Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunlar cok uyumlu birbirine tavsiye ederim arkadaşlar
  • Bır sonuc cıkmassa eksı frimware yuklemeyı denemenı onerırım. Belkı sorunun cozulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Creative, Copy&Paste yapmış

• yok abı yaw cok karışık bu alet ben ısın ıcınden cıkamıyorum ıstıyen olursa satıcam kelepır fıyata
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaprisc

yok abı yaw cok karışık bu alet ben ısın ıcınden cıkamıyorum ıstıyen olursa satıcam kelepır fıyata

keşke almadan araştırsaydın belki o zmn almazdın ama alıcı bulursun umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

quote:

yok abı yaw cok karışık bu alet ben ısın ıcınden cıkamıyorum ıstıyen olursa satıcam kelepır fıyata

keşke almadan araştırsaydın belki o zmn almazdın ama alıcı bulursun umarım

Başlangıçta öyle gelebilir ama son derece kullanışlı bir alettir ZVM. Bence hemen pes etmemelisin. Aletin kullanma kılavuzu varmı sende ? Varsa çok yararlanırsın. Birde forumu baştan bu yan oku. Özellikle ilk 5-6 sayfada çok detaylı bilgiler bulacaksın. Ben şahsen öyle çözdüm aleti.

Türkçe kullanım kılavuzu da var. Nasıl deresn açıklayayım. Ben aleti geçen yıl Singapur'dan almıştım. O zamanlar Türkçe dil desteği bile yoktu. Sonra nasıl oldu bilmiyorum Türkçe 32 sayfa PDF formatlı kullanım kılavuzu geldi bilgisayarıma. Bu sanırım şu şekilde oldu, program CD'ni ilk yüklediğimde bu Türkçe kullanım kılavuzu yoktu, bundan eminim. Daha sonra bilgisayarıma format atmam gerekti, o sırada ZVM CD 'si ile yüklenen programlar silindi.

Daha sonra yeniden yükledim ZVM ile birlikte gelen CD'yi. Bu arada Türkçe dil desteğide gelmişti, onu da belirtmeliyim. Neyse CD'yi yeniden yükledim, ürün kaydı bölge seçimi(Tr) falan yaptım. (Bu sırada internet bağlantısı olmalı mutlaka , bu çok önemli ) Bu sırada yeni Türkçe destekli firmware yüklü durumda iidi ZVM de.

Ve sürpriz; Türkçe kullanım kılavuzu kendiliğinden yüklenmiş. Cd ile yüklenen programların User's Guide kısmı altında 32 sayfa, gayet detaylı PDF formatlı kullanıma hazır vaziyette. Benim için sürpriz oldu, ama güzel bir sürpriz. Bu işlemi farkında olmadan gerçekleştirmişim doğrusu.

Özetle ; hemen pes etme forumu ve kullanma kılavuzunu oku. Takıldığın yerlerde yardımcı olur forumdaşlar. Ben bildiklerimi açıklarım, mutlaka başkalarıda katılır . Yüreğini ferah tut ve biraz sabırla muhteşem ZVM keyfini sür bence. Haydi kolay gelsin.

• quote:

arkadaşlar belki bunlar cevaplanmıştır ama belki daha iyi yontemler cıkmıştır
    1: var olan videoya nasıl altyazı cakılır
    2: kullandığınız EQ ayarları nelerdır
    3: en hızlı şekilde video nasıl convert edilir sanırım divx en iyisi bu alet için
    4: şarkıları nasıl duzenlerız bende karman çorban yaw şole duzenli şekilde olsa
    ve arkadaşlar şarj olayı usb zor oluyor yurt dısından getırecek varsa toplu halde alalım ebayden flan teşekkurler ilgilenen herkese

Elimden geldiğince cevaplayayım:
    1: Pocket Divx Encoder diye bir yazılım benim işimi görüyor. Hem convert için hem altyazı için uygun.
    2: Standart ayarları kullanıyorum, otomatikti sanırım.
    3: Creative in kendi yazılımı wmw ye çeviriyor formatı, sanırım en hızlı o, boyut da az oluyor. Kalite fena değil.
    4: id3 tag ile alakalı sanırım sorunun, creative in kendi yazılımı var onun için de sanırım. Ben albüm şeklinde düzenliyorum genelde.
    5: Ebay den kargo dahil 40 USD ye getirttim gerekli tüm aparatları. 2 silikon kılıf, fişten şarj, direk usb giriş, tv çıkışı, araba şarjı idi paket. Cuma sipariş vermiştim, Perşembe gelmişti :D vastexchange idi satıcının adı sanırım.

