Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de hdd'den silinen dosyalar nedeniyle sorunum var.

Kardeşim cihazdaki bütün dosyaları silmiş(albümler, playlist,records vs.). Şu an cihazda hiçbir dosya ismi görünmüyor.Dosyaları silmeden önce yaklaşık 19 gb'tı doluydu şimdi information'dan baktığımda total space:28565, free space:11760 görünüyor. Sorunun asıl kısmı ise bilgisayara bağlanamaması(bilgisayardan formatlayamıyorum).

MP10 ve MP11 ile ayrı ayrı denedim her ikisinde de bağlanmıyor. MP10 ile kurduğumda usb taktığımda ekrana nasıl açmak istediğim sorusu geliyor(Media Player Senk, klasör olarak vs.) fakat hangisini seçersem seçeyim cihaz bağlı değil uyarısı alıyorum(creative yazılