Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar creative zen 30 gb ile neler yapma şansım var içinde bulunanlar dışında... mesela ipod a i-book okutulBİLİYORMUŞ...
  • I-Book nedir bilmiyorum ama ipod E-Book açamıyor, sesli kitap açabiliyor.
  • Laptoplarda usb ye düşük voltaj geldiği için bazı laptoplar zenleri çalıştırmıyor. Birde windows media player 11 yüklü ise sorun çıkardığını duydum. CD ile kurduktan sonra creative nin sitesinden güncel softwareleri ve yamaları yükle (driver demiyorum) birde bu forumda fixup diye bir dosya dağıtılıyordu. senin soruna benzer sorunu bu dosya ile çözenleri okumuştum. ama kaçıncı sayfa hatırlamıyorum. fixup diye arat bulursun. bende laptopta kullanıyorum ama sorun yaşamadım. senin sorunun aynısı masaüstü bilgisayarda başıma geldi. (oda sonradan oldu daha önce yoktu zannederim MP 11 yükledikten sonra bişey çakıştı. Ben softwareleri ve yamaları yükledim düzeldi. Yazılımsal sorundur merak etme
    quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar slm...zvm driverlerini masaüstüne yükledim..cihazı tanıttım..sorunsuz bir şekilde zvm media explorer ile..1 yıldır medya yüklemesi yapıyorum..ama bugün zvm yi laptopa bi türlü tanıtamadım..driverleri install ettim..zvm yi usb ye takınca/yeni donanım bulundu/mtp aygıtı bulundu/zvm diyor..ama yeni donanım bulundu sihirbazından bi türlü driverleri yükleyip zvm yi laptopa tanıtamıyorum..yani media exploreri açınca.cihaz laptopa bağlı değil diyor..
    ne yaptıysam olmadı..otomatik sürücü yükle dedim olmadı..ben direct creative cd sini gösterdim..olmadı.. donanım yüklenemedi..doğru çalışmayabilir diyor..zaten zvm media exploereri açıncada cihazı görmüyor..
    böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba..?önerileriniz nelerdir...?
    teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: liamthebloody

I-Book nedir bilmiyorum ama ipod E-Book açamıyor, sesli kitap açabiliyor.

ipod e-book açabiliyor. hatta şarkı sözlerini de şarkıyla birlikte atabiliyorsun.
  • O zaman yanlış bildiğimizi düzelttiğin için teşekkürler. Bu arada, ebay den cvzm aparatlarına teklif verdim ve kazandım, 13 dollar kargo ile birlikte 39 dollar tuttu. Bakalım gümrükte bizi öpecekler mi :D
  • quote:

O zaman yanlış bildiğimizi düzelttiğin için teşekkürler. Bu arada, ebay den cvzm aparatlarına teklif verdim ve kazandım, 13 dollar kargo ile birlikte 39 dollar tuttu. Bakalım gümrükte bizi öpecekler mi :D

önemli değil zaten ipodun tek artısı var kolay akılda kalıyor. kargo 26 dolarsa büyük ihtimal öpmezler merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominik

quote:

O zaman yanlış bildiğimizi düzelttiğin için teşekkürler. Bu arada, ebay den cvzm aparatlarına teklif verdim ve kazandım, 13 dollar kargo ile birlikte 39 dollar tuttu. Bakalım gümrükte bizi öpecekler mi :D

önemli değil zaten ipodun tek artısı var kolay akılda kalıyor. kargo 26 dolarsa büyük ihtimal öpmezler merak etme.

Peki ürün gümrükte takılırsa ne oluyor?Mesala E-Bayden Creative ZVM almaya karar verdim ve gümrükte takıldı.O zaman ne yapılıyor?Daha önemlisi bize haber veriliyormu?Ondan sonra ne gibi işlemler uygulanıyor ona göre alıcam da e-bayden? :)

• arkadaşlar bende alalı 1 ay oldu sayılır zen m vision u oldukça memnunum ancak bir sorum olacak şimdi direk olarak mp3 aktar diyip aktardığım zaman albüm kapakları çıkmıyor windows media playerdan atarsam albüm kapağı da çıkıyor ben tüm albümlerin kapağı da yanında çıksın istiyorum ne yapabilirim? tekrar en baştan media playerdan mı atacağım yoksa kısa yolu var mı?

sağolun...
  • ilginc bir sorunum var benim de yardımcı olabilecek var mıdır?

zvm yi 16 gblik disk olarak ayıtrdım ve baska bir bilgdan 12 gblik veri aktardım o bilg da zvmyi external hdd olarak gördü sorun cıkmadı ( buraya kadar sorun yok)

eve geldim kendi bilg a 12gb lik veriyi akrtaracaktım ki bilg a bagladıgımda sadece içindeki mediaları gördü
    12gb lik veri görünmüyor
    bilg daki software i uninstall ettim tekrar bagladım tık yok

bu konuda bilgisi olan biri varsa yarımcı olabilir mi?
    12gb gümbürtüye gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: proposal

ilginc bir sorunum var benim de yardımcı olabilecek var mıdır?

zvm yi 16 gblik disk olarak ayıtrdım ve baska bir bilgdan 12 gblik veri aktardım o bilg da zvmyi external hdd olarak gördü sorun cıkmadı ( buraya kadar sorun yok)

eve geldim kendi bilg a 12gb lik veriyi akrtaracaktım ki bilg a bagladıgımda sadece içindeki mediaları gördü
    12gb lik veri görünmüyor

12gb gümbürtüye gitti

Yanlış hatırlamıyorsam harici disk olarak ayrılan alana en fazla 1.5 Gb(Birbuçuk GB) boyutunda dosyalar atılabilyor. Yani 12 Gb olan bir dosyayı tek bir seferde değilde, 1.5 gB lık dosyalar halinde atabilyorsun. Forumun ilk sayfalarında bu sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş, bilenler öye bir bilgi vermişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

arkadaşlar bende alalı 1 ay oldu sayılır zen m vision u oldukça memnunum ancak bir sorum olacak şimdi direk olarak mp3 aktar diyip aktardığım zaman albüm kapakları çıkmıyor windows media playerdan atarsam albüm kapağı da çıkıyor ben tüm albümlerin kapağı da yanında çıksın istiyorum ne yapabilirim? tekrar en baştan media playerdan mı atacağım yoksa kısa yolu var mı?

sağolun...

Forumun ilk sayfalarında, Turuncu rumuzuyla yazan, son derece bilgili bir arkadaş vardı. Şimdilerde ya foruma takılmıyor yada rumuzu değişti. Bu arkadaşımızın forumun 2. ve 3. sayfalarında bu sorununla ilgili açıklamaları var. Şimdi be uzun uzun yazmayayım onları okuduğunda yanıtınıda bulacaksın. Kolay gelsin.

Bu arada foruma giriyorsa Turuncu'ya buradan selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 14 Haziran 2007; 11:27:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orjinalden alıntı: proposal

ilginc bir sorunum var benim de yardımcı olabilecek var mıdır?

12gb lik veri görünmüyor

12gb gümbürtüye gitti

Yanlış hatırlamıyorsam harici disk olarak ayrılan alana en fazla 1.5 Gb(Birbuçuk GB) boyutunda dosyalar atılabilyor. Yani 12 Gb olan bir dosyayı tek bir seferde değilde, 1.5 gB lık dosyalar halinde atabilyorsun. Forumun ilk sayfalarında bu sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş, bilenler öye bir bilgi vermişti.

hallettim sorunumu zvm yi cıkarkılabilir disk moduna getirip öyle baglamak gerekiyormuş( kitapcıkta yazmıyodu)
    ee kurcalamak lazımmış

extras\ external hdd yapmak lazımmış haberniz ola :)

• Ben de onu yazacaktım kendin bulmuşsun. Bilgisayara bağlamadan önce Extras'dan Harici Disk'e getirip bağlamak gerekiyor HDD olarak göstermek için. Yabancı bir bilgisayara dosya götürmek için de böyle yapma gerekiyor. Çünkü ZVM programı yüklü olmadan görmüyor aleti bilgisayarlar. Ama HDD olarak gösterince görüyor.
  • Ben yabancı bilgisayarlarda gerektiği zaman içindeki dosyalara ulaşabilmek için ZV:M cdsini aynen harici disk bölümüne kopyaladım, bu yöntemi önerebilirim
  • Arkadaşlar Creative ZVM almaya karar verdim malum Turkiye de fiyatlar uçmuş o yüzden ya e-bay den yada Çin den getirtecem. Diyelim ki E-baydan veya Çinden aldım ve gümrükte takıldı.O zaman ne yapılıyor?Daha önemlisi bize haber veriliyormu?Ondan sonra ne gibi işlemler uygulanıyor ona göre alıcam da e-bayden veya Çinden? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

arkadaşlar bende alalı 1 ay oldu sayılır zen m vision u oldukça memnunum ancak bir sorum olacak şimdi direk olarak mp3 aktar diyip aktardığım zaman albüm kapakları çıkmıyor windows media playerdan atarsam albüm kapağı da çıkıyor ben tüm albümlerin kapağı da yanında çıksın istiyorum ne yapabilirim? tekrar en baştan media playerdan mı atacağım yoksa kısa yolu var mı?

