Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rebelyell

Evet o hdd özelliği benim çok hoşuma gitti ve çok kullanışlı 4 gb hdd yaptım kendi yükleme cd sini içine attım gittiğim yerde pc ye takıp yukleyip şarkıları videoları falan direk alıyorum tavsiye ederim

Süper fikir ya, hiç aklıma gelmemişti açıkçası :) Kurulum cd sini at her yerde ulaşabilesin. Kurulum derdi var ama o da gülün dikeni napalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: liamthebloody

quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

Evet o hdd özelliği benim çok hoşuma gitti ve çok kullanışlı 4 gb hdd yaptım kendi yükleme cd sini içine attım gittiğim yerde pc ye takıp yukleyip şarkıları videoları falan direk alıyorum tavsiye ederim

Süper fikir ya, hiç aklıma gelmemişti açıkçası :) Kurulum cd sini at her yerde ulaşabilesin. Kurulum derdi var ama o da gülün dikeni napalım :)

Evet öyle bir zorluğu var fakat bu şekilde onuda aşmış oluyoruz. Yada hdd özelliğini daha fazla ayarlarsın 8gb falan gittiğin pc den hdd sine atarsın eve geldiğinde kendi pc ne yukler hdd den siler zvm nin içine atarsın ama bunu yapmak için biraz fazla hdd ayarlama lazım.İlk dediğim yöntem gerçekten çok kullanışlı herkese tavsiye ederim

• Güzelim alet gitti arkadaşlar. ZV:M artık çalışmıyo. İnternetten araştırdım çözüm bulamadım. Creative müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim onların söyledikleri yöntemleri denedim hala sonuç yok. Ben böle iş görmedim. Ya bende bi cenabetlik var ya da bişileri yanlış yapıyorum. Ekran açılmıyo. Mavi led sürekli yanıyo. Bilgisayara bağladığında bi tepki yok. Reset, Recovery mode işe yaramıyor. Öylece yatıyo alet :(

Şimdi sorum şu olacak. Bu aletin içini açan oldumu aranızda? açmak için ne yapmak lazım. Benim ürün Amerika dan alındı ver1 yıl geçtiğinden garantisi bitti. Zaten garantinin işlemesi için fişi gerekliymiş ki onun da nerde olduğunu allah bilir.

Artık içini açmaya (ya da açtırmaya) karar verdim. Türk mühendislerine güvenim sonsuz :) Umarım hallederler.

@ Be Crative de benle aynı sorunu yaşamıştı ve o da bir çözüm bulamamış sanırım ondan artık deneyimlerini paylaşmıyor ;)

Hadi hayırlısı umarım 360$ sokağa atılmamıştır (Zira ben aldığımda o kadara almıştım)

• kardeş geçmiş olsun
    umarım çözüm bulunur..
    şahsen ben tamir ettirecek olsam dahi yetkili servisine götürürdüm.

quote:

Orjinalden alıntı: Sans Noblesse

Güzelim alet gitti arkadaşlar. ZV:M artık çalışmıyo. İnternetten araştırdım çözüm bulamadım. Creative müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim onların söyledikleri yöntemleri denedim hala sonuç yok. Ben böle iş görmedim. Ya bende bi cenabetlik var ya da bişileri yanlış yapıyorum. Ekran açılmıyo. Mavi led sürekli yanıyo. Bilgisayara bağladığında bi tepki yok. Reset, Recovery mode işe yaramıyor. Öylece yatıyo alet :(

Şimdi sorum şu olacak. Bu aletin içini açan oldumu aranızda? açmak için ne yapmak lazım. Benim ürün Amerika dan alındı ver1 yıl geçtiğinden garantisi bitti. Zaten garantinin işlemesi için fişi gerekliymiş ki onun da nerde olduğunu allah bilir.

Artık içini açmaya (ya da açtırmaya) karar verdim. Türk mühendislerine güvenim sonsuz :) Umarım hallederler.

