Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tobiasrieper

arkadaşlar merhaba creative zen 30 gb amerikadan 200 dolara aldım 20 de vergisi işte.memnunum,ıpod falan yalan eksikleri tabii var o da ne.ince olmaması,bırakın bu işleri diyorum başka bişiy diyorum,creative seste her zaman niteliğini göstermiş bir markadaır ve 4 saat video izleyebiliyorsunuz.bo konuda ki eksiği alt yazı olmamamsı onu da kendiniz halledebiliyomuşsunuz.ama bı konuda yeniyim yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim kolay ve pratik olursa zamanı az olan insanlardanım.paylaşıma açığım her zaman karşılıklı.ve son konu albüm kapaklarını nasıl göstereceğiz.herkese saygılar ...

bu sayfayı yada 1-2 sayfa önceye bakarsan yazmıştım
  • pocketdivx sorun

pc ye format attım. windows xp sp2 kullanıyorum. pc donanımların bütün driverları yüklü.pocketdivx 0.3.60 resmi web sitesinden indirdim.yine encode ettim .font ve size değişikliklerini yaparak yine olmadı.pocket kendi bildiği fontu uyguluyor.yine yazılar okunmayacak kadar küçük.yeni pc sistemi kuran arkadaşımda denedim acaba benim sistem2000in yeni sistemde kesin sorunu çözer dedim.yeni sistemdede olmadı.fontu size 5 yaptığım halde yazılar okunmayacak derecede küçük. Fontlarda kimse sorun yaşamamış.galiba tek sorun yaşayan benim. Acaba pocketdivx den sonra fontlarla ilgili başka bir program yüklüyormusunuz? kusursuz encode için tek pocket yeter mi? 45.sayfadaki o güzel font büyüklüklerini elde edmedim.Süper görüntüler içim gidiyor. Sorunu gidermek için ne yapabiirim? Önerilerinizi bekliyorum.
  • ilk önce dil seçeneğinden tr'yi seç sonra sağ taraftaki yerde 2194 kodlu yazı tipi seçili olsun tvde izlemek için min 3 zende izlemek içinse min 5 yapmanı öneririm
  • Beyler creative zen vision m de aktarma sorunu yaşıyorum
    8 gb lık mp3 arşivini yaklaşık 40 dakikada atıyor.
    bi çiok bilgisayarda denedim sorun deişmiyor. Bu beni delirtiyor

lütfen yarım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarryWhite

Beyler creative zen vision m de aktarma sorunu yaşıyorum
    8 gb lık mp3 arşivini yaklaşık 40 dakikada atıyor.
    bi çiok bilgisayarda denedim sorun deişmiyor. Bu beni delirtiyor

lütfen yarım!

bence 8GB 40 dakikada aktarmasi normal. cunku zaten creative'in kendi dosya hiyerarsisi var o yuzden biraz zaman aliyor olabilir. normal bir external hard diske aktariyormus gibi dusunme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgettisanchez22

arkadaşlar ii günler.zvm ile ilgili bi sorunum var.aleti tvye daha doğrusu uyduya bağlıyorum.aynı renkler aynı renge gelecke şekilde.fakat ürünü uydu ya bağlayınca zvmnin görüntüsü gidiyor.çıkarınca tekrar geliyor.yani nasıl bağlayacam tvye .ayarlarını ve yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.uydum sunny bu arada.teşekkürler

ürünün orjinal kablosunu kullanmıyorsan: kabloyu zene bağladığın kısımdaki nesneyi(jak mak bişey diyolardı sanırım) sonuna kadar sokmaman lazım. teknik isimlerini bilmediğim için bukadar anlatabildim umarım anlamışsındır
  • denediğin bilgisayarlar usb 1.1 olabilir
    benim pc de de 8 gb o kadar yavaş atıyo sorun etme bence
  • album resmi koymayı acıklayabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tobiasrieper

album resmi koymayı acıklayabilirmisiniz.

