Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: talipb

http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=16002&dlcentric=9926&Product_Name=ZEN+Vision%3AM+30GB&filetype=4&OSName=Windows+XP burdaki firmware yi yükle

bu firmwareları kurmak için ipuçları bi sayfada yazıyordu.hangi sayfaydı acaba?

• arkadaşlar ,
    yanılmıyorsam daha önceki sayfalarda açıklanmış olabilir ama takdir edersiniz ki 70 sayfayı gözden geçirmek
    pek te kolay değil .
    Şorum şu , DVD yi nasıl CZV M e atabilirim .
    Pocket Divx encoder ile denedim abcak olmuyor
    Evanescence konser DVD sini çevirmek istiyorum ne önerirsiniz ?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim , pazar akşamı konser var ben de hazırlık yapıyorum :)
  • Creative in kendi çevirici yazılımı var, video converter diye. Dvd yi direk atmayı denedin ve olmadıysa oradan çevir diye seçenek de çıkıyor zaten. Pocket divx encoder da güzeldir, hele altyazı gömme işi çok kullanışlı kılıyor kendisini.

Ben dizüstünden masaüstüne geçmek durumunda kaldım ve creative in cd sini masaüstüme yükledim ama usb den takınca tepki vermedi bilgisayar, arkada direk anakarttan taktım yine aynı. Lâkin çıkarılabilir disk moduna geçince bilgisayar algılıyor her girişten, o zaman da içte ne var göremiyoruz, sadece içine dosya atabiliyoruz. Bu işten anlayan birileri cevaplarsa çok sevinirim. Zira bu durumda pek bir işlerliği de kalmadı aletin.
  • ben zen visionı tvye bağlamayı düşünüyorum fakat zen visionın kendi özel tvye bağlanma kablosundan bulamıyorum.ona alternatif ne önerebilirsiniz.
  • herhangibir elektrikçiden yaptırtabilirsin ,2-4 ytl civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamie

ben zen visionı tvye bağlamayı düşünüyorum fakat zen visionın kendi özel tvye bağlanma kablosundan bulamıyorum.ona alternatif ne önerebilirsiniz.

Sony kameran varsa onun kablosu işe yarar. Ancak bu kamera jakı 4 pinlidir, Kullanırken ZVM tarafına takılan kısmı tam itersen görüntü alamaz sadece ses alırsın . Tam itmeyip bir kademe dışarıda bırakırsan güzel çalışır.

Yada hazır 3 pinli olanlar satılıyor, ben 4 YTL fiyatla aldım gayet iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 20 Haziran 2007; 19:56:07 >
  • 60 gb zen vision m mi satıyorum..acilen paraya ihtiyacım var 330 lira bse uygulanmış kroo deri kılıf ve tuş takımı için fazladan bir adet bse..amerikadan alınma tamamen bse ile kullanılmış çiziksiz 0 dan farksız..hiç bir sorunu yok..05058013544.Bu fiyata kaçmaması lazım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhsm -- 24 Haziran 2007; 19:51:59 >
  • Bugun farkettim her şarkıdan ikitane var ama ben 1tane attıgımdan eminim neden oluyorbu sizce. Sesi son seviyeye çıkardıgım zaman çok hafifte olsa ses dagılıyor aynısı sizlerdede oluyormu yoksa benim alettemi sorun var.

Ayrıca BSE nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpinar -- 22 Haziran 2007; 8:17:07 >
  • herkese selam benim cihazım radyo çekmemeye başladı üstteki çekiş göstergesi bi kıdım bile oynamıyor daha önceden de soranlar olmuş fakat bi cevap bulamadım bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
  • arkadaşlar buraya bir yardım eder misiniz?
    Acil tarafından yardıma ihtiyacım var da...
    cevapları buraya da yazsanız takip ederim sorun değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_15240167/tm.htm

• Merhaba arkadaşlar. Bende çok şükür fazla sorun yok ama sesi sona getirdiğinde kulaklıktan tıkırtı geliyo. Kulaklığın minik delikleri var onları kapadığında sanki gidiyomuş gibi oluyo fakat gene geliyo.Neden olabilir??? Sizdede bu sorun varmı?? Ayrıca şarjı çok çabuk bitiyomuş gibime geliyo.Nese bugün sarj ediyorum.Gün sayacağım İyi günler...
  • arkadaslar yeni firmware var creative in sitesinde. deneyen oldumu? (Creative ZEN Vision:M 30 GB Firmware 1.62.02 (15.12 MB) 25 Jun 07 diyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: adikursat

arkadaslar yeni firmware var creative in sitesinde. deneyen oldumu? (Creative ZEN Vision:M 30 GB Firmware 1.62.02 (15.12 MB) 25 Jun 07 diyo)

Yükleyen yada inceleyen olursa ve sonucunu yazarsa herkes yararlanır. Özellikle ingilizcesi olan arkadaşlar bir zahmet okuyup değerlendirme yapabilirmi acaba ? Artıları varsa yükleriz. Bazen hatalı yazılım olup firma tarafından geri çekilenler olmuştu galiba. Daha önceki yeni yazılımlarından birinde radyodan kayıt kayboluyordu, sonra yeni yazılımla düzelmişti. Bunu yükleyip bazı şeyleri kaybetmeyelim durup dururken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 26 Haziran 2007; 20:26:20 >
  • Selam arkadaşlar..Yeni firmwareler de yeni bir özellik yok tek yeni özellik açılıştaki kilitlenmeleri önlüyormuş..
    www.epizenter.net forumlarından okuduklarıma göre çok da gerekli bir fw değil yani en azından benim hiçbir beklentimi karşılamadı..Ek olarak bir özellik yok sadece aletin kilitlenmesini önüne geçmeye çalışmışlar..
  • Arkadaşım ben yükledim çihazım daha çabuk açılıp kapanıyor menü geçişleri daha hızlı olmuş birde belki yanılabilirim ama bana biraz sessi farklı geldi artmış gibi
  • ARKADAŞLAR YARDIM EDERMSİNİZ.BENİM FM RADYO UPGRADE ETMEMEME RAĞMEN DURUP DURUKEN YOK OLDU.AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI? VEYA NE YAPABİLİRİM?YAPILANDIRMA MENÜSÜNDE DE YOK.ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • 2007 başında yenileri çıkacak bu alet batar diyorlardı, yaşıyoruz canlıyız hoba
  • quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

Selam arkadaşlar..Yeni firmwareler de yeni bir özellik yok tek yeni özellik açılıştaki kilitlenmeleri önlüyormuş..
    www.epizenter.net forumlarından okuduklarıma göre çok da gerekli bir fw değil yani en azından benim hiçbir beklentimi karşılamadı..Ek olarak bir özellik yok sadece aletin kilitlenmesini önüne geçmeye çalışmışlar..

aynen katılıyorum, bu kadar zaman sonra bu kadar boş bir update gerçekten aşırı derecede kızdırdı. yani öyle ahım şahım bir beklentimde yoktu, .flac desteği yada altyazı desteği gibi.. sadece şu album art olayının gayet işlevsel hale getirilmesi dileğindeydim, o bile aynı tas aynı hamam. evet o sorunu çözecek yöntemler var, ama böyle bir sorun bile olmamalıydı. mp3'lerimde gömülü olan albüm art'ları hala okuyamıyor.

şu aletin aksesuar desteği ve firmware'leri bu kadar kötü olmasaydı çok iyi olurdu.. şimdi sadece iyi....

• yeni çıkan yazılım 1.62'yi yükledim. Açılış ve kapanışlar daha seri olmuş. Bunu çok bariz anlıyorsunuz. Başkaca önemli bir değişiklik yok. Radyo ve radyodan kayıt aynen devam ediyor. Bu konuda endişe edecek bir husus yok. Benim ZVM son zamanlarda (Hafıza tamama yakın dolu olduğu için belki) yavaş açılıyordu. Bu yeni yazılımla çok hızlanmış.

İlgilenenlere duyrulur.

(ÖNEMİ NOT : Güç kaynağı olan PC yada dizüstünde yapın bu işlemi. Yoksa bu forumda çare ararda bulamazsınız.Cihazınız çöpe gitmesin. Bilmeyenlere önemini hatırlatayım
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.