Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Arkadaşlar almak isteyenlere tavsiyem; sık sık gittigidiyor'a bakın. Bir kaç gün önce kullanılmamış ZV:M 600YTL'ye bulunuyordu...

hocam nerdesin yaw, kayboldun ortalıktan. hayıdır, disipline mi verdiler
  • Evet o tarz bir problem çıktı da Takip ettim gene de topiclerinizi.
  • zen vision:m Linux' da !!!
    ilgilenenler icin kaynak kodlar asagidaki linkte.
    http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=158745
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

dvd rip zvm:

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/zen-vision-m-dvd-ripping-guide.php#more

ama su an ceviremiyecegim.. bilenler bilmeyenlere anlatsin :)
    aslında dil bilmeyen ve görüntüyü illa dvd den direk zvm ye ekliyecem diyenler de rahatlıkla anlayabilirler.. sonucta program linkleri belli, onlar download edilecek.. e gerisi de resimli sayılır..

Dvd riplemek isteyen arkadaşlar.. Linkteki programları yükledim canavar gibi çalışıyor ama dikkat!!! Yüzüklerin Effendisi Kralın Dönüşü filmini dvd'den ZV:M'ye aktarmak tam 14 saat 16 dakika sürüdü!!! / küsür gb dan 1.4 gb a indirdim. Sistemim biraz yavas sayılır ama yine de cok uzun bir süre....

• arkadaslar creative zen vısıon m kulaklık performansı nasıl? kalıtelı bır kulaklık almalımı yoksa ıdare edermı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar almak isteyenlere tavsiyem; sık sık gittigidiyor'a bakın. Bir kaç gün önce kullanılmamış ZV:M 600YTL'ye bulunuyordu...

abi siz ne diosunuz adamin biri 405 ytlye almis zvm yi..önceki sayfalardan birinde var linki..

iste buna gg efsanesi derim ben..
  • selamlar
    ben yeni bir zvm kullanıcısıyım.bir aydır araştırdım ve sonunda kavuştum.amerikadan bi arkadaş aracılığyla amazon.com'dan aldım sorunsuz bi şekilde toplam 425 milyona.ama bi şey soracağım music library ile ilgili ben yüklediğim müzikleri klasör halinde göremiyorum daha değişik şekillerde sınıflandırıyor ama çok karışık oluyor. klasör şeklinde nasıl görebileceğim konusunda bi arkadaş bilgi sahibi ise bu soruna cevap alırsam çok sevinirim.ben klasör halinde kaydettim ama karışık çıktı.eğer tabi bu konu daha önce yazıldıysa beni yönlendirirseniz sevinirim
    sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

quote:

quote:

abi siz ne diosunuz adamin biri 405 ytlye almis zvm yi..önceki sayfalardan birinde var linki..

iste buna gg efsanesi derim ben..

Bulsunlar o paraya da birkaç tane de ben alayım, 6gb Sony'nin düz mp3 player'ı daha pahalı Türkiye'de ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 14 Mayıs 2006; 10:49:23 >

• Vallahi alırdım kapanmasa, bundan sonra ben de daha sık bakayım o zaman
  • Alan adamda afetmemiş zaten atlamış hemen hemen alla.Bende sık sık bakarım hayret nasıl görmedim
  • arkadaslar 1ay sonunda allaha sukur makınama kavustum forumları okudum ama yıende sormakta zarar gormuyom makınanın sarjını full bıtırdıkten sonra mı tekrar yukleyeyım yoksa bıtmeye yakın sınya fılan verıncemı? henuz bılgım yok tabı bu konuda bıde kac s. şarjda tutmamı onerırsını?
  • Bu tarz pile sahip aletleri bitmeden koymak ömrü açısından daha iyi.Hatta yarısını az geçince koy.
  • bende pili tamamen bittikten sonra şarja oymak sağlıklı diye biliyorum, YOKMU BİZİ Bİ AYDINLATACAK
  • Onun olmadığına eminim işte,pili tamamen bitirmemek çok önemli.
    quote:

Orjinalden alıntı: zopzekir

bende pili tamamen bittikten sonra şarja oymak sağlıklı diye biliyorum, YOKMU BİZİ Bİ AYDINLATACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

Onun olmadığına eminim işte,pili tamamen bitirmemek çok önemli.
    quote:

Orjinalden alıntı: zopzekir

bende pili tamamen bittikten sonra şarja oymak sağlıklı diye biliyorum, YOKMU BİZİ Bİ AYDINLATACAK

Bu konuda yilmaz196'a katılıyorum, pili tamamen bitirmeden sarj edin zira bu li-ion pillerin cevirim sayılarını azaltıyor... Yani kırmızıyı görünce sarj edin....
  • arkadaslar alet elımde yanlız bır korkum avr suan pıl gostergesı full gosterıyor kıtapcıktada ılk kullanımda 2s. sarja takın dıyor ne yapayım zen vısıon m kullanan bırı yardımcı olursa sevınırım
  • arkadaslar hıcmı aranızda creatıve kullanıcısı yok bır yardım lutfen makına bana bakıyor ben makınaya sarj mı edem yoksa kullanmaya baslıyayımmı
  • hıc kımsenın bılgısı yoksu dunden berı aletı ellemedım allah rızası ıcın bır kısı soruma cvp versın lutfen yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.