Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar zvm'nin installation cd'sini kaybettim ve bunu bilgisayarıma format attırdıktan sonra fark ettim.şimdi elim kolum bağlandı zvm'de hiç bir şey yapamıyorum.playlistlerimde istediğim gibi hareket edip şarkı yükleme ya da şarkıların yerini değiştirme yapamıyorum.Ancak bazı yerlerde medya player ile senkronize edilerek kullanılabiliyormuş.onu da beceremedim. elinde bu cd'den bana yollayabilecek varsa çok mutlu olurum.Allah rızası için bu kardeşinize bir tane çekip yollayın be.parası neyse veririrm.yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotix

arkadaşlar zvm'nin installation cd'sini kaybettim ve bunu bilgisayarıma format attırdıktan sonra fark ettim.şimdi elim kolum bağlandı zvm'de hiç bir şey yapamıyorum.playlistlerimde istediğim gibi hareket edip şarkı yükleme ya da şarkıların yerini değiştirme yapamıyorum.Ancak bazı yerlerde medya player ile senkronize edilerek kullanılabiliyormuş.onu da beceremedim. elinde bu cd'den bana yollayabilecek varsa çok mutlu olurum.Allah rızası için bu kardeşinize bir tane çekip yollayın be.parası neyse veririrm.yardımlarınızı bekliyorum.

dostum slm eger istiyorsan ben kopyalıyıp yollarım ,para falan vermene gerek yok tabiyki ,ama bence kargoya para vericegine ve cd nin gelmesini bekliyecegine cd de olan herseyi creative in sitesinden indirebilirsin direk ;)
  • Merabalar ben yaklaşık 6 ay önce gittigidiyor daki bi kullanıcı vasıtasıyla Amerikadan Creative Zen Vision M 60 GB mp3 player aldım.Malesef geçenlerde düşürdüm ve de ekranı kullanılamaz hal geldi (ekranın ortasında kocaman simsiyah
    bi boşluk ve çizgiler oluştu).Satın aldığım kişiyle irtibata geçtim.Ürünün düşürmemin garanti kapsamı dışına çıkardığını söyledi.Bana 120 dolar a ekranını satmayı önerdi fakat monte etme işlemi bana ait tabi.Ben sizin yardımınızı istiyorum sizce ne yapmalıyım ? Bir şey daha var Creative Türkiye nin telefonunu yazabilirseniz çok sevinirim

Yardımınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim
    Not:Bursa'da oturuyorum .Bursa'da bu ekran monte işlemini gerçekleştirebileceğim bir yer biliyor musunuz (yetkili servis olursa ii olur ancak çok da önemli değil bu saatten sonra)
    Tekrar tekrar teşekkür ederim
  • arkadaşlar creative 30:gb mp3üm var
    creative cdsini kullanmadan başka bilgisayarda içindeki mp3lere ulaşmam mumkun değilmi?
    media explorerı kurmadan?
    lütfen yardım ?
    şimdiden çok teşekkürler..

başka bilgisayarın usb portuna bağlayarak mp3lere ulaşmam mümkünmü
    teşekkürler..
  • arkadaşlar, bu aletin yazılımıyla itunes çakışıyor mu acaba?
    kurduğumdan beri açılmıyor.
    bir bilen var mı nasıl çözebilirim?
  • Kurulumsuz müziklerine ulaşman zor, aletin harici bellek kısmına kurulum cd yi kopyalarsan gittiğin bilgisayara kurarsın sorun olmaz :)

I-tunes ile çakışır mı bilmem, ama windows ta mtp player olarak gözüküyorsa ikisi çakışma ihtimali vardır. Bir deneyin sonuçlarını paylaşırsınız.
  • Arkadaşlar ZVM de hoş bir özellik var. Bilmeyenler olabilir diye yeniden sözetmek istiyorum.
    Bildiğiniz gibi ZVM şarkıları etiket (tag) bilgilerine göre sınıflandırıyor.Bu düzenlemeler yapılmış olursa ZVM içindeki arşivimizi daha kolay yönetebiliyoruz.

Düzenlemeleri yapılmış olan arşivimizde dolaşırken;

Müzik kütüphanesi seçeneği altına geldiğimizde;

1 - Albümler
    2 - Sanatçılar
    3 - Türler

Şeklinde ayrımlar gelir ekrana. İşte burada güzel seçenekler var. Örneğin Edip Akbayram'ın 15 tane albümü ve bunların içinde 150 parçası olsun toplamda.

Albümler kısmında bu 15 albüm alfabetik olarak dağınık durumda olacaktır. Oradan bulup tek tek albümlerini dinleyebilirsiniz.(Bu bilinen yol) Benim sözkonusu edeceğim kullanım şekli ise aşağıda anlatılmıştır.

