Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım hata vardır!! Kutudan adaptör çıkmazsa üzülürüm.

Sağol yilmaz196 pazar elimde olacak umarım... Sabırsızlıkla bekliyorum............
  • Ben de sipariş ettim ama dediğim gibi içinden çıkan adaptörün özelliklerini buraya yazarsan sevinirim. Yani 220 volt uyumlu olup olmadığını ve içinde adaptörün ucuna takılabilir avrupa standartlarına uygun fiş vs. var mı?
  • yaw korkmayın var.
  • Y AHARBIDEN HE rahat olun arkadaslar adam aciklamasinda new diyosa zaten herseyi yollucaktir he yok used dersene okuyun eksik varmi yokmu ama illaki gelir ucuda tabiiki ameirkaya uygun olucak ama 500 bine elektrikciden turkiyeye uygun hale getirirsin ayrica voltaj olayindada rahat olun ben evde nerdeyse normal priz kullanmiyorum komple evi tesisati degiscem:)
  • DLO' dan iki yeni zv:M kılıfı. tabii marka oldugu için biraz fiatlılar siyah olan Neoprene den ve 30 dolar civarı , silikon olan beyaz ize 10 küsür dolar. sanırım naneci sormuştu, ben aldıgım silikon kılıfdan cok memnunum yakında buraya bir iki fotografla inceleme ekliycem. harika bir sey ve bana sadece 15 yl ye maloldu.( Frostbite sağolsun) doğrusu bu kadar kaliteli bişey geleceğini tahmin etmiyordum.

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB)

• Sevgili Yüzbaşı,

Bunları nereden temin edebilirim? Ayrıca bir çok silicon kılıfın ekranında koruyucu yok. Bu kılıflarda ekran koruyucu ne durumda acaba?

Teşekkürler..
  • ve sonunda yepyeni zen vision:m'im elime ulastı...(siyah) ve icinden adaptör cıktı ama takılan fiş amerika icin olanından ama sorun diil hallettim... süper bir cihaz, özellikle ekranına hayran kaldım!!! simdi cıkıyorum zira coook isim var zen'imi kurcalıycam :)
  • güle güle kullan, en kısa zamanda bi kılıf almanı öneririm. özellikle siyah olan en cok çizik belli eden çeşit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 7 Mayıs 2006; 23:11:13 >
  • Bir önceki mesajımda Sevgili Yüzbaşı yazmışım, yani yanlış yerden copy paste yapmışım

Sevgili Turuncu olacakti

Bunları nereden temin edebilirim? Ayrıca bir çok silicon kılıfın ekranında koruyucu yok. Bu kılıflarda ekran koruyucu ne durumda acaba?

Teşekkürler..
  • sahip oldugum dvdlerden birkacını makinaya aktarmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabilirim?????????
  • lethien sen ebaydenmi aldın yine
  • valla güzel bi cihaz miş...

Benim iriver h320 var yeni daha ...ama ondan sonra bunu düşünebilirim...

hadi bye

+

kaç para bu meret???türkiyede varmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 8 Mayıs 2006; 15:45:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

lethien sen ebaydenmi aldın yine

Bu sefer arkasaşım getirdi, ama kılıf, dock v.s. ebay'den....
  • Pahalı ya Türkiye de 850 falandı heralde.Klasik oldu artık,yeni ürün ya gömerler gömebildikelri kadar.
  • creative ürünleri nerden gelirse gelsin içinde türkçe menü oluyo dimi? yanlışsam düzeltin lütfen.
    lethien güle güle kullan. bence de hemen kılıfına sok mazallah kız gibi alet. kaç dolar bu arada ayıptır sorması? ya creative in us sitesi çok hesaplı da adi herifler göndermiyo tr'ye. kesin bizim puştlar yasaklatmışlardır. tamam, onlara da hak veriyorum ama sen bu kadar fahiş fiyat çekince insanlar direk yurtdışına yöneliyolar.
  • alınmaz abi buradan... ebay'den en cok 400 dolar'a malolur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

creative ürünleri nerden gelirse gelsin içinde türkçe menü oluyo dimi? yanlışsam düzeltin lütfen.
    lethien güle güle kullan. bence de hemen kılıfına sok mazallah kız gibi alet. kaç dolar bu arada ayıptır sorması? ya creative in us sitesi çok hesaplı da adi herifler göndermiyo tr'ye. kesin bizim puştlar yasaklatmışlardır. tamam, onlara da hak veriyorum ama sen bu kadar fahiş fiyat çekince insanlar direk yurtdışına yöneliyolar.

Tesekkür ederim.. Ismarladım bile bir kılıf. Ayrıca benimkinde Türkce menü yok!!!
  • @ lethien2

sadece alet ne kadara mal oldu amerika'dan? benim de bi arkadaşım gidiyo da o yüzden soruyorum.
  • 300 dolar+20 dolar vergi...
  • Arkadaşlar almak isteyenlere tavsiyem; sık sık gittigidiyor'a bakın. Bir kaç gün önce kullanılmamış ZV:M 600YTL'ye bulunuyordu...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.