Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nisan ayında bimeks den aldığım creative zen vision:m 30 gb mp3 çalarımı satıyorum kesinlikle hiçbir sorunu yoktur. yanında silikon kılıf ve kendi aldığım orjinal olmayan fakat tamamıyla çalışan ve 2buçuk saatte şarj eden adaptörü ile beraber satıyorum. aldığımdan beri silikon kılıfından çıkarmadım yüzeyi sıfır ürüne yakındır. istanbul da oturan arkadaşlara elden de verebilirim. fiyat pazarlıksız 300 ytl. sadece kulaklığı yok ama isterseniz elimde creative ep-630 orjinal kulaklığı da makul bir ücret karşılığında verebilirim. ayrıca elimdeki mp3 arşivimi ve altyazıları içine gömülmüş olan 10-15 civarında film arşivimi isteyen arkadaşa mp3 çaların içinde verebilirim. kutusu, cd si, kablosu vs. tüm aksesuarları tamdır, rengi beyaz. ilgilenenler mail atabilir. billmelly@hotmail.com..
  • Arkadaşlar ben creative zen vision:M 30gb ile ipod 30gb arasında kaldım sizce ne almalıyım fikirleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler...;
  • bugi_003 tabikide zen tartışmasız (bence)kalite sağlamlık vs. olarak zen ona 100 basar
  • Arkadaşlar ben creative zen vision:m 30gb siyah almaya karar verdim inşallah yanlış bir karar vermemişimdir.Bu alete şarkı atarken bi program ile mi atılıyor yoksa normal şekilde bilgisasyarımdan girip mi atılıyor?
  • Normalde programı var, onu yükleyip de atıyorsun. Ama bir de Flash Disk moduna getirip programsız Flash Disk olarak ayrılan kısmına atabiliyorsun. ama programsız attıklarını Zen'de çalamıyorsun. Sadece Flash Disk gibi bilgisayardan bilgisayara getir götür yapabiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: douuu

arkadaslar ben creative zen vision 30gb almıstım aldıgımda radyo ve turkce menu secenekleri yoktu netten son firewareni indirince radyo ve turkce menu geldi fakat ardan 3-4 ay gecti radyo secenegi kendi kendine silindi ve turkce menu hala duruyordu bende firmware yi tekrar yukledim alete fakat her ne yaptıysam radyo secenegi geri gelmiyor hatta multimedya ya telefon actıgımda gayet soguk ve kacamak cevaplarla kutusunda no radyo version yazıyorsa o mp3 calara radyosuna teknik yardim yapmayiz dediler ben isin isinden cıkamadım lutfen yardim edin...:(

arkadaslar benm su derdime bi care yokmu ya radyosuz kaldım:(
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim de creative zen 30 gb var. Geçen gün açtım. Recovery ekranı çıktı.
    Reboot, clean up, format,reload firmware olmak üzere hepsini denedim. İşe yaramadı. Açılışta yine aynı ekran çıktı.
    İnternetten son sürüm firmware(1.62.02) indirdim. Yüklemeye çalıştım fakat firmware yüklenmedi hata verdi.
    Daha önceden rapidshare' firmware yüklemişsiniz. Ama onu açamadım hem de onun versiyonu çok eskiydi.
    Yine aynı şekilde bir firmware linki var mıdır?
    Sizde eski sürüm, firmware varsa gönderebilir misiniz?
    Çözüm önerileniz varsa bekliyorum.
  • Format'a basınca ne diyor ? Harddisk bozulmuşsa 'Harddisk Problem' gibisinden birşey yazar.
  • merhaba arkadaşlar.
    Creative Zen Vision M 30 GB kullanıyorum
    radyo dinlerken açık bırakmışım ve şarjı bitene kadar öylece kalmış.
    daha sonra şarj ettim ve açtığımda radyo çalışır vaziyetteydi çıkmaya çalıştım ama olmadı radyodan çıkmadı alet hatta hiçbir işlem yapmıyor öylece dondu yani.
    açık bıraktım ve şarjı tekrar bitene kadar bekledim. yine şarja taktığımda aynı sorun devam ediyor.
    reset de denedim ama nafile bir işe yaramadı.
    ne yapabilirim sizce. yardımcı olursanız sevinirim.
    bu arada radyo faal durumda yani radyoyu dinleye biliyorum ama başka hiçbir işlem yapmıyor öylece dondu kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colic_

merhaba arkadaşlar.
    Creative Zen Vision M 30 GB kullanıyorum
    radyo dinlerken açık bırakmışım ve şarjı bitene kadar öylece kalmış.
    daha sonra şarj ettim ve açtığımda radyo çalışır vaziyetteydi çıkmaya çalıştım ama olmadı radyodan çıkmadı alet hatta hiçbir işlem yapmıyor öylece dondu yani.
    açık bıraktım ve şarjı tekrar bitene kadar bekledim. yine şarja taktığımda aynı sorun devam ediyor.
    reset de denedim ama nafile bir işe yaramadı.
    ne yapabilirim sizce. yardımcı olursanız sevinirim.
    bu arada radyo faal durumda yani radyoyu dinleye biliyorum ama başka hiçbir işlem yapmıyor öylece dondu kaldı.

Bende de olmuştu, ama resetleyince düzelmişti. Yeniden reset etmeyi denesen belki düzelir. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor.

