard arda video çalamaya başlasa çok iyi olur ya:)Bu nasıl olmaz anlayamıyorum inş. en kısa sürede bu özellik gelir.(Bundan daha öncede şikayet etmiştim.Bence büyük sorun)Tekrardan teşekkürler:)
  • Merhaba,

Bir arakdaşım bu ay ABD'ye gidiyor ve ben bu ürünü aldırmak istiyorum. Amazon.com'da baktım 299usd olarak gözüküyor. Yalnız kafama takılan bir konu var. ABD'den alacağım ürünün adaptörü burada çalışır mı yani standart olarak 110/240 olarak mı ayarlanmış? Adaptörün üstüne tekrar çeviri gibi başka bir aparat takmak istemiyorum da.. Creative'in sitesinden kullanmaz klavuzunu indirdim. Her ülkenin elektrik soket standartına göre adaptörün ucuna takılan fiş var, kutudan böyle birşey çıkıyor mu acaba bilginiz var mı?

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

Bir de renk konusunda ne diyorsunuz? Ben yakından görmedim bu cihazı ama amazon.com'da en çok siyah rengi satılmış. Ben ise yeşil rengini beğendim, renk konusunda herhangi bir problem yaşar mıyım çabul solma vs. gibi?

Şimdiden teşekkürler,
    GR.

• ben honkkongdan almıştım ve içinden bizim prizlere uygun olan soket çıktı+ bir de ingiliz standardı olan sanırım. yani 3 başlı olan cıktı.. sürgülü bi kanal yapmışlar başlıkları cok rahat değiştiriyosun.yeşil güzel bi renk, soma yapacağını sanmam. siyah da güzel ama en çok o çizik belli ediyormuş.. tabii kılıfla kullanırsan bişiey olmaz.
  • megavizyonda var (taksim) ayrica cevahir ep centerada geliyomus yoldaymis git gor kardes

naneci kilifa ge,incede bende ki tango chocolat ve kullanisli !
  • Amerika'dan sipariş ettikten sonra bu ilanı gödüm.... Ben faydalanamadım siz bir bakın....
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1981713

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethien2 -- 5 Mayıs 2006; 18:18:22 >
  • kutu içeriğinde adaptör gözükümyo???? Alan arkadaşların adaptörleri var mıydı acaba??
    http://us.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=214&product=14331&nav=packageContents
  • Baya ucuza gitmiş valla,benim bile içim gitti LEthien sendemi aldın vision hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: lethien2

Amerika'dan sipariş ettikten sonra bu ilanı gödüm.... Ben faydalanamadım siz bir bakın....
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1981713

• quote:

Orjinalden alıntı: lethien2

kutu içeriğinde adaptör gözükümyo???? Alan arkadaşların adaptörleri var mıydı acaba??
    http://us.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=214&product=14331&nav=packageContents

adaptor kutu icerigine dahil.

senin verdigin linkte ya bir yanlislik var ya da o amerikaya ait bi durum. (ama yanlislik gibi duruyor)
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331&nav=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 5 Mayıs 2006; 23:00:43 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.