sağolun...

dostum geri sayfalarda bu konuda çok çeşitli ve detaylı anlatım var..albüm kapaklarınıda atmak için(art)..en niyisi tag rename diye bir program var..onu kur..çok kolay..zaten parçaları atmak ve tagları düzenlemek için bu program gerekli..yoksa attığın parçalar çorba oluyor..dağılıyor..toparlıyamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krkmz

Laptoplarda usb ye düşük voltaj geldiği için bazı laptoplar zenleri çalıştırmıyor. Birde windows media player 11 yüklü ise sorun çıkardığını duydum. CD ile kurduktan sonra creative nin sitesinden güncel softwareleri ve yamaları yükle (driver demiyorum) birde bu forumda fixup diye bir dosya dağıtılıyordu. senin soruna benzer sorunu bu dosya ile çözenleri okumuştum. ama kaçıncı sayfa hatırlamıyorum. fixup diye arat bulursun. bende laptopta kullanıyorum ama sorun yaşamadım. senin sorunun aynısı masaüstü bilgisayarda başıma geldi. (oda sonradan oldu daha önce yoktu zannederim MP 11 yükledikten sonra bişey çakıştı. Ben softwareleri ve yamaları yükledim düzeldi. Yazılımsal sorundur merak etme
    [

yok benim laptopta düşük voltaj problemi yok..usb ye bağladığımda zeni açıyor..yeni donanım bulundu diyor..ama yeni donanım sihirbazı açıldığında...daha önce laptopa attığım driverlerden veya kendi cd sinden zeni tanıması için dosyaları almıyor..dediğin gibi patchlere bakayım
    teşekkür

• tamam arkadaşlar önceki sayfalara bakacağım çok sağolun...
  • albüm kapaklarını atmak için zen explorer içinden albüm kapağını atacağınız albümün klasörüne girin görünümden albüm seçeneğini seçin
    sonra resmi sürükle bırak yöntemiyle cd resmi olan yere bırakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

albüm kapaklarını atmak için zen explorer içinden albüm kapağını atacağınız albümün klasörüne girin görünümden albüm seçeneğini seçin
    sonra resmi sürükle bırak yöntemiyle cd resmi olan yere bırakın

Alpüm kapağı atma işlemini bir türlü yapamıyordum tüm adımları gerçekleştirmeme rağmen. Benim gbi yapamayanlarda olduğu için artık vazgeçmiştim. Ama bugün yapabildim.

Daha önce Google 'dan bulduğum (yada başka kaynaktan) resimleri şu sırayla yapmaya çalışıyordum.

1- resmi bulduktan sonra belgelerim içinde yer alan "resimlerim" bölümüne,
    2- resimlerimden kısayol olarak masaüstüne yolluyor,
    3- masüstünden media explorer aracılığıyla açtığım ilgili albümün albüm sekmesi yoluyla açılan boş resim yerine sürüklebırak yöntemi ile;

atmaya çalışıyordum ve olmuyordu. buğün bi kez daha uğraşayım dedim ve resimlerim bölümünden masaüstüne gönderme seçeniğini aradan kaldırdım. Direkt resimlerim bölümünde yeralan ve daha önceden hazırladığım (google dan bulduğum) albüm kapağını, sürükle bırak yöntemiyle ilgili yere sürükleyince işlem başarıyla sonuçlandı.

Benim eski yapmaya çalıştığım yöntemle yapamayanlar( ki ben daha önce başlangıç sayfalarında tarif edilen bu yöntemi uygulamaya çalışıyordum.) bu yeni denediğim yöntemi uygulayabilirler. Özetle masaüstünü kullanmadan yapılınca oluyor.

Bu çözdüğüm şekil ZVM içinde yeralan albümler için geçerli idi. Çözemediğim bir kısım için bilenlerin önerisini bekliyorum.

ZVM içinde olmayan ve arşivimizde olan diğer albümler için ne yapılması gerek ? Ben şöyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor ;

Arşivmde yeralan ama ZVM de olmayan bir albüm için; albümün ismi üzerine gelip mausu sağ klik yapıp en altta yeralan özellikler sekmesini açıyorum. burada açılan pencerede yer alan üç seçenekten özelleştir sekmesini işaretliyorum. Burada yer alan "klasör resimleri" kısmında yeralan "resim seç" tercihini açıp daha önceden hazırladığım (google dan bulup resimlerim kısmına kopyaladığım ) resmi bu klasör resmi kısmına kaydediyorum.
    Buraya kadar sorun yok, ama bu resim eklediğim albümü ZVM içine attığımda, albüme eklediğim resim bilgisayarda olduğu halde ZVM içine gitmiyor.

Bu sorunu çözen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim acaba ?

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.