• Clean Up'ı da denedin mi ? Kabaca ara belleği formatlıyor. Muhtemelen radyonun açılması için verilen komutu da sıfırlar.
  • saolun arkadaşlar hallettim
    nasıl yaptığıma gelince; çalıştırdığımda radyonun ilk açılışında bir anlık tuşların çalıştığını farkettim ve işte o an geri tuşuyla çıktım düzeldi şimdi.
    buradan çıkan sonuç radyodayken uyuya kalmayacakmışız :D

birde alet arasıra donuyor ve şarjı bitene kadar bekletiyorum tekrar şarj edip açtığımda "yeniden oluşturuluyor" diye bir işlem yapıyor ve normale dönüyor.
    bu normal birşeymi yani sizlerde yaşıyormusunuz bu donmaları ve bir çözümü varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: colic_

saolun arkadaşlar hallettim
    nasıl yaptığıma gelince; çalıştırdığımda radyonun ilk açılışında bir anlık tuşların çalıştığını farkettim ve işte o an geri tuşuyla çıktım düzeldi şimdi.
    buradan çıkan sonuç radyodayken uyuya kalmayacakmışız :D

birde alet arasıra donuyor ve şarjı bitene kadar bekletiyorum tekrar şarj edip açtığımda "yeniden oluşturuluyor" diye bir işlem yapıyor ve normale dönüyor.
    bu normal birşeymi yani sizlerde yaşıyormusunuz bu donmaları ve bir çözümü varmı ?

donmalar ara sıra olabilir ama ayda 1 falan daha fazlası olursa alette sorun olabilir ve fw güncellemen gerekebilir.bu arada şarjı bitene kadar beklemene gerek yok reset atıp yeniden başlatabilrsin aleti.

• Aleti servis için Singapur'a gönderenler vardı. Kargo, vergi falan ne kadara maloluyor ? Ben de gönderecem galiba. Creative'le mailleşiyorum. Singapur'a gönder, kargo ve vergi olursa senden dediler.

Gelen mailin ilgili kısmını yazıyorum buraya. Daha önce bunu yapmış arkadaşlardan fikir bekliyorum. :)

Based on your scenario, I understand that the unit was purchased from US
    and living in Turkey currently. In this case, you may wish to choose to
    send in the product to us directly in Singapore. You have to arrange
    your own courier service and bear the courier charges or any other
    charges such as custom tax etc if applicable to send your product from
    [Turkey to Singapore] only.

Once the servicing is done, we will send the unit back to you by waiving
    the return courier charge. In this way, you will only be liable for the
    return custom tax if applicable.

Should you agree with the above Terms and Conditions, please reply so
    that I can furnish the details for product servicing.

• @Nén-El
    Evet harddisk problem yazıyor firmware yüklemek/silmek isteyince.
    Ne yapmam gerekir sizce?
    Ben şimdi yurtdışındayım. Ürünün garantisi galiba şubata kadar ama yanımda değil.
    Acaba İstanbul'a servise göndersem, servisi arayıp söylesem hallolur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbozer -- 3 Aralık 2007; 22:21:39 >
  • Harddisk bozulmuş benimki gibi. Garantisini kullanarak yeni harddisk taktıracaksın.

İstanbul servisi sadece Türkiye'den alınan ürünlere bakıyormuş. Senin garanti hangi ülkede ? Yurtdışından aldıysan Singapur'a göndermen gerekir.
  • Arkadaşlar, ben CZW:m 30 GB ile doğrudan kayıt yapmak istiyorum. Gitar processor ile doğurdan bağlanıp kayıt yapabilceğime dair bi bilgi yok mu?

geçenlerde okulun mikserine bağladığımda -kulaklık çıkışından - anten ya da mikrofonla ilgili bişiler diyordu ama doğrudan radyoya geçiyor. Bi önerisi olan??
  • nasıl şarkı yükleniyor resimli bir anlatım varmı. flac dosyasıda çalabiliyormuyuz
  • ben bu aletten gayet memnunum yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ama tek bir sıkıntım var o da mp3lerin düzensiz olması. mp3 leri isimlerine göre düzenliyor ve abuk subuk yerlerde abuk subuk parçalar oluyor. klasör görünümü gibi bir şey olsa da klasörden girsek.yok mu öyle bir firmware güncellemesi.yoksa var da benim mi haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamie -- 8 Aralık 2007; 3:49:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamie

ben bu aletten gayet memnunum yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ama tek bir sıkıntım var o da mp3lerin düzensiz olması. mp3 leri isimlerine göre düzenliyor ve abuk subuk yerlerde abuk subuk parçalar oluyor. klasör görünümü gibi bir şey olsa da klasörden girsek.yok mu öyle bir firmware güncellemesi.yoksa var da benim mi haberim yok

Tek yolu parçaların etiket bilgilerinin düzenlenmesi. Başlangıçta biraz zamanını alacaktır ama, sonunda çok işine yarayacaktır. Klasörle olmuyor kısacası. Ben bu konuda ZVM nin cd si le gelen Craative Mediasource aracılığıyla yapıyorum. Ama bu işi Tag/Rename adlı program ile yapanlarda var, ama ben kullanmadım. Benim daha önce yaptığım açıklamalar var onlara bak istersen .
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.