Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil Durum Format hamlesi gibisinden bir olay yok mu? başka türlü olmuyor. şimdi işin yoksa haftalarca bekle garantiyi... off
  • arkadaşlar 1.62.02 versiyonu yükleyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeePBLuuE

arkadaşlar 1.62.02 versiyonu yükleyen var mı?

Yukarda ben ve birkaç arkadaş yüklemiş ve sonuçlarını yazmıştı. Sanırım gözünden kaçmış olmalı. En büyük yenilik açılış ve kapanışları hızlandırmış durumda olması. Menü geçişleride hızlanmış deniyor ama ben gözlemleyemedim.
  • Arkadaslar selam

1 haftadir Creative M 30gb kullaniyorum ve oldukca memnunum. Bir konuda sizlere danismak istedim. Custom equlizer i bir kere ayarladim. Sonra bas ve tizi bugun degistirmek istedigimde, custom eq a girdim fakat buraya girdiginizde 80 hz lik bas ayarindan diger bas , mid ve treble lara ortadaki tusla bir turlu gecemiyorum surekli 80 hz nin ustunde ve sadece bu ilk bas ayarini degistiriyor alet. Oysaki 2 gun once custom eq da istedigim eq barimetresine gidip ( 250hz,1k,4k,13khz) ayar yapabilmistim. Yardimci olursaniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyrocalypse

Beyler yardımınıza ihtiyacım var...

CZV:M kuzenimin elindeydi, dokunmatik aracıyla fazla komut vermesi üzerine birden dondu.

Buraya kadar normal, reset attım, alet tekrar açıldığında ZEN yazısının göründüğü anda 10 dakika duruyor. Daha sonra Recovery Mode a geçiyor. Orda Reboot denedim, tekrar aynı olay geldi başıma. Daha sonra son çare olarak FORMAT ALL seçeneğini tıkladığımda formatting yazısı görünüyor ve 10 dk sonra sadece aynı ekrana geliyor.

Reset e bastığımda kapat düğmesini iterek recovery mode a girdiğimde komutlarıma tepki vermiyor, kapatma komutu dışında..

Tatil sebebiyle aleti internet kafe üzerinden zaptetmeye çalışıyorum, Driver CD si yanımda olmadığından CD yi netten indirdim, programı kurdum; program üzerinden format atınca da aynı tepkiyi veriyor.

Used Space : 0 Bayt
    Free Space : 50 MB gözüküyor.

Böyle bir olayın olma olasılığını düşünerek yanımda tüm müzik arşivimi getirmiştim. Ama aletle iletişim kurulamıyor. Lütfen Yardım Edin...

Son Firmware ile güncelleştirmeyi denedim, Upgrade Failed ifadesiyle güncelleşmedi...

Yardım lütfen..

• Arkadaşlar sesi 25 yaptıgımda ses çok hafif dagılıyor ben şu anda paketinden çıkan orjinal kulaklıkları kullanıyorum kulaklıklardanmı kaynaklanıyor ?
  • quote:

quote:

Beyler yardımınıza ihtiyacım var...

CZV:M kuzenimin elindeydi, dokunmatik aracıyla fazla komut vermesi üzerine birden dondu.

Buraya kadar normal, reset attım, alet tekrar açıldığında ZEN yazısının göründüğü anda 10 dakika duruyor. Daha sonra Recovery Mode a geçiyor. Orda Reboot denedim, tekrar aynı olay geldi başıma. Daha sonra son çare olarak FORMAT ALL seçeneğini tıkladığımda formatting yazısı görünüyor ve 10 dk sonra sadece aynı ekrana geliyor.

Reset e bastığımda kapat düğmesini iterek recovery mode a girdiğimde komutlarıma tepki vermiyor, kapatma komutu dışında..

Tatil sebebiyle aleti internet kafe üzerinden zaptetmeye çalışıyorum, Driver CD si yanımda olmadığından CD yi netten indirdim, programı kurdum; program üzerinden format atınca da aynı tepkiyi veriyor.

Used Space : 0 Bayt
    Free Space : 50 MB gözüküyor.

Böyle bir olayın olma olasılığını düşünerek yanımda tüm müzik arşivimi getirmiştim. Ama aletle iletişim kurulamıyor. Lütfen Yardım Edin...

Son Firmware ile güncelleştirmeyi denedim, Upgrade Failed ifadesiyle güncelleşmedi...