biraz araştırın bu soru defalarca sorulmuştu ben 2-3 sayfa önce yazmıştım ordan bakabilirsin
  • Arkadaşlar Creative zen 30 m aldım.Çok beğendim ancak çizilmesini istemiyorum.Bu nedenle eğer Bse satan varsa bana pm yollasın lütfen...
  • arkadaslar ben zen 60gb m aldım usb dıskten zene mp3 vs attım cıhaz bunları aldı ancak bunları nasıl acıcam ve muzıklerı dınlıcem yada albume eklıycem sımdıden saolun
  • arkadaşlar bende bende creative vision M 30 gb var, bilgisayar aleti tanımıyor takıyorum şarj oluyor ama bilgisayar tanımıyor içindekileri göstermiyor, creative orjinal yazılımından deniyorum bağlantı yok diyor ne yapabilirim lütfen yarım edin bu arada çok acil olduğu için forumda bu konu ile ilgili arama yapamadım anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebelyell

Dostum geçmiş olsun öncelikle. Zvm nin içine açıcam dersen öncelikle üst ve altındaki beyaz plastil olan yerlerinin kaldır yani aşşağıdaki bağlantı girişinin olduğu yerdeki ve üstteki açma tuşunun olduğu yerdekini. Ondan sonra karşına 2 altta ve 2 üstte olmak üzere 4 tane vida çıkıcak onları sök . Açmak bu kadar basit. Ama sakın ön ve arka kapağı hemen ayrma zira pil arka kapağa tamamen yapışık durumda ve anakartla arasında bağlantı var dikkat et hemen sökme.Sonra ana kartın üzerinde hiçbir yere bağlı olmayan ölece duran hard disk var sonun kablosu pc lerdeki hdd kablosu gibi onu çıkar.Zaten ondan sonrasını halledersin.

Şimdi sana 2 tane link vereyim.Biriside bu forum sitesinde bi arkadaşın kendi zvm sini açarken çektiği forolar var.1 ide yabancı bi site.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15039290/mpage_1/key_par%25E7alad%25FDm//tm.htm#15039290

http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/02/how-to-disassemble-the-creative-zen-vision-m.php

Kolay gelsin dostum

dostum yardımın için teşekkürler. Verdiğin linkler işime yaradı ve içini açtım. Reset deliği dışında hiç bir zarar vermeden açıp kapadım. Reset deliği hafiften deforme oldu ama belli belirsiz. İçini açtım.Pek anlamadığımdan sorununu bulamadım. Açma sebebim zaten görünürde bi yanma, çıkan kablo vb olup olmadığıydı. Öyle birşey değil. Artık diğer forum sayfalarından aldığım bilgiye de dayanarak Multimedya ya göndermekten başka şansım yok. Ancak önce HDD içindekileri kurtarabilsem hiç fena olmayacak. 8 film 200 civarı tagları ve Album coverları düzenlenmiş albümüm vardı hepsi yalan oldu. Filmler önemli değil de albümler kurtulsa iyi olur. Zira yedeği yoktu. Cevabım biraz geç oldu ama tatildeydim ancak fırsat bulup açabildim ve toplar toplamaz yazdım. Teşekkürler tekrardan

• ben bunun tvye bağlama kablosunu nerden bulabilirim.nereye gitsem buna uygun kablomuz yok diyorlar.deli olacam artık iyice.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamie

ben bunun tvye bağlama kablosunu nerden bulabilirim.nereye gitsem buna uygun kablomuz yok diyorlar.deli olacam artık iyice.

Nasıl bulamazsın şaştım doğrusu. Her yerde var. Ben 4 TL vererek aldım. Elektronik malzeme satan her yerde bulacağın bir ürün.Ayrıca teknoloji marketlerindede bulabilirsin. Ararken şöyle tarif et; bir ucunda sarı, beyaz, kırmızı olan üç uç, diğer ucunda volkmen kulaklık jakına benzeyen ama 4 pinli olan jak olacak.(Volkmen kulaklık jakları 3 pinlidir). Bu kadar basit. Ben 4 YL aldığım kabloyla bile iyi sonuç alıyorum. Daha kaliteli markalar(Hama örneğin) bulabilirsin.