• quote:

Bende yeni aldım ama ben senin kadar karamsar değilim.Bende ipod da vardi ipod çok daha karmaşık.Bence biraz daha sabret.Tamam ilk zamanlar hakim olamayabiliyorsun ama ben şimdiden alıştım.
  • sevgili arkadaşlar hepinize merhaba diyorum... birkaç gün sonra zvm elime geçecek forumu uzun süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim maalesef zvm hakkında türkçe yardım almak çok zor nette neyse..
    EQ ayarlarını çok kurcalamış arkadaşlar varsa belki bana yardımcı olurlar ben özellikle ders ses kayıtlarını dinlemek için kullanacağım aleti yani sadece konuşmayı öne çıkaracak kelimeleri net duyabileceğim EQ ayarları nasıl olmalıbirde kiraladığımız film cd lerini mpeg formatında konvert etmeden direkt atsak izleyebiliyormuyuz ekrana otamatik mi sıgdırıyor teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jambore78

sevgili arkadaşlar hepinize merhaba diyorum... birkaç gün sonra zvm elime geçecek forumu uzun süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim maalesef zvm hakkında türkçe yardım almak çok zor nette neyse..
    EQ ayarlarını çok kurcalamış arkadaşlar varsa belki bana yardımcı olurlar ben özellikle ders ses kayıtlarını dinlemek için kullanacağım aleti yani sadece konuşmayı öne çıkaracak kelimeleri net duyabileceğim EQ ayarları nasıl olmalıbirde kiraladığımız film cd lerini mpeg formatında konvert etmeden direkt atsak izleyebiliyormuyuz ekrana otamatik mi sıgdırıyor teşekkürler

Evet vcd filmleri convert etmeden direk atıyo zvm nin içine EQ ayarları hakkında birşey söyliyemicem onu daha bilgili arkadaşlara bırakıyorum. bu arada zvm nizhayırlı olsun

• arkadaslar zen vision m ime divx yapmak için hangi programı önerirsiniz? ve hangi ayarları yapmam gerekir?
  • pocket divx encoder
  • bide ayarları yazarsan cok memnun olurum cook sagol
    programı indirebileceğim linki e-posta adresime yollarsan çok memnun olurum ayarlarıda yolayabilirsin.
    depo37@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scot -- 13 Temmuz 2007; 21:18:00 >
  • işte manyak EQ ayarları kendimin uzun uğraşlar sonucu bulduğum
    8
    -5
    -4
    4
    12
    TUM PARÇALAR HARIKA
    bas guclendırme acık
  • quote:

Orjinalden alıntı: canpinar

Peki ozaman orjinal kulaklıkları ile beraberinde kullanan arkadaslar varsa aynı sorun sizlerdede varmı_

???????????????????????????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: scot

bide ayarları yazarsan cok memnun olurum cook sagol
    programı indirebileceğim linki e-posta adresime yollarsan çok memnun olurum ayarlarıda yolayabilirsin.
    depo37@gmail.com

http://www.pocketdivxencoder.net/ burdan indirebilirsin
  • şu divx ayarlarını kimse yazmayacakmı???
  • Nasıl ayarlar anlamadım? Ekran boyutunu 320*240 a ayarlıyorum ben, görüntü kalitesi falan da sen seçiyorsun programın menüsünden.

Bu çıkarılabilir disk i acaba 16 gb olarak ayarlayabiliyor muyuz, misal benim 20 gb verim var? Çünkü 8 gb ayarladığımda 22 gb dan fazla veri vardı ve bir sorun olmadı sanırım. Bu işi deneyen var mı?
  • Ne kadar boş yer varsa o kadar Çıkarılabilir Disk ayarlanabiliyor. 15 GB boş yerim vardı, 16 GB harddisk ayarla demiştim yer yok demişti alet. Ben de 8 ayarladım mp3 silmek zor geldi. :)
  • Evet o hdd özelliği benim çok hoşuma gitti ve çok kullanışlı 4 gb hdd yaptım kendi yükleme cd sini içine attım gittiğim yerde pc ye takıp yukleyip şarkıları videoları falan direk alıyorum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.