Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GT 5

Arkadaşlar pocket divx converterda font büyüklüğünü nasıl yapıyorsunuz.Bende büyümüyor neleri değiştirip okeylemek gerekiyor.fONT büyüklüğü için adım adım anlatırsanız sevinirim yapmadığım şey kalmadı.sizin fontlardan sorununuz yok bi zahmet anlatırsanız bende sorunu çözmüş olacağım.

Yardım/Help sekmesini tıkla, font büyüklüğü var aşağıda görürsün. Choose your subtitle font bölümünde "size" ı değiştirebilirsin. Ben "4" e ayarladım.
  • vistaya geçtim ne video convert edebiliorum nede zvm yi güvenli kaldırabiliyorum hep docked gözüküo media playerla eşitliyorum, eşitleme btince kapaıorum media playerı ama oklar hala ekranda duruyor dönmüyorlar ama acaba unuttum mu xp de de öyle mi oluodu? Convert sorunuda vistayla divx codec prgramları uyumlu deil galiba.... vista kullanan arkadaşlar sorunlarımı nasıl çözebilirm tşkler
    divx encoder 45. sayfada emre arkadaş papid e yüklemiş ama şimdi yok yükleyebilir misiniz bir daha lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 29 Temmuz 2007; 16:52:43 >
  • görüntü kalitesi çok iyi ama kalas gibi duruyoo ya bu alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

görüntü kalitesi çok iyi ama kalas gibi duruyoo ya bu alet

Öle yada böle alet çok güzel kesinlikte tavsiyelik
  • ya pocketdivxi olan varsa yükleyiversin bi yerlere lütfen... bilgisayarım eskiydi converterlarla uğraşamıodum şimdi yeni pc aldım ama converter bulamıom yardım lütfen...
  • http://www.pocketdivxencoder.net/

Bedava bir yazılım zaten, kendi sitesinden indirebilirsin.
  • ipodları harici dick olark kullanabiliyor muyuz diye sormuştum. Cevap verebilirseniz sevinirim.bir de netten bakıyorm ama hangsinin flaş bellekli hangisinin hard diskli oldugunu göremiyorum kısa bir bilgi alabilirsem sevinrim. Teşekkürler
  • bu alet için gerekli olan media explorer sync manager falan cd olmadan yüklenemiyomu,creative in sitesinden falan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklavier

ipodları harici dick olark kullanabiliyor muyuz diye sormuştum. Cevap verebilirseniz sevinirim.bir de netten bakıyorm ama hangsinin flaş bellekli hangisinin hard diskli oldugunu göremiyorum kısa bir bilgi alabilirsem sevinrim. Teşekkürler

Ipod bölümü mü burası? CVZM yi harici disk olarak kullanabiliyorsunuz, menüsünde var öyle bir seçenek, 16 gb a kadar. Hangisinin flash bellekli olduğunu anlamak için boyuta bakmak yeterli sanırım. 30 gb lık bir flash bellek de yoktur zaten.
  • zen m de album kapaklarını nereye atmamız lazımkı calarken album kapaklarını gostersın ve album kapaklarının boyutu daha buyuk olurmu yada hareketlı koyabılırmıyız sekıller flan calarken
  • Albüm fotolarını kendiliğinden fotoğraflar bölümüne atıyor, şarkı çalarken de çıkıyor o fotoğraf. Foto düzenleme işini bilmiyorum, büyüyor mu hareketleniyor mu.
  • yaa bnm bı sorunum var creatıve zen vısıon :m var bende alet sarkılar sırayla çalarken kendılıgındne kıtlenıyo.şarj bıtmeden de duzlemıyo.kıtlıyken hiç bişeye tepkı vermıyo alet sızce sorun ne? ve nasıl bu sorunu halledebılırım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzbirguler

yaa bnm bı sorunum var creatıve zen vısıon :m var bende alet sarkılar sırayla çalarken kendılıgındne kıtlenıyo.şarj bıtmeden de duzlemıyo.kıtlıyken hiç bişeye tepkı vermıyo alet sızce sorun ne? ve nasıl bu sorunu halledebılırım???

1-2 sayfa geriye gidersen orda uygulayabiliceğin adımlar yazılı
  • arkadaşlar bu gün creative zvm aldım.yalnız ben şu 4 pille çalışan portatif şarj aletinden almak isitiyorum.Türkiyede ya da olursa ankarada nerde bulabilirim?ii günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

bu alet için gerekli olan media explorer sync manager falan cd olmadan yüklenemiyomu,creative in sitesinden falan??
  • ipot sadece daha şık gerisi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakucuk -- 7 Ağustos 2007; 22:09:12 >
  • Beyler, daha önce garantiye göndereniniz vardır. Ne kadar sürede işlemler bitiyor? Onarılamadığından yenisini alanınız var mı hiç?

not: lütfen en fazla 30 iş günü içerisinde " espirisi yapmayın.
  • arkadaşlar bugün crestive zvm aldım ama.içinden media explorer çıkmadı.donload linkini verebilr misiniz?ya da pm atabilr misniz.
  • @borgettisanchez22

buradan cd deki tüm programları indirebilirsin.
    http://ca.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=1&Product_Name=ZEN+Vision%3AM+30GB&Product_ID=16002&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=32&y=14
    Creative MediaSource Player/Organizer 5.10.38 ile sarkıları sorunsuzca atabilirsin alete.

not: linki eklemeyi unutmusum=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unearthly -- 4 Ağustos 2007; 23:52:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: unearthly

@borgettisanchez22

buradan cd deki tüm programları indirebilirsin.
    http://ca.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=1&Product_Name=ZEN+Vision%3AM+30GB&Product_ID=16002&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=32&y=14
    Creative MediaSource Player/Organizer 5.10.38 ile sarkıları sorunsuzca atabilirsin alete.

not: linki eklemeyi unutmusum=)

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.