Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cd den yazılımı kur diyeceğim ama kurmuşsundur elbette, anakartının yazılımını yükledin mi? Özellikle USB ler ile alakalı olan yazılımı yüklemen gerekiyor. Aynısı benim de başıma geldi oradan biliyorum.
  • Anakartın yazılımları da yüklü yazılıda kurdum gene olmuyor , media player 11 yükledim gene yok anlamadım
  • Cihazın kendi yazılımını yüklemen lazım galiba...
    Firmware yüklemeyi dene... en son 1,62 çıktı tr.reative.com dan indir yazlımını.
  • Başka bir öneri, Media Player kurmadan tekrar kur kendi cd sinden.
  • Birkaç sorum var arkadaşlar: İpod 30 gb ta ve diğer versiyonlarında sabit diski kullanamıyor muyuz? zen vision m de 18 bg ayırılmış olarak kullanılabildiği yazılmış. aynı ya da benze özellik bu alette yok mu?. İpod ve sony lerin ses kalitesini begeniyorum peki bu alet ne durumda. bu soruları sormamın nedenini açıklayayım benim m mp3 üm yok ve aldığım zaman ses kalitesi çokiyi olan, hafızası güçlü bir alet almak istiyorum.Gerekirse sabah koluma takıp okşabileyim, gerekirse hafızaya arkadaşlara gidince bir şeyler sokuşturabileyim ya da uzun yolda film izleyebileyim..acelem yok teşekkürler
  • Film izlersin ,sesi iyi,hafızasıda işini görür, fakat koluna takıp koşamazsın malum içinde hdd var sarsıntıya gelmez koşmak isteren flash diskli alcaksın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklavier

Birkaç sorum var arkadaşlar: İpod 30 gb ta ve diğer versiyonlarında sabit diski kullanamıyor muyuz? zen vision m de 18 bg ayırılmış olarak kullanılabildiği yazılmış. aynı ya da benze özellik bu alette yok mu?. İpod ve sony lerin ses kalitesini begeniyorum peki bu alet ne durumda. bu soruları sormamın nedenini açıklayayım benim m mp3 üm yok ve aldığım zaman ses kalitesi çokiyi olan, hafızası güçlü bir alet almak istiyorum.Gerekirse sabah koluma takıp okşabileyim, gerekirse hafızaya arkadaşlara gidince bir şeyler sokuşturabileyim ya da uzun yolda film izleyebileyim..acelem yok teşekkürler

sabah koşma olayı dışında hepsi için zen vision m birebir
    ama illa hareketliyken de dinleyebiliyim diyorsan cowon d2 senin için birebir
    hafızası 4gb olsa da bellek kartı takarak genişletebilirsin

• Arkadaşlar bir sorunum var.Zen vision m ime firmware yüklerken yükleme yarıda kaldı. Şimdi recovery modda açılıyor.Bilgisayara taktığımda görmüyor.Nası çıkacağım bu işin içincen bilemiyorum.Bi yardım edin lütfen yoksa kafayı yiyeceğim.
  • Arkadaşım bi önceki sayfaya yazdım recovery modda açıp firmware yuklemeyi.
    Biraz araştırın ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

bahesettiğin menü, creativein birkaç yıl önceden patentini aldığı ilk palyerlarında kullandığıo menü, sadece ipoddan sonra çıakrdığı için onun kopyalıdğını düşünüyorsun.
    tüm özellikleriyle ipod 5g den çok dah aüztün bi cihaz. ses, kayıt, fm, ekran, video, pil
    ipod marketi kapatmaya çalışan seri üretime ürgün,, herkes basit kullansın 7-70 e cihazı,

ekranı olan herşeye ipod kopyası demeye başlıyorsunuz

o zaman tüm televizyonlar birbirinin kopyası?