Sony video kameran varsa dahada kolay işin. Yalnız sony kablosunu ZVM'e takarken tam olarak oturtmayıp bir pin dışarıda olacak şekilde takacaksın. Tam oturtursan sadece ses gelir, görüntü gelmez.

• bu alet şarj olmuyo wurup kırcam şimdi walla... serwis yolu gözüküyo gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuat01

bu alet şarj olmuyo wurup kırcam şimdi walla... serwis yolu gözüküyo gibi....

dostum sorunu biraz daha acarsn belki yardım edebilirz. Nerde sarj etmeye calısıyosun ,daha once sarj oluyomuydu ,bilgisayara baglayıp veri aktarabiliyormusun ?.... gibi konularda biraz bilgi verirsen daha iyi olur ;)
    bu arada bayadır giremiyordum foruma herkeze merhabalar
  • Arkadaşlar şuanda ağlamak üzereyim lütfen yardım edin... Player'ı amerikadan bir satıcıdan sipariş ettim alıp gönderdi geldiğinde açılmamış kutusundaydı. Açtım içinde çok az şarjı vardı açıldı bir iki müzik dinledim sonra kapadım. Rockn Coke da gittiğimden dolayı player'ı yanımda götürmedim. Bugun geri geldiğimde player'ı ilk başta açamadım bende cdsinden kurulum yaptıktan sonra usb kablosunu taktım hiçbir hareket yok. Bende Creative Zen touch 40 GB tan kalma şarj aletini (Creativein sitesinden baktım aynı şarj aletini kullanıyorlar) taktım ve takar takmaz player açıldı. Bu arada usbye de bağlı olduğu için pc tanıdı birsürü müzik attım sorunu çözüldü sanmıştım. Bu arada sağ üst köşede ŞARJ OLMA ANİMASYONU DEĞİL FİŞ SİMGESİ bulunmakta. Fakat şarj aletini çıkardığımda ne playerı açabiliyorum nede pc den görebiliyorum. Sanki içinde pil yok sadece şarjda iken çalışıyor. Şarja takınca tekrardan çalışmaya başlıyor çıkardığımda ise tık yok. Lütfen neyapmalıyım lütfen yardım edin

EDİT:SORUN ÇÖZÜLDÜ FAKAT ŞANS ESERİ BU STABİL BİR ÇÖZÜM DEĞİL SANIRIM

olay şöyle gelişti zvm usbye bağlı değilken adaptöre bağlıydı yürürken ayağım kabloya takıldı ve adaptör fişten çıktı. ZVM nin üzerinde low battery yazısını gördüm hemen fişi taktım bi baktımki şarj oluyor. Yaklaşık 20 defa çıkartıp takma ve 2 saat şarj denemeinden sonra böyle bir tesadüfle nasıl düzelebilir bilmiyorum. sorun yeniden ortaya çıkabilir ama şimdilik iyi . İyi Günler. Herkese Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homtiri -- 3 Eylül 2007; 21:20:04 >

• 'achfighter'

cp 2194 kodlu yazı tipi yok.sorun koddan kaynaklanıyor olabiir mi? bendeki çıkan kodlar

cp 857 den cp 1381'e kadar , iso 8859-1 den 8859-15'e kadar , latin1, latin2, unicode, utf8 bendeki kodlar bunlar. cp 2194 kodu bulmak için ne yapmalıyım?
  • arkadaşlar creative 30:gb mp3üm var
    creative cdsini kullanmadan başka bilgisayarda içindeki mp3lere ulaşmam mumkun değilmi?
    media explorerı kurmadan?
    lütfen yardım ?
    şimdiden çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.