Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: epilogue-

içinde türkçe kısmı da var. 4 tane dil var sanırım.

tamam laptoptan yaparım =) ama hala dolmadı bu pil normal midir? pil simgesi tamamiyle yeşil ama hala o şimşek gelip gidiyor =)

Tamamen dolunca fiş işareti çıkıyo
  • ondan dedim işte biraz uzun süürdü gibime geldi ne bilim normal midir diye kafam karıştı.
  • quote:

ondan dedim işte biraz uzun süürdü gibime geldi ne bilim normal midir diye kafam karıştı.

Yok yok merak etme normai bişi ama ilk defa şarj ediyosan 1-2 saat fazladan kalsın daha ii olur
  • benim ekranda beyaz çizgiler var aşagı dogru çizgi çizgi ekran gitmişmidir sizce
    ZEn vision m 60gb yaptırabileceğim yer?multimedya pc dışında biyer olursa.istanbuldayım.Herhangi bi servis olur
  • özel EQ ayarı önerebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

özel EQ ayarı önerebilirmisiniz

kendi kullandığımı veriyim:
    80k-------(11)
    250k------(-3)
    1k---------(-5)
    4k---------(5)
    13k-------(+11)
    umarım işine yarar ben çok memnunum
  • radyoya manuel frekans girme şansımız yok mu arkadaşlar?
  • quote:

radyoya manuel frekans girme şansımız yok mu arkadaşlar?

Var tabi olmazmı. Radyo ya gel otomatik arattığın bi frekansın dinlerken touch pad in sağ yada sol tarafındaki oka basılı tut bastığın yöne göre yukarı arama yada aşşağı arama yazıcak o zaman otomatik frekanstan çıkıp manuale geçtin demektir ve her yan oka basışında 10 ar 10 ar atlıcak mesela 99,00 dasın 1 kere bas çek 99,10 a gelicek.
    tekrar otomatiğe geçmek istersen touch pad e tıkla otomatik ayarladığın bi frekansa tıkla hepsi bu.(parkalarım yoruldu yazamaktan)

• eheh başardım çok sağol güzel ayrıntılı yazmışsın :D
  • quote:

eheh başardım çok sağol güzel ayrıntılı yazmışsın :D

Maksat paylaşım yapmak bilgi paylaştıkça büyür
    Bende zvm hakkında baya uzamn oldum diyebilirim(kimse alınmasın ha)
  • ya şimdi de albüm kapakları sorun oldu. o kadar gittim google images'tan albüm kapağı buldum, klasörlerin içine attım ama çalarken göstermiyor. şarkıları atarken resimleri otomatik olarak resimler klasörüne şarkıcı adıyla attı ama bazılarında gösteriyor bazılarında göstermiyor albüm kapağını :s
  • quote:

ya şimdi de albüm kapakları sorun oldu. o kadar gittim google images'tan albüm kapağı buldum, klasörlerin içine attım ama çalarken göstermiyor. şarkıları atarken resimleri otomatik olarak resimler klasörüne şarkıcı adıyla attı ama bazılarında gösteriyor bazılarında göstermiyor albüm kapağını :s

Media explorer dan ,browse media ya basıyoruz ve resim eklemek istediğimiz albumun klasörünü açıyoruz. Boş bir yere sağ tuşla tıklayıp görünüm(view) den 'albüm' ü seçiyoruz . Bunu seçince üst tarafta albümün adının yazığı klasörü görebileceğiz(boş cd kutusu şeklinde) ,daha sonra albümart olmasını istediğimiz resmi sürükle bırak yöntemiyle bu klasörün üstüne bırakacağız. Umarım yapabilirsin. Ben baya uğraşmıştım

• Arkadaşlar iyi günler 5v 3A bir adaptör aldım ne tür bir sakıncası olur satan arkadaş bir zararı olmaz fazla amperin dedi siz ne dersiniz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

quote:

ya şimdi de albüm kapakları sorun oldu. o kadar gittim google images'tan albüm kapağı buldum, klasörlerin içine attım ama çalarken göstermiyor. şarkıları atarken resimleri otomatik olarak resimler klasörüne şarkıcı adıyla attı ama bazılarında gösteriyor bazılarında göstermiyor albüm kapağını :s

Media explorer dan ,browse media ya basıyoruz ve resim eklemek istediğimiz albumun klasörünü açıyoruz. Boş bir yere sağ tuşla tıklayıp görünüm(view) den 'albüm' ü seçiyoruz . Bunu seçince üst tarafta albümün adının yazığı klasörü görebileceğiz(boş cd kutusu şeklinde) ,daha sonra albümart olmasını istediğimiz resmi sürükle bırak yöntemiyle bu klasörün üstüne bırakacağız. Umarım yapabilirsin. Ben baya uğraşmıştım

öyle yaptım... baya zamanımı aldı ama olsun güzel oldu =)

• arkadaslar zen vision m ime dat dosyalarını atıyorum ama alet görmüyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmess

Arkadaşlar iyi günler 5v 3A bir adaptör aldım ne tür bir sakıncası olur satan arkadaş bir zararı olmaz fazla amperin dedi siz ne dersiniz,

Orjinal adaptörü var bende 2.5 amper ama genede iyi bi bilene sor derim
    herşeyin fazlası zarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: scot

arkadaslar zen vision m ime dat dosyalarını atıyorum ama alet görmüyor ne yapmalıyım?

Medya explorer dan mı atıyosun. Medya explorer a gir add medya ya tıkla o şekilde at dönüştürmesi gerekenleri dönüştürü atar.
  • kardeşim teşekkür ederim Allah razı olsun
    çok beğendim...gerçekten süper

topic ölmüş yaa

bu arada ilk aldığımda yok şarkı adları (mp3tag) yok albüm kapağı çok uğraştım ama bence en güzeli hiç uğraşmamak en sade haliyle kullanmak gibi..belkide hevesimi aldım o olaylardan :)

benim sıkıntım takım elbise ile çalışmak ve işe gelmek gitmek zorundayım kulaklık çok sarkıyo be abi çoğu kez ceketi kullanmıyorum ama gömlek pantolan zeni nereye koyayım kulaklığı nereye sokayım gerektiği kadar kullanamadığım için içim yanıyo

quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

özel EQ ayarı önerebilirmisiniz

kendi kullandığımı veriyim:
    80k-------(11)
    250k------(-3)
    1k---------(-5)
    4k---------(5)
    13k-------(+11)
    umarım işine yarar ben çok memnunum

• Arkadaşlar bu konunu 1. sayfasında "Melik" ' in koyduğu fotoğrafların birinde fotoğrafa zoom yapılmış ekranın sağ altında da baya yaklaşılmış olarak görünüyo. bende sadece 1 kez yaklaşıyo fotoğrafa daha fazla yaklaşabilen varmı???
  • @rebelyell

şimdi denedim malesef fotoğraflara en fazla 1x yaklaşabiliyoruz ayrıca ses açma tuşu ile sağ-sol-yukarı-aşağı yapabiiyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.