Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARDIM EDERMSİNİZ.BENİM FM RADYO UPGRADE ETMEMEME RAĞMEN DURUP DURUKEN YOK OLDU.AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI? VEYA NE YAPABİLİRİM?YAPILANDIRMA MENÜSÜNDE DE YOK.ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOLA

ARKADAŞLAR YARDIM EDERMSİNİZ.BENİM FM RADYO UPGRADE ETMEMEME RAĞMEN DURUP DURUKEN YOK OLDU.AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI? VEYA NE YAPABİLİRİM?YAPILANDIRMA MENÜSÜNDE DE YOK.ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Bildiğim kadarıyla yok hangi versiyonu yukledin??
    Yani hangi versiyondan hangisine uprage ettin ettikten sonra vardı bi andamı yok oldu?
    Sistemden bak hala en son uprage ettiğin mi duruyo?
  • upgrade leri kaçırmıyorum zaten.neredeyse 1 yıldır kullanıyorum aleti ve son versiyonu yüklemeden önce kayboldu, yeni firmware i yükledikten sonra bile gelmedi.walla yabancı forumlarda da baktım şööle bi, çok var bu sorunla karşılaşan.hardware ile ilgili olabileceğini söylüyolar.ama bana hardware ile ilgili olması biraz saçma geldi.eğer öyle bi sorun olsa radyo menü de gözükür ama çalışmazdı diye düşünüyorum.walla 1 aydır böyle kafayı yiicem bi çözüm arıyorum.
  • meraba arkadaşlar bende bu forumu atlaya zıplaya okuduktan sonra almaya
    karar verdim zen vision m'i...alternatif olarak zune ve zen vision w i düşündüm
    ama sanırım zvm daha iyi gibi-özellikle şarjının daha çok gitmesi bakımından--
    siz ne düşünüyorsnz?bir de kullanıcıları için bir sorum var random çalma özelliği
    varmıdır zvm in?sorunu olan arkadaşları da okudum bu sorunlar almamak için
    bir sebep olabilir mi yoksa her mp3çalarda olabilecek şeyler midir?

ya aslında şöyle ki burada okuduklarımdan korktum çünkü bende amerikadan
    getirticem garanti fln yok..bnm derdim kapasite 30 gb olsun mp3 çalsın çok
    büyük olmasın şarjı uzun gitsin,çok sorun çıkarmasın.. creative in böyle bir modeli var mı?
    zen touch 20-40 gblıklar nasıl olur?amerikada ztn satışta yok türkiyede nerde
    uygun bulabilirim?ya yardım ederseniz çok sevinicem çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrv88 -- 21 Temmuz 2007; 15:50:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

bu arada ilk aldığımda yok şarkı adları (mp3tag) yok albüm kapağı çok uğraştım ama bence en güzeli hiç uğraşmamak en sade haliyle kullanmak gibi..belkide hevesimi aldım o olaylardan :)

Creative in ürünle verdiği yazılım diskinden "Creative Media Toolbox" u da yüklemişsen ona gir. Tag Format Converter ve Auto Tag Cleaner ı kullan işine yarar. Benim bin şarkımdan (çoğu yerli) beş tanesi hariç hepsini güzelce ayarladı.

CVZM deki müzikleri önce tamamen bilgisayarına at, id3 etiketlerini ayarla ve sonra yine aygıta at müzikleri. Kolay gelsin.
  • herkese merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni katılanlardanım. uzun araştıralarım sonucunda (bu esnada sizin ve forumun bana gerçekten çok faydası oldu bunun için çok teşekkür ederim) 80 gb ipoddan vazgeçerek 60 gb zen vision m almaya karar verdim şu anda arkadaşım amerikada eylül ortasında getirecek aleti. heyecanla bekliyorum. yine forumdan edindiğim bilgilere dayanarak bi tane de sennheiser cx 300 almayı düşünüyorum. umarım ben de bir an önce zen visionıma kavuşup aranıza katılırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOLA

upgrade leri kaçırmıyorum zaten.neredeyse 1 yıldır kullanıyorum aleti ve son versiyonu yüklemeden önce kayboldu, yeni firmware i yükledikten sonra bile gelmedi.walla yabancı forumlarda da baktım şööle bi, çok var bu sorunla karşılaşan.hardware ile ilgili olabileceğini söylüyolar.ama bana hardware ile ilgili olması biraz saçma geldi.eğer öyle bi sorun olsa radyo menü de gözükür ama çalışmazdı diye düşünüyorum.walla 1 aydır böyle kafayı yiicem bi çözüm arıyorum.

