Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim aynı problem bende oldu 1 ay önce bozuldu sandım. son çare bilgisayara format attım düzeldi. sanırım trojanlardan kaynaklanıyor. son çare format
    quote:

Orjinalden alıntı: !bbb!

yaklaşık 1ay önce normal normal dinliyordum aleti sonra baktım şarjı bitmek üzere kapattım anca bugün şarj etmeye vaktim oldu ancak bilgisayara bağlıyorum aleti aletin açma kapama dümesinde yanan mavi ışık yanıyor ama ne ekranda nede bilgisayarda hiçbir tepki olmuyor. arkadaşımın bilgisayarına bağladım onun bilgisayarı gördü ama onun bilgisayarında program yüklü olmadığından ilk aldığımdaki gibi bir ekran çıktı sadece sağ üstte batarya işareti. Sonra çıkarmam gerekti tekrar taktığımda arkadaşımın bilgisayarına bu sefer onunkide tanımadı. ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım edin!

• bu arada hiçbiryerdesilikon kılıf bulamıyorum. sonunda silikon tabancasından kendim döküp kalıp çıkartacam silikon kılıf satan arkadaşlar yada satış yerini bilenler irtibat kurarsa sevinirim. helloween@iyte.net
  • ebay.com dan ala bilirsin
  • arkadaslar ben bu albüm resmini yapamadım ya.anlatılan gibi resmi tutup o bos cd gibi yere bırakıyorum ama bişe değişmiyo:(
  • Ben 60 gb zen vision m bozdum.Arkasından vision w aldım.pek sarmadı diyim.Eger vision m 60 gb cihazını herhangi bi hatası bozuklugu olmadan satmayı düşünen varsa msejder@msn.com a mail atarak bana ulaşırsa sevinirim.yanında fiyatta verirseniz sevinirim.Herkes tam gaz dinlemeye devam.

Ya da biri bana en uygun 60 gb vision m nerde bulurum yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 27 Ekim 2007; 21:17:29 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    zvm 30 gb sahibiyim. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ancak bir sorunla karşılaştım. 6 aydır sorunsuz bilgisayara bağladığım cihaz şu anda bilgisayara bağlandığında hata veriyor. Sorun gidere tıkladığımda driver ı tekrar yüklemem gerektiği yazıyor. Ben de defalarca bu işlemi tekrarladım. Ancak bi sonuç alamadım. Cdyi silip tekrar tekrar yükledim.Ancak hala zvm media explorer da alet görünmüyor. NE yapmam gerekir. Acil önerilerinizi bekliyorum!
    Teşekkürler...
  • Selamlar.

Hard diskime birşey oldu galiba. Şu anda ZVM açılmıyor. ZEN yazısından sonra Recovery Ekranı geliyor. Reboot yapınca Rebuilding etmeden Recovery ekranı geliyor. Firmware i tekrar yüklemeye çalışırken takılıyor kalıyor. Ve format atınca düzelir heralde diyordum. Format All'a bastım. Harddisk Problem dedi ve recovery'e geri döndü.

Flash Disk olarak kullandım dün, o sırada bi takıldı. Reset attım ve ondan sonra bu hale geldi. Bir de açılırken ZEN yazısı kalıyor bir dakikaya yakın bir süre ve o sırada harddiskinden tık tık tık diye sesler geliyor periyodik olarak.

Aklıma yapılacak birşey gelmiyor. Format atılmıyor, Alet açılmıyor bile. Önerisi olan var mı ?
  • Nén-El , dostum benim başıma 2,5 ay önce gelmişti öyle bir problem ve garantiye yolladığımda harddiskten kaynaklanan bi problem olduğunu söylediler, parçanın türkiye de bulunmadığını da söylediler.. ve yeni czv:m verdiler garantisi varsa soğutma derim , sinirlerin boşuna gerilmesin. 2 haftada döndüler galiba bana..
  • Hadi ya, garantisi yok işte. Sorun orda. Amerikadan aldırmıştım kuzene. Tamir ettirme ihtimali de yok o zaman parçası yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

Hadi ya, garantisi yok işte. Sorun orda. Amerikadan aldırmıştım kuzene. Tamir ettirme ihtimali de yok o zaman parçası yoksa.

