Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar.. creative zen vision: m ebayda 157.50 dolar..
    fakat ingilizcem zayıf ve bu işin püf noktalarını da çok iyi bilmiyorum.
    sizce güvenilir mi. almaya kalkışsam risk var mı. ürün sayfasını inceleyip bana yardımcı olabilir misiniz..

http://cgi.ebay.com/Creative-ZEN-Vision-M-30-GB-Black-NR-Mint-Condition_W0QQitemZ9727395766QQcategoryZ114616QQrdZ1QQcmdZViewItem

• quote:

Orjinalden alıntı: yasemin28d

arkadaşlar.. creative zen vision: m ebayda 157.50 dolar..
    fakat ingilizcem zayıf ve bu işin püf noktalarını da çok iyi bilmiyorum.
    sizce güvenilir mi. almaya kalkışsam risk var mı. ürün sayfasını inceleyip bana yardımcı olabilir misiniz..

http://cgi.ebay.com/Creative-ZEN-Vision-M-30-GB-Black-NR-Mint-Condition_W0QQitemZ9727395766QQcategoryZ114616QQrdZ1QQcmdZViewItem

yaemin bu kullanılmış. ayrıca açık arttırma fiyatı şuanda $ 157, yani son fiyatı değil. eğer almayı düşünüyosan ben sana güvenli bi satıcıdan kullanılmamış bi zen vision m linki verebilirim.

• arkadaslar bırınız bana yardım etsın lutfen ne yapmam gerek
  • turuncu bır yardım edermısın lutfen ne yapmam gerek
    sana olayı anlatıyım once sıteden en son frımware ındırdım 1.30 sonra mp3 recovery moduna gectım ve bılgısayara bagladım sonra programa cıft tıkladım fakat upgrade tusu basamıyom mp3 baglı degıl lutfen baglayın yazıyor mp3 baglı media explorer calısıyor bu olay olmayınca bende mp3 kapattımdı sonra tekrar actıgımda frımware problemı yazıyor ve recovery moduna gecıyor sımdı ne olacak? alet gumemı gıttı? japonyaya tekrar gondersem cozum olurmu? lutfen bı yardım et
    dostlar kımse bılmıyormu bu sorunumun cozumunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 22 Mayıs 2006; 14:18:05 >
  • çok sağolun düşünebilirim tabi arayış içerisindeyim zaten. önerinizi bekliyorum..
  • arkadaşlar 700 mb lık bir filmi kaç mb olarak kaydediyorsunuz.birde asf çalıştırıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 22 Mayıs 2006; 23:49:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

turuncu bır yardım edermısın lutfen ne yapmam gerek
    sana olayı anlatıyım once sıteden en son frımware ındırdım 1.30 sonra mp3 recovery moduna gectım ve bılgısayara bagladım sonra programa cıft tıkladım fakat upgrade tusu basamıyom mp3 baglı degıl lutfen baglayın yazıyor mp3 baglı media explorer calısıyor bu olay olmayınca bende mp3 kapattımdı sonra tekrar actıgımda frımware problemı yazıyor ve recovery moduna gecıyor sımdı ne olacak? alet gumemı gıttı? japonyaya tekrar gondersem cozum olurmu? lutfen bı yardım et

herkese selam uzun sayılabilecek bi ayrılık dönemi oldu,istanbul dışındaydım foruma pek bakma fırsatım olmadı.

@ cem
    update islemini yanlis gerceklestirmissin sorun o yuzden oluşmuş. zen vision m i update etmek için cihazı önce recovery moda alman gerekmiyordu. sadece calışan expolerer tabanlı pencereleri kapatman, cihazı bilgisayara baglaman ve update dosyana cift tıklaman gerekiyordu.

neyse, cihaz recovery moduna geçtiğine göre sana secenekler sunmalı: reboot, clean up, reload firmware gibi .. asagidaki resimdeki gibi bir menü görebiliyor musun? tabii ki seninkinin rengi farklı olabilir...
     Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

eger görebiliyorsan reload firmware secenegini bir dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 23 Mayıs 2006; 12:17:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

turuncu bır yardım edermısın lutfen ne yapmam gerek

herkese selam uzun sayılabilecek bi ayrılık dönemi oldu,istanbul dışındaydım foruma pek bakma fırsatım olmadı.