ADIM 1 OYNATICI YAZILIMININ SİLİNMESİ

1 - Kurtarma Modu (Recovery Mode)
    i -- Açma kapama dügmesini açma yönüne doğru çek ve bu durumda çekili tut.
    ii -- Bir ataç vb. şeyi reset deliğine sokarak değdirip çıkar.
    iii - Creative logosu göründükten sonra güç düğmesini bırak, ekranda Recovery Mode görünür

2 - Clean Up-------> Reboat ögesini seç

bu işlemin sonunda düzelmez ise adım 2'ye geç.

ADIM 2 OYNATICI YAZILIMIN GÜNCELLENMESİ

1 -Creative sitesinde yazılım güncellemesini indir bilgisayarına(En son Firmware 1.62 çıktı)
    2 - Recovery moduna gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri )
    3 - Reload Firmware (Üretici yazılımın yeniden yükle) ögesini seç ve indirdiğin yazılımı yükle

bu adımdada sonuç alamazsan sıra Adım 3'te, ona geçeceksin.

ADIM 3 MÜZİKÇALARI BİÇİMLENDİRME

DİKKAT DİKKAT DİKKAT ------->>>> BU SEÇENEK ZVM İÇİNDEKİ TÜM İÇERİĞİ SİLEREK SIFIRLAR,
    BU NEDENLE ZVM İÇİNDEKİ BİLGİLERİ YEDEKLEMENİZ
    ÖNERİLİR.

1 - Recovery Mode seçeneeğne gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri)
    2 - Format All ------> Reboot ögesini seç

Bu adımları sırasıyla dene herhangi birinde sorununun çözülmesi gerekir. Dikkat: sırasıyla derken hepsini aynı anda yapman gerekmiyor. Önce adım 1 uygula, sonuç yoksa adım 2 , ondada yoksa adım 3 olacak.

Bu çözüm önerileri ZVM kullanım kılavuzundan alınmıştır. Haydi bakalım kolay gelsin.Belki olur.

• Selam arkadaşlar,

Gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var.Daha yeni, 2 günlük bir Zen Vision M 'im var.İcat 2 gündür gayet güzel çalışıyordu.Fakat bugün bilgisayara taktığımda bilgisayar tanımadı,mavi led yanıp sönmüyor,son kapattığımda şarjının dörtte birinin dolu olmasına rağmen icat açılmıyor,reset atmaya çalıştım tepki vermiyor,yani durum vahim,ne yapacağımı bilmiyorum.Babam icadı portekizden getirdi,yani garanti de yok.

Yalvarırım yardım edin,lütfen çok umutsuz durumdayım kafayı yemek üzereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrv88

meraba arkadaşlar bende bu forumu atlaya zıplaya okuduktan sonra almaya
    karar verdim zen vision m'i...alternatif olarak zune ve zen vision w i düşündüm
    ama sanırım zvm daha iyi gibi-özellikle şarjının daha çok gitmesi bakımından--
    siz ne düşünüyorsnz?bir de kullanıcıları için bir sorum var random çalma özelliği
    varmıdır zvm in?sorunu olan arkadaşları da okudum bu sorunlar almamak için
    bir sebep olabilir mi yoksa her mp3çalarda olabilecek şeyler midir?

ya aslında şöyle ki burada okuduklarımdan korktum çünkü bende amerikadan
    getirticem garanti fln yok..bnm derdim kapasite 30 gb olsun mp3 çalsın çok
    büyük olmasın şarjı uzun gitsin,çok sorun çıkarmasın.. creative in böyle bir modeli var mı?
    zen touch 20-40 gblıklar nasıl olur?amerikada ztn satışta yok türkiyede nerde
    uygun bulabilirim?ya yardım ederseniz çok sevinicem çok kararsızım

hepsi burada ya bi bak zen touch 40 gb çok uygun fiyata.32 saat te pil ömrüne sahip.

• quote:

Orjinalden alıntı: Diaburon

Selam arkadaşlar,

Gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var.Daha yeni, 2 günlük bir Zen Vision M 'im var.İcat 2 gündür gayet güzel çalışıyordu.Fakat bugün bilgisayara taktığımda bilgisayar tanımadı,mavi led yanıp sönmüyor,son kapattığımda şarjının dörtte birinin dolu olmasına rağmen icat açılmıyor,reset atmaya çalıştım tepki vermiyor,yani durum vahim,ne yapacağımı bilmiyorum.Babam icadı portekizden getirdi,yani garanti de yok.