@ Be Crative de benle aynı sorunu yaşamıştı ve o da bir çözüm bulamamış sanırım ondan artık deneyimlerini paylaşmıyor ;)

Hadi hayırlısı umarım 360$ sokağa atılmamıştır (Zira ben aldığımda o kadara almıştım)

• beyler bu aletin en son firmware ını verebilecek olan var mı? aldığımdan beri hiç firmware upgrade yapmadım.
    şu anki firmware 1.42.01n miş.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Forumun 81 sayfasını da takip ettim ama eksik gördüğüm bi konu var: Garanti kapsamı

Daha önce aranızda müşteri temsilcileriyle görüşenleriniz var mı?

Aleti Bimeks Teknoport tan aldım. Sanırım Faturayı kaybettim, garanti belgeleri elimde; işe yaramicak gibi geliyor; ilk aldığımda internettten kayıt ettirmeme rağmen.

Bu durumun bi çıkış kapısı vardır heralde? elektronik aletinin faturasını kaybedip de çaresiz kalanlar ordusuna katılmam umarım?

not: Garanti belgesinnde Multimedya 'nın kaşesi var. Götürsem doğrudan ilaç olmazlar mı bana?
  • SEN YİNE TEKNOPORT BİMEKS 'E GİT FATURANIN KOPYASI VARDIR ONLARDA SATIŞLAR KAYITLIDIR ÇÖZÜM BULURLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sans Noblesse

Güzelim alet gitti arkadaşlar. ZV:M artık çalışmıyo. İnternetten araştırdım çözüm bulamadım. Creative müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim onların söyledikleri yöntemleri denedim hala sonuç yok. Ben böle iş görmedim. Ya bende bi cenabetlik var ya da bişileri yanlış yapıyorum. Ekran açılmıyo. Mavi led sürekli yanıyo. Bilgisayara bağladığında bi tepki yok. Reset, Recovery mode işe yaramıyor. Öylece yatıyo alet :(

Dostum geçmiş olsun öncelikle. Zvm nin içine açıcam dersen öncelikle üst ve altındaki beyaz plastil olan yerlerinin kaldır yani aşşağıdaki bağlantı girişinin olduğu yerdeki ve üstteki açma tuşunun olduğu yerdekini. Ondan sonra karşına 2 altta ve 2 üstte olmak üzere 4 tane vida çıkıcak onları sök . Açmak bu kadar basit. Ama sakın ön ve arka kapağı hemen ayrma zira pil arka kapağa tamamen yapışık durumda ve anakartla arasında bağlantı var dikkat et hemen sökme.Sonra ana kartın üzerinde hiçbir yere bağlı olmayan ölece duran hard disk var sonun kablosu pc lerdeki hdd kablosu gibi onu çıkar.Zaten ondan sonrasını halledersin.

Şimdi sana 2 tane link vereyim.Biriside bu forum sitesinde bi arkadaşın kendi zvm sini açarken çektiği forolar var.1 ide yabancı bi site.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15039290/mpage_1/key_par%25E7alad%25FDm//tm.htm#15039290

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/02/how-to-disassemble-the-creative-zen-vision-m.php

Kolay gelsin dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: talipb

http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp

bunun aleti türkçe yapacağına eminmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

quote:

1.62.02 nolu firmware yüklersen dil seçenekleri arasında Türkçe var. Bundan emin ol, ve gönül rahatlığıyla kullan. Yüklemeyi dizüstü veya güç kaynağına bağlı bir bilgisayarda yapman önerilir. Çünkü yükleme sırasında elektrik kesilirse alet geri döndürülemez derecede elden çıkar. Gerçi yükleme 5-6 dakika sürer ama sen yinede risk alma bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

quote:

1.62.02 nolu firmware yüklersen dil seçenekleri arasında Türkçe var. Bundan emin ol, ve gönül rahatlığıyla kullan. Yüklemeyi dizüstü veya güç kaynağına bağlı bir bilgisayarda yapman önerilir. Çünkü yükleme sırasında elektrik kesilirse alet geri döndürülemez derecede elden çıkar. Gerçi yükleme 5-6 dakika sürer ama sen yinede risk alma bence.