Aynı problem bende de olmuştu. Bimeks2ten almıştım. Benimkini tamir ettiler! Değiştirmediler. Araştırmakta fayda var!
  • arkadaşlar bir süre önce radyom kendi kendine seçenekler arasından çıktı! sonra son firmware versiyonu indirip yüklediğimde yine gelmediğini gördüm. acaba son versionda radyo yok mu? bir de alet bir süre kullandıktan sonra kendi kendine takılmaya başladı? başına gelen var mı benim gibi. teşekkürler herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jpsarter

quote:

Hadi ya, garantisi yok işte. Sorun orda. Amerikadan aldırmıştım kuzene. Tamir ettirme ihtimali de yok o zaman parçası yoksa.

Aynı problem bende de olmuştu. Bimeks2ten almıştım. Benimkini tamir ettiler! Değiştirmediler. Araştırmakta fayda var!

Eskişehirliyim. İstanbul'daki servisin yerini öğrenip oraya gitmeyi düşünüyorum. Belki parayla yaparlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jpsarter

quote:

Eskişehirliyim. İstanbul'daki servisin yerini öğrenip oraya gitmeyi düşünüyorum. Belki parayla yaparlar.

istanbul servisi gaziosmanpaşa da. çok abuk biyerde bulmak zor. yalnız uyarmam lazım tamir için istedikleri rakamlara neredeyse yenisini alabilirsin.

• arkadaslar bunu 2.ele yazmam gerektıgını bılıyorum ama burayada yazmamda yarar olcagını dusundum oyuzden herkezden once ozur dılıyorum...

2 hafta once ıpod touch aldım ve daha once kullandıgım creatıve zen vısıon m 30gb'tı satmak ıstıyorum teknolojık aletlerı cok hassas kullanırım alet sıfır kadar temız ekranındakı jıletını dahı duruyo,garantısı devam edıyor,kulaklıgı hıc kullanılmadı derı kılıfıda ve ayrıyetten yanında sılıkon kılıf hedıye...
    ılgılenen arkadasların pm,emaılle bana ulasabılırler...

bu topıkte bende az vakıt gecırmedım eskı sayfalara bakacak olursanız attıgım msjlarıda goreceksınız...

anlayısınız ıcın sımdıden herkeze tesekkur ederım...

emaıl...:quetm12@hotmail.com
  • arkadaşlar bir soru sora bilirmi yim
    creativede genelde divx filmler
    320x240 formatında izlenebiliyor
    kendi programla atınca altyazı ile bir sorun yaşanıyor mu
    teşekkürler
  • arkadaslar ben creative zen vision 30gb almıstım aldıgımda radyo ve turkce menu secenekleri yoktu netten son firewareni indirince radyo ve turkce menu geldi fakat ardan 3-4 ay gecti radyo secenegi kendi kendine silindi ve turkce menu hala duruyordu bende firmware yi tekrar yukledim alete fakat her ne yaptıysam radyo secenegi geri gelmiyor hatta multimedya ya telefon actıgımda gayet soguk ve kacamak cevaplarla kutusunda no radyo version yazıyorsa o mp3 calara radyosuna teknik yardim yapmayiz dediler ben isin isinden cıkamadım lutfen yardim edin...:(
  • Süper bişey
  • arkadaşlar aynı şey benim de başıma geldii bir bilen var mı yahuu!! tişikkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: douuu

arkadaslar ben creative zen vision 30gb almıstım aldıgımda radyo ve turkce menu secenekleri yoktu netten son firewareni indirince radyo ve turkce menu geldi fakat ardan 3-4 ay gecti radyo secenegi kendi kendine silindi ve turkce menu hala duruyordu bende firmware yi tekrar yukledim alete fakat her ne yaptıysam radyo secenegi geri gelmiyor hatta multimedya ya telefon actıgımda gayet soguk ve kacamak cevaplarla kutusunda no radyo version yazıyorsa o mp3 calara radyosuna teknik yardim yapmayiz dediler ben isin isinden cıkamadım lutfen yardim edin...:(
  • Belki radyo vardr da menüde gösterilmiyordur. Ayarlardan ana menüde gösterilecekler listesine bak.
  • quote:

Belki radyo vardr da menüde gösterilmiyordur. Ayarlardan ana menüde gösterilecekler listesine bak.

kardes oraya da baktım yok...
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.