Sanatçı kısmını seçince, tüm sanatçı isimleri sırayla gelir. Burada Edip Akbayram'ı buluyoruz(Dokunmatik ped aracılığıyla) .Ve sağ üstte yeralan PLAY/PAUSE duşuna basıyoruz. Bu sayede Edip akbayramın 150 şarkısının tamamını sırayla yada karışık olarak seçilen oynatma modunda çalmaya başlar.

Türler kısmını seçince; ekrana blues, jazz, Türkü vb. sınflandırmalar gelir. Yine bunlardan istediğimizin üstüne dokunmatik ped ile geliyoruz. Örneğin Türküyü seçiyoruz, ve yine sağ üstte yeralan PLAY/PAUSE tuşuna basıyoruz. Diyelim 10 ayrı sanatçının 10 albümünde toplam 100 türkü olsun arşivde. İşte bu 100 türküyü çalmaya başlar ZVM.

Belki çoğunuz biliyordur bunu, ama yeni alanlar ve bilmeyenler olur diye belirtmek istedim.

NOT : Bu sözettiğim özellikler etiket bilgileri kayıtlı değilse pek işe yaramaz.

• Arkadaslar bugun amerikadan geldim, amerikadan aldıgım ve orda bulundugum yaklasık 2 aylık surede kullandıgım creative zen vision:M 30GB mp3 playerımı satıyorum ilgilenen arkadasların mesajlarını bekliyorum. Fiyat 350 YTL pazarlık yok!
  • selam beyler
    ben HP PAVILION DV6000 kısmından yeni transfer :D
    görünce burayı aklıma geldi, 85 sayfayı okuma ihtimalim yok şu anda... :(

şimdilik 3 sorum var:

1)
    VISION:M 30GB'da alt yazılı herhangi bir formatta video seyredebilir miyim?
    (tabii ki yazıyı ve videoyu ayrı ayrı atıcam mp4 playera)

2)
    bi de 5 milyon ipod aksesuarı gibi bunun da gümbür gümbür müzik çalabileceğimiz kolonlar var mı, nerde var?

3)
    ben orjinal ve çok tatlı kulaklığı bozdum, garantiye vs'ye dahil midir, ya da yenisini parayla almak istesem bulabilir miyim?

başka sorularım da vardı da şimdi aklımda değil...
  • @cagdas

sorularına cevap yazıyım hemen

1.)ne yazıkki altyazı dosyası atamıyoruz zvm ye ,ama illa altyazılı video izlicem diyosan gomme programlarını kullanman lazım PocketDivXEncoder adında bir program kullanıyorum ben bu is için sanada tavsiye edeirm

2.)tam olarak ne istedigin anlamadım açıkcası ,dock seklindeki hoparlorlerden mi bahsediyorsun

3.)garantiye dahil oldugunu sanmıyorum ,ama bence madem bozdun bikere ,tekrar aynısını aramak yerine zvm nin ses kalitesinin hakkını daha iyi veren bir kulaklık al (ornek olarak sennheiser cx300 u verebiliriz) eger orjinal kulaklık konusunda ısrar ediyorsanda bence nete bi goz at satılıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotix

arkadaşlar zvm'nin installation cd'sini kaybettim ve bunu bilgisayarıma format attırdıktan sonra fark ettim.şimdi elim kolum bağlandı zvm'de hiç bir şey yapamıyorum.playlistlerimde istediğim gibi hareket edip şarkı yükleme ya da şarkıların yerini değiştirme yapamıyorum.Ancak bazı yerlerde medya player ile senkronize edilerek kullanılabiliyormuş.onu da beceremedim. elinde bu cd'den bana yollayabilecek varsa çok mutlu olurum.Allah rızası için bu kardeşinize bir tane çekip yollayın be.parası neyse veririrm.yardımlarınızı bekliyorum.

Birkaç sayfa önce kurulum cd sinin linki verilmişti ordan indirebilirsin
  • yaklasık 5 aydır sorunsuz olarak kulandıgım zen im gecen gun pc den sarjdan cektikten sonra kitlendi saatlerce bekledikten sonra duzelmeyince reset attım acıldı fakat tekrar usb le pc ye baglayınca bilgisayar aleti tanımadı ve alet yine kitlendi nasıl bir cozum onerirsiniz? simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leon_onur

quote:

Orjinalden alıntı: Cagdas dv6196

selam beyler
    ben HP PAVILION DV6000 kısmından yeni transfer :D
    görünce burayı aklıma geldi, 85 sayfayı okuma ihtimalim yok şu anda... :(

şimdilik 3 sorum var:
    1)
    VISION:M 30GB'da alt yazılı herhangi bir formatta video seyredebilir miyim?
    (tabii ki yazıyı ve videoyu ayrı ayrı atıcam mp4 playera)
    2)
    bi de 5 milyon ipod aksesuarı gibi bunun da gümbür gümbür müzik çalabileceğimiz kolonlar var mı, nerde var?
    3)
    ben orjinal ve çok tatlı kulaklığı bozdum, garantiye vs'ye dahil midir, ya da yenisini parayla almak istesem bulabilir miyim?
    başka sorularım da vardı da şimdi aklımda değil...