Dostum açmaya çalışıyosun tepki vermiyo bildiğim kadarıyla.yapılabilecek fazla bişey yok pc ye bağla tepki falan vermesse bekle 2-3 saat kalsın öyle. Adaptör varsa prizden tak daha iyi olur.Ama genede hiç tepki vermiyosa Kurtarma Modu (Recovery Mode) açmayı dene.Bi önceki mesajda nasıl yapılıcağı yazıyo

• arkadaşlar evimden 160 km kadar uzakdayım dün aleti açık unuttum ve şarjı açılmıcak kadar bitmiş menüye giremiom bu şekilde başka bilgisayardan nasıl şarj edebilirim elimde adaptörüm yok ubs şarj kullanıodum..
  • psp nin şarj aleti zen vision m e uyuyo,6 aydır kullanıyorum,hiç sorun yaşamadım
  • ARKADASLAR UZUN SURELI YURTdisi gezilerim nedeniyle uzak kaldim konudan :) simid direk ilk sorumla olaya giriyorum en son baktigimda altyazi olayi cozulmemisti acaba bir degisiklik var mi lost u edindim divx olarak ve bu gece 10 da tatile gidecegim umarim bi yolu var olmustur da altyazi koyabilirim altyazi kullanmam normalde ama lost ta cok incik cincik varmis arada kacirmayalim tesekkurler herkese simdiden..
  • ravunos çok bilgim yok ama pocket divx encoder ile altyazı olayı çözülüyormuş sanırım. ekşiye bak istersen orda yazıyordu bir şeyler.

ben de şey sorcam, bu alet pdf görüntülebiliyor mu? bi tane e-book var elimde bunu alete atsam okuyabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

arkadaşlar evimden 160 km kadar uzakdayım dün aleti açık unuttum ve şarjı açılmıcak kadar bitmiş menüye giremiom bu şekilde başka bilgisayardan nasıl şarj edebilirim elimde adaptörüm yok ubs şarj kullanıodum..

Şarj ediceğin pc ye programını yüklediğin sürece sorun olmaz Ama ilk taktığında 1-2 saat alet tepki vermeyebilir panik yapma hemen
  • YA ARKADASLAR BU ALetı BI YIL ONCE SINGAPURDAN 300 DOLARA ALDIM 2 AY ONCE ICI KIRILDI VE ALET ACILMAMAYA BASLADI ULUSLARARASI GARANTISI OLMASINA RAGMEN CREATIVE TAMIR ICIN 200 DOLAR ISTEDI DAHA UCUZA BASKA BIYERDE TAMIR ETTIREBILIRIMIYIM
  • Tamir için 200 dolar verilmez internette araştır sıfırları artık 220 dolara satılmaya başladı ama sorun ne bilmiyorum içi kırıldı derken neyi kastettin??
  • Arkadaşlar prizden adaptöre taktım,başka bilgisayarlarda denedim,icat hiçbirşeklde tepki vermiyor.Recovery mode bile açamıyorum,tepki vermiyor!Kafayı yiyecem!Belki bir işe yarar diye söyleyeyim bilgisayrda çalışmayan bir usb girişi vardı ordan takmıştım,"Usb aygıtı tanınmıyor" diey uyarı gelmişti.Ondan sonra böle çalışmamaya başladı icat,ondan önce gayet güzel çalışıyordu.Sapıtıcam yardım edin!
    quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

quote:

Orjinalden alıntı: Diaburon

Selam arkadaşlar,

Dostum açmaya çalışıyosun tepki vermiyo bildiğim kadarıyla.yapılabilecek fazla bişey yok pc ye bağla tepki falan vermesse bekle 2-3 saat kalsın öyle. Adaptör varsa prizden tak daha iyi olur.Ama genede hiç tepki vermiyosa Kurtarma Modu (Recovery Mode) açmayı dene.Bi önceki mesajda nasıl yapılıcağı yazıyo

• Versiyon uprage yapmayı dene tr.crative.com dan indir aleti pc ye bağla hiç bişi yapma indirdiğine tıkla bakalım yuklicekmi sanmıyorum ama sanırım son çare bu.Şarja taktıktan sonra 2-3 saat bekledin mi?
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra hiçbir şekilde czvm ne şarj edebiliyorum ne de şarkı atabiliyorum.
    Cihazı bağladıktan sonra Mtp Device diye bir şey sürekli çıkıyor uyuz oldum yüklenemiyorda.Bilgisayar tanımıyor czvm yi
    Ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.