@ cem
    update islemini yanlis gerceklestirmissin sorun o yuzden oluşmuş. zen vision m i update etmek için cihazı önce recovery moda alman gerekmiyordu. sadece calışan expolerer tabanlı pencereleri kapatman, cihazı bilgisayara baglaman ve update dosyana cift tıklaman gerekiyordu.

neyse, cihaz recovery moduna geçtiğine göre sana secenekler sunmalı: reboot, clean up, reload firmware gibi .. asagidaki resimdeki gibi bir menü görebiliyor musun? tabii ki seninkinin rengi farklı olabilir...
     Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

eger görebiliyorsan reload firmware secenegini bir dene..

Özlettin kendini, daha sık bekleriz

• ne demek her zaman...
  • nerdesın sen turuncu abı yoklugunu ınankı cok hıssettı bu forum sen olmasan yanmısız sımdı abana gelınce:
    evet aynen o ekran gelıyor ordakı butun seceneklerı denedım format attım clean up yaptım ama hıc bırı sonuc vermedı herseferınde otomatık olarak kurtarma moduna gecıyor bılgısayarıma format attım ama yınede creatıvenın sıtesınden ındırdıgım setupda update tusuna basamıyom gormuyor bır turlu
  • bir önceki firmware i de bir dene derim: 1_11_01. olanı
  • nerden ındırebılırım onu abı? bır lınk veya adres verırmısın creatıvenın sıtesınde 1.1.01 bulamadım
  • rapid e uploud ediyorum ama biraz uzun sürebilir, linki pm atarım.
  • beklıyorum abı bırde su sorum olacak sımdı expolerer tabanlı programları kapat derken nelerı kasdettın?
    Ctrl+Alt+Delete bastıgımda expolerer tabanlı bır secenek oda expolere .exe onu kapatınca bılg. ekran komple kapanıyor o harıcınde demı calısmıyacak expolere tabanlı programlar demek ıstedıgın bumuydu?
  • masaüstünde acık bi pencere olmasın yeter. bir de baska bir bilgisyarda uploud islemini denedin mi? denemeni oneririm eski firmware i daha sonra denersin. linki 1 saat sonra atarım...
  • denemedım abı yarın denıyecem onu nasıl yapayım pekı normal fırmware ındırdıkten sonra mp3 acayım ve beklıyeyımmı? zaten actıgında dırek kurtarma modu gelıyor ınsallah olur.
  • usb deb cihaz kapalıyken bagla ve firmware i calistir... denemekte fayda var.. burdan mı aldın yurtdışından mı?
  • japonyadan geldı abı 430ytl aldım kargo gumruk dagıl 2gun ellemedım 3.gunu upgrade edıyım dedım kıtapcıgı actım ordakı ıslemlerı ızledım baktım olan bırsey yok bende kapadım aletı sonra tekrar actıgımda fırmware problemı yazısı cıkıp kurtarma moduna gecıyor resette attım ama hıcbırsey olmadı kac gundur su forumda bas bas bagırıyom sende olmasan bıttım ben senı rahat bırakmıyom ama kusuruma bakma abı senden baskası yardım edeez bana
  • yarında burda ol gozunu yıyım abı aman bıdaha gıdersen hepten yanarım ben
  • eski firmware i yuklemeye calışmadan şunu da bir dene ...

denetim masası >System > Donanım> aygıt yöneticisi (Device Manager)
    şimdi cihazı bilgisayara bağla.

Windows Portable devices altında cıkan şeyleri unistall et tamam de ve cık, bilgisayarı restart et

tekrar aygıt yöneticisini aç ve tekrar cihazı bilgisayara bağla, biraz bekle, cihaz portable device olarak görülüyor mu? görülüyorsa firmware upgrade dosyasını çalıştır.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.