@cagdas

sorularına cevap yazıyım hemen

1.)ne yazıkki altyazı dosyası atamıyoruz zvm ye ,ama illa altyazılı video izlicem diyosan gomme programlarını kullanman lazım PocketDivXEncoder adında bir program kullanıyorum ben bu is için sanada tavsiye edeirm

2.)tam olarak ne istedigin anlamadım açıkcası ,dock seklindeki hoparlorlerden mi bahsediyorsun

3.)garantiye dahil oldugunu sanmıyorum ,ama bence madem bozdun bikere ,tekrar aynısını aramak yerine zvm nin ses kalitesinin hakkını daha iyi veren bir kulaklık al (ornek olarak sennheiser cx300 u verebiliriz) eger orjinal kulaklık konusunda ısrar ediyorsanda bence nete bi goz at satılıyor olabilir.

2) Evet dock tarzı şeyler... Creative'in ne 22 inç dock'lu LCD monitörü var, ne video gözlüğü... :( Kötü... Onları geç, kolonu bile yok... Bulan gören var mı canlı canlı ?

• Bu arada Zen (Vision M)'ime cep telefonum yapışıkken (2sinide tek elimle tutarken mesela) mesaj gelince ya da gidince ya da çalınca telefon, Zen kitleniyo, takılıyo arada bir... Bence magnetik bi etkiden... :D :D :D
    Yoldaki kızlardan küpelerini istiyorum Reset'e basabilmek için...
    Farkeden var mı böyle bir şeyi?
  • Bence en güzel media player şöyle olmalı =

ZEN VISION M + Güzel bir dahili hoperlör + Bluetooth + 5 saat daha video pil ömrü - 150 gram ağırlık - 0.5 cm kalınlık ...

O zaman tadından yenmez ... İnsan kulağına takmaya kıyamaz di mi ???

3 - 5 MegaPixel (video)kamerası da olursa zaten satın alamayız herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccp

yaklasık 5 aydır sorunsuz olarak kulandıgım zen im gecen gun pc den sarjdan cektikten sonra kitlendi saatlerce bekledikten sonra duzelmeyince reset attım acıldı fakat tekrar usb le pc ye baglayınca bilgisayar aleti tanımadı ve alet yine kitlendi nasıl bir cozum onerirsiniz? simdiden tesekkurler

dostum ,reset tusuna basarken ayni anda açma dugmesini sola çekli tut ve bu sekikde resetle ,onune gelen menuden cesitli secenekleri dene ,resetten -format a kadar ,bunlari yaptıgın zaman sorununun cozulme ihtimali büyük ,umarim halledersin.
    bide msjinda biseye dikkat ettim demişsin ki "pc den sarjdan cektikten sonra kitlendi saatlerce bekledikten sonra duzelmeyince reset attım acıldı" arkadaslar reset atmak korkulacak birsey degildir aletin kilitlenmesi de reset atmakda normal durumlar bu tur durumlarda duzelmesini beklemeyin atın direk reset :D

@cagdas
    ne yazıkki zvm nin aksesuar çeşitliligi cok kotu (yan ürünler neysede ,creative in kendi ürünleri tek kelimeyle berbat) ve olmasi gereken pek cok aksesuar da yok. bi tane dock var ama hem biraz fazla buyuk hemde pahalı (simdi tam hatırlayamadım modeli). Eger kolon tarzı urunler istiyorsan en uygun secenegin kulaklık girisinden giren kaliteli bisey bulmak. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: homtiri

Arkadaşlar şuanda ağlamak üzereyim lütfen yardım edin... Player'ı amerikadan bir satıcıdan sipariş ettim alıp gönderdi geldiğinde açılmamış kutusundaydı. Açtım içinde çok az şarjı vardı açıldı bir iki müzik dinledim sonra kapadım. Rockn Coke da gittiğimden dolayı player'ı yanımda götürmedim. Bugun geri geldiğimde player'ı ilk başta açamadım bende cdsinden kurulum yaptıktan sonra usb kablosunu taktım hiçbir hareket yok. Bende Creative Zen touch 40 GB tan kalma şarj aletini (Creativein sitesinden baktım aynı şarj aletini kullanıyorlar) taktım ve takar takmaz player açıldı. Bu arada usbye de bağlı olduğu için pc tanıdı birsürü müzik attım sorunu çözüldü sanmıştım. Bu arada sağ üst köşede ŞARJ OLMA ANİMASYONU DEĞİL FİŞ SİMGESİ bulunmakta. Fakat şarj aletini çıkardığımda ne playerı açabiliyorum nede pc den görebiliyorum. Sanki içinde pil yok sadece şarjda iken çalışıyor. Şarja takınca tekrardan çalışmaya başlıyor çıkardığımda ise tık yok. Lütfen neyapmalıyım lütfen yardım edin