teşekkürler

• Selamlar arkadaşlar

yaptığım ufak araştırmalar sonucu ipod yerine creative zen aldım. burda yazmış olduklarınızın da çok etkisi var bunda. alet şu an kargoda ama kafama takılan bir şey var hala emin olamadım, creative zen'e farklı bilgisayarlardan şarkı atabiliyor muyuz? ipod'da böyle bir sorun var sanırım emin değilim ama sadece tek bilgisayardan şarkı atılabiliyor galiba. zen'de bu var mı? çünkü şu an masaüstü pcm deyim ama bir ay sonra sadece laptopumu kullanma şansım olacak, şarkı atarken fln sorun olur mu bu?

cevap için şimdiden teşekkürler.
  • iPod gibi değil Zen'de. İstediğin bilgisayardan istediğin şarkıyı filmi atabilirsin. Ama Creative'in kendi programı "Media Explorer" kurulu olması gerekiyor. O program kurulu olmayınca PC aleti görmüyor. Bir de bilgisayarda Service Pack kurulu olması gerekiyor bu program için.

Ya da Zen V:M'i istediğin bir boyutta (512 mb, 1 gb, .. 8 gb, 16 gb'a kadar) çıkarılabilir disk olarak ayarlayabiliyorsun. O şekidle ayarlıyken bağladığında her PC görebiliyor flash disk gibi. Ama flash disk kısmına attığın şarkıları oynatamıyorsun. Eve geldiğinde o şarkıları PCye atıp Media Explorer'la tekrar alete kopyalarsan dinleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: epilogue-

Selamlar arkadaşlar

yaptığım ufak araştırmalar sonucu ipod yerine creative zen aldım. burda yazmış olduklarınızın da çok etkisi var bunda. alet şu an kargoda ama kafama takılan bir şey var hala emin olamadım, creative zen'e farklı bilgisayarlardan şarkı atabiliyor muyuz? ipod'da böyle bir sorun var sanırım emin değilim ama sadece tek bilgisayardan şarkı atılabiliyor galiba. zen'de bu var mı? çünkü şu an masaüstü pcm deyim ama bir ay sonra sadece laptopumu kullanma şansım olacak, şarkı atarken fln sorun olur mu bu?

cevap için şimdiden teşekkürler.

80. sayfaya bakarsan cihazın hdd(taşınabilir bellek) olarak kullanma özelliği sayesinde ben bu sorunu çözdüm sanada tavsiye ederim

• bilgi için çok teşekkürler arkadaşlar. alet şu an ulaştı elime şöyle bir şey yazıyor " yazılımı kurmadan önce usb'den şarj etmeyiniz". burda yazılımı pc'ye kurmaktan bahsediyor değil mi? yani cd yi makineme kurduktan sonra şarj etmem gerekiyor usb ile?
  • quote:

bilgi için çok teşekkürler arkadaşlar. alet şu an ulaştı elime şöyle bir şey yazıyor " yazılımı kurmadan önce usb'den şarj etmeyiniz". burda yazılımı pc'ye kurmaktan bahsediyor değil mi? yani cd yi makineme kurduktan sonra şarj etmem gerekiyor usb ile?

Evet pc ye yazılımını kurmadan kesinlikle pc ye bağlama
  • sağol arkadaşım teşekkür ederim. zaten bu kitabında da yazıyormuş her şey sizleri yordum. şimdi şarj oluyor, pil dolduktan sonra firmware update edebilirsem gerisi kolay gibi zaten. tekrar çok teşekkür ederim.
  • quote:

sağol arkadaşım teşekkür ederim. zaten bu kitabında da yazıyormuş her şey sizleri yordum. şimdi şarj oluyor, pil dolduktan sonra firmware update edebilirsem gerisi kolay gibi zaten. tekrar çok teşekkür ederim.

firmware update 1-2 dakika sürüyo ama güç kaynağı olan bir pc den yada laptop tan yap çünkü elektrik kesilirse alet naneyi yer
    sendekinin kitapçığı türkçemi
  • içinde türkçe kısmı da var. 4 tane dil var sanırım.

tamam laptoptan yaparım =) ama hala dolmadı bu pil normal midir? pil simgesi tamamiyle yeşil ama hala o şimşek gelip gidiyor =)
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.