Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , bende firmware update etmeyi denedim fakat şu anda bilgisayarımla cihazı konuşturamıyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: simsbao

Merhabalar , bende firmware update etmeyi denedim fakat şu anda bilgisayarımla cihazı konuşturamıyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz?....

cihazı normal mp3 atar gibi bağlayıp, programı çalıştırıp upgrade demek yeterli
    cihaz görünmüyorsa cddeki driverları tekrar kurmayı dene

firmware yükledikten sonra açılış kapanış oldukça hızlandı, başka bir değişim göremedim
  • İmzamda yazdığı üzere kendim Zen Vision:M sahibiyim ancak hediye gelen bir ipodu dinleme şansım oldu ve Zen alırken ne kadar doğru yaptığımı anladım tekrar.Zen'in radyo,ses kayıt,video daki format serbestliğini hiç hesaba katmadan sadece müzik açısından bi karşılaştırma yaptım kendimce.Kullandığım kulaklık Sennheiser CX300.Denemelerimde zen de yakaladığım temiz sesi tüm EQ ayarlarını denememe rağmen ipod da yakalayamadım.Her şarkı değiştirişimde ayarları baştan yapmam gerekiyor.Ya tizi çok fazla yada CX300 gibi bir kulaklığı bile boğacak kadar berbat bass lar veriyor.Zen de ise en yüksek seste dahi kulaklarım rahatsız olmuyor.Her şey çok dengeli ve ses çok temiz.Yüz tane de EQ ayarı olsa ipod dan bir cacık olmayacağını anladım.Ben bir son kullanıcı olarak aletlerin ne dB ne de mW değerlerini karşılaştırdım.Sadece aynı şarkılarda aynı kulaklık ve kulaklıklarla yaptığım karşılaştırmayı sundum.Saygılar...
  • Arkadaşlar yeni firmware in US versiyonunu mu indiriyorsunuz?
  • evet
  • Beyler yardımınıza ihtiyacım var...

CZV:M kuzenimin elindeydi, dokunmatik aracıyla fazla komut vermesi üzerine birden dondu.

Buraya kadar normal, reset attım, alet tekrar açıldığında ZEN yazısının göründüğü anda 10 dakika duruyor. Daha sonra Recovery Mode a geçiyor. Orda Reboot denedim, tekrar aynı olay geldi başıma. Daha sonra son çare olarak FORMAT ALL seçeneğini tıkladığımda formatting yazısı görünüyor ve 10 dk sonra sadece aynı ekrana geliyor.

Reset e bastığımda kapat düğmesini iterek recovery mode a girdiğimde komutlarıma tepki vermiyor, kapatma komutu dışında..

Tatil sebebiyle aleti internet kafe üzerinden zaptetmeye çalışıyorum, Driver CD si yanımda olmadığından CD yi netten indirdim, programı kurdum; program üzerinden format atınca da aynı tepkiyi veriyor.

Used Space : 0 Bayt
    Free Space : 50 MB gözüküyor.

Böyle bir olayın olma olasılığını düşünerek yanımda tüm müzik arşivimi getirmiştim. Ama aletle iletişim kurulamıyor. Lütfen Yardım Edin...

Son Firmware ile güncelleştirmeyi denedim, Upgrade Failed ifadesiyle güncelleşmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 2 Temmuz 2007; 15:20:21 >

• format All at dediğimde reboot öğesi çıkmıyormu?
  • hayır çıkmıyor
  • ğüç düğmesine basılı tut ve ince birnesneyi rest girişine yerleşyirip çıkart creative logosu göründükten sonra elini güç düğmesindençek recovery mode ekranı gelir ordan clean up- reboot öğesini seç buşekilde dene
  • hepsini denedim abi olmuyor. format all dedikten sonra formatting diyor daha sonrasında recovery mode aynen karşıya geliyor, reboot dediğinizde de tekrar açılıştaki ZEN yazısı karşınıza çıkıyor, değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 2 Temmuz 2007; 15:45:20 >
  • aynı işlemi yaparken reboot yerine reload firmware yi seç yazılmı yeniden yükle
  • bunu denediğin zaman erasing firmware diyor, daha sonra formatting yazısı gibi uzunca süre tepki vermiyor.
  • erasing firmwareyi onaylıyamıyormusun
  • onaylama gibisinden bi seçenek çıkmıyor. sadece "Erasing Firmware..." ifadesi ve uzunca bir bekleyiş...
  • pc ye takılımı
  • orası ayrı bi muamma zaten.. PC taktığın zaman otomatik görmüyor. ZEN yazısında takılıyor, 10 dk sonra Recovery mode a otomatik geçtiğinde bilgisayar görüyor. size söylediğim o free space falan bilgisayardan okuduğum değerler

bu arada format all dediğinde yes no lu bi seçenek çıkıyor, tüm veriniz kaybolucaktır gibisinden bi yazıyla ondan sonra bi bekleyiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 2 Temmuz 2007; 16:03:47 >
  • orda güncelleme dosyasını çalıştır pcde varsa
  • internet üzerinden otomatik güncellemeyi çalıştırdım, karşıma birsürü şey çıktı ama problem alette sonuçta , son firmware yi tekrardan yüklemek istediğimde "firmware upgrade failed!" diyor. yani sonuçsuz bu olay da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 2 Temmuz 2007; 16:24:42 >
  • En son çare pilin bitmesini bekle olmazsa forumda bir arama yap derim 79 sayfada böyle kilitlenmeler olmuştur ümidini yitirme
  • alet kapanabiliyor, problem açılmaması...

79 sayfanın 72 sayfasını okumuşluğum var, oraya kadar böylesine bir problem yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 2 Temmuz 2007; 16:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.