EDİT:SORUN ÇÖZÜLDÜ FAKAT ŞANS ESERİ BU STABİL BİR ÇÖZÜM DEĞİL SANIRIM

olay şöyle gelişti zvm usbye bağlı değilken adaptöre bağlıydı yürürken ayağım kabloya takıldı ve adaptör fişten çıktı. ZVM nin üzerinde low battery yazısını gördüm hemen fişi taktım bi baktımki şarj oluyor. Yaklaşık 20 defa çıkartıp takma ve 2 saat şarj denemeinden sonra böyle bir tesadüfle nasıl düzelebilir bilmiyorum. sorun yeniden ortaya çıkabilir ama şimdilik iyi . İyi Günler. Herkese Teşekkürler

arkadasım zvm de sanırım her turlu sonunu yasadım.buda basıma geldi tabi aynıysa aleti hic actınmı bilmiorum actıysan bataryanın kablosunu alete takılan yer var benimkinde orası kırılmıstı 3 ytl ye yaptırdım ki inş seninki de aynı sorundur

• arkadaşlar cuma günü bende creative zen vision m ailesine katılmış bulunmaktayım ve bu aileye katılmaktanda hiç pişman diilim şimdilik yalnız bi sorun var aleti 2.el aldım ve incelediğimde kapasitesi 28000 küsür mb olarak gözüküyor. bunun 30000 küsür olması gerekmiyor mu acaba 1024 X 30 yani???
  • quote:

Orjinalden alıntı: persona

arkadaşlar cuma günü bende creative zen vision m ailesine katılmış bulunmaktayım ve bu aileye katılmaktanda hiç pişman diilim şimdilik yalnız bi sorun var aleti 2.el aldım ve incelediğimde kapasitesi 28000 küsür mb olarak gözüküyor. bunun 30000 küsür olması gerekmiyor mu acaba 1024 X 30 yani???

aslında mantıgı kurmussun ama ters olmus sorun su ki ureticiler her mb tı 1000 kb olarak alıo ancak makinan 1mb 1024 kb olarak kabul ettigi icin bu tur depolama urunlerinde yaklasık%3 luk bir kayıp soz konusu tabi bole dusununce hafıza 29.4 gb gorunmesi gerekio sanırım geri kalan 1 gb lık bir kısımda sistem dosyası

• quote:

Orjinalden alıntı: ccp

yaklasık 5 aydır sorunsuz olarak kulandıgım zen im gecen gun pc den sarjdan cektikten sonra kitlendi saatlerce bekledikten sonra duzelmeyince reset attım acıldı fakat tekrar usb le pc ye baglayınca bilgisayar aleti tanımadı ve alet yine kitlendi nasıl bir cozum onerirsiniz? simdiden tesekkurler

aynı sorun bendede oluştu yurtdışı olduğundan garantiside yoktu creative türkiye distribütörü firma Multimedya teknik servisi müdürüne mail attım. gelen cevabı aynen aktarıyorum umarım yardımcı olur.

"Yurt dışı ürünlerine servis hizmeti veremiyoruz,yazılım için aşağıdaki yolu izleyiniz,

creative mp3 un için aşağıdaki adımları uygulayınız.www.creative.com dan sağ üst kısımda Select Country / Region kutusundan Asia kıtasını, ülke olarakta Malaysia seçiniz. Üstte turuncu menuden Support açılan kısımdan Download'ı seçiniz. Açılan pencereden ürünler kısmından Mp3 Players sağa açılan Kısımdan Ana modeli (Zen veya Muvo) seçip daha sonra açılan menüden alt modeli (örnek: Zen Neeon 2 veya Muvo v100 gibi) seçtikten sonra altan bir sonraki sayfa için Next'e tıklıyoruz. Açılan sayfada 4.File Type seçeneğinin karşısındaki kutuyu açıp buradan Firmware'i seçip Go 'ya tıklıyoruz. Gelen sayfada Firmware dosyasının linkini görüp sağdaki kırmızı ile yazan Download kısmına basıp AGREE kısmı çıkınca basıp dosyayı Bilgisayarımızda masa üstüne indiriyoruz. Cihazımızın usb bağlantısını yapıp indirdiğimiz yazılımı çalıştırıp yeni yazılımı yüklüyoruz. "

maili alınca bilgisayarımı formatladım cihazı bağladım denilenleri yaptım ve sorun halloldu.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.