Yardım lütfen..

arkadaşımda da böyle birşey olmuştu o servise yolladı gelmedi sanırım hala.. senin servise yollamak gibi bir şansın yok mu?

• Malesef, uzun bir süre İstanbul dışındayım.
  • zaten onun gelmesi de uzun bir süre alıcak... en azından bir ay...
  • Selam benim de bir sorum var. IPod Video ile Zen Vision'ın karşılaştırıldığı bir sitede Zen Vision'ın ekranının güneş ışığında okunmaz olduğu yazıyordu. Bu doğru mudur? Sizinkiler rahat okunuyor mu? Bir de Amerika'dan Zen Vision 60 gb ya da IPod Video 80 gb aldıracağım sizce hangisini tercih edeyim. Sanki Zen Vision daha ağır basıyor gibi. Aralarında aşağı yukarı 70$ fark var (amazon.com). Daha önce de forumda araştırdım ama gene de size sorayım dedim. Bir de saçma bir soru mu olcak bilmiyorum ama ben bu aleti kılıfa koyup cebime atmayı planlıyorum. Siz nasıl muhafaza ediyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canpinar

Arkadaşlar sesi 25 yaptıgımda ses çok hafif dagılıyor ben şu anda paketinden çıkan orjinal kulaklıkları kullanıyorum kulaklıklardanmı kaynaklanıyor ?

?????????
  • @Hell_Hound evet güneşli bi havada okuyosamazsın ekranda yazanları... tıpkı ipod gibi(yada cep telefonları)... merak etme ben de senin söylediğini yapıyorum yani ceb,me atıp dolaşıyorum. ama 60lığın kılıfını türkiyede bulamazsın zenle birlikte getirtmeyi dene
    @canpınar evet kulaklıklardan kaynaklanıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominik -- 5 Temmuz 2007; 0:35:11 >
  • Peki ozaman orjinal kulaklıkları ile beraberinde kullanan arkadaslar varsa aynı sorun sizlerdede varmı_
  • arkadaşlar bende şöyle bi problem var; radyo açıkken cihazı kapatıyorum, daha sonra kulaklık takılı değilken cihazı açtığımda alet donuyor. reset atsamda tekrar açıldığına yine radyo menüsünde açılıyor ve donuyor.. illaki kulaklık takılı iken açmak gerekiyor.. çok önemli değil belki ama başkalarında da oluyormu merak ettim...
  • Yeni firmware yüklersen sorun çözülür .Eğer yüklü oldğu halde yine oluyorsa sorun var diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

arkadaşlar bende şöyle bi problem var; radyo açıkken cihazı kapatıyorum, daha sonra kulaklık takılı değilken cihazı açtığımda alet donuyor. reset atsamda tekrar açıldığına yine radyo menüsünde açılıyor ve donuyor.. illaki kulaklık takılı iken açmak gerekiyor.. çok önemli değil belki ama başkalarında da oluyormu merak ettim...

Bende de olmuştu. Tek çaresi var radyoda iken kapatmayacaksın cihazı. Radyoda kapatırken birkaç kez oldu bu. Biraz dikkatle sorun olmaktan çıkıyor bu durum.
  • verilir mi ona 10 ytl. onlarda gidip bildiğimiz elektrikçiden almıştır. şu tv aparatları felan satan elektrikçi gibi yerlere git bulursun yada kendileri yapar. max 4 ytl
  • sesi belli bir seviyede tutmak için bir ses kısıtlayıcıdan bir seviye belirledim şifreledim
    fakat şifreyi unuttum girmiş olduğumu düşündüğüm her şifreyi denedim

malesef olmadı zvm resmen telefonumdan az ses veriyo lütfen yardıııııııııııııımmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

sesi belli bir seviyede tutmak için bir ses kısıtlayıcıdan bir seviye belirledim şifreledim
    fakat şifreyi unuttum girmiş olduğumu düşündüğüm her şifreyi denedim

malesef olmadı zvm resmen telefonumdan az ses veriyo lütfen yardıııııııııııııımmmmmmmmm

Menüden sisteme gir, ayarları sıfırla seçeneğine gel, oradan sana evet yada hayır diye seçenek gelecek. Eveti seç cihazın fabrika ayarlarına geri dönecektir.

Bu yolla halledemezsen yeniden yaz, başka yollar önereyim sana. Ama bu senin sorununu çözecektir büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.