sende bı copy yapmadın dımı forumun baska bıyrınden bırebır hemde
  • @tola ingilizceye göre yazıyorum. menu->system->display satings->configure menu ordan fm radioyu bul yasnında tik var mı ona bak yoksa sorunun odur.
    @rebelyell fotoğraflara 1x zoom yapmıyorş. fotoğrafın gerçek boyutu neyse o boyuta getiriyor sizde o boyutta dolaşıyosrsunuz.
    @ravunos altyazı sorunu yaklaşık sayfa 40ta falan çözülmüştü. pocked divx encoderla
    @diaburon üzgünüm sana yardım edicek bi bilgim yok
    @nicklerini hatırlamadığım birkaç kişiye. zene başka bir pcden şarkı atmak istiyorsanızs sabit disk yapmakla falan uğraşmanıza gerek yok. zaten windows madia playerla senkronize edebiliyor yada istediğiniz şarkıları windows madia player aracılığıyla atabiliyorsunuz.
  • dominik dediğin şeyi biliyorum ama ne yazık ki hiçbi işe yaramamıştı.ilk onu denemdim zaten.format falan da denedim olmadı.çok enterasan ya.arkadaşlar buna bi çözüm yokmu ya.bi anda sizin başınıza da gelebilir.tabi inşallah gelmez...
  • arkadaşlar ben bişeyi merak ettim yabancı bi sitede zen vision:m'in şarj adaptörü için 2.4 amper diyor eğer orjinal creative adaptör almış arkadaş varsa bu konuya açıklık getirebilir mi? forumdaki arkadaşlar 2 - 2.5 amperlik iş görür demişler ama bunun orjinalinin akımı nedir onu net bi şekilde belirtsin mümkünse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakik

arkadaşlar ben bişeyi merak ettim yabancı bi sitede zen vision:m'in şarj adaptörü için 2.4 amper diyor eğer orjinal creative adaptör almış arkadaş varsa bu konuya açıklık getirebilir mi? forumdaki arkadaşlar 2 - 2.5 amperlik iş görür demişler ama bunun orjinalinin akımı nedir onu net bi şekilde belirtsin mümkünse.

Bende orjinali var. 5v 2.4 A
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

quote:

Orjinalden alıntı: cakik

arkadaşlar ben bişeyi merak ettim yabancı bi sitede zen vision:m'in şarj adaptörü için 2.4 amper diyor eğer orjinal creative adaptör almış arkadaş varsa bu konuya açıklık getirebilir mi? forumdaki arkadaşlar 2 - 2.5 amperlik iş görür demişler ama bunun orjinalinin akımı nedir onu net bi şekilde belirtsin mümkünse.

Bende orjinali var. 5v 2.4 A

İlgine teşekkür ederim arkadaşım
  • Arkadaşlar dvdden div x çevirici için Pocket DivXEncoder 0.3.60 kullanıyorum herşey güzel ama fontlarla oynama yapamıyorum yardım butonunda font tipi ve font büyüklüklerini ayarlıyorum.program kendi klasik fontunu koyuyor zen de yazılar okunmuyor.Yardım butonuna girdikten sonra yapmamız gerekenleri adım adım anlatırmısınız. 45. sayfada harika sonuçlar alınmış alt yazılar mükemmel.
  • Yaklaşık 1 senedir ZVM kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Biraz fazla ve hor kullandığımdan herhalde sadece kulaklığı bozuldu :) (zaten sennheiser almayı düşünüyordum), onun dışında hiç bir problem yaşamadım.

Şimdi deri kılıfını arıyorum, bir iki sitede gördüm ama buradan da en uygun nerden bulabilirim diye bi sormak istedim. Başlığı da aramaya üşendim esasında ama varsa bi bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. :)
  • Arkadaşlar pocket divx converterda font büyüklüğünü nasıl yapıyorsunuz.Bende büyümüyor neleri değiştirip okeylemek gerekiyor.fONT büyüklüğü için adım adım anlatırsanız sevinirim yapmadığım şey kalmadı.sizin fontlardan sorununuz yok bi zahmet anlatırsanız bende sorunu çözmüş olacağım.
  • zvm için max 50 ytl lik
    kaliteli ses verne bir kulaklık önerebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

zvm için max 50 ytl lik
    kaliteli ses verne bir kulaklık önerebilirmisiniz

Kulaklı forumuna gidersen orda bulabilrisi. Sana uygun ya ep630 yada cx 300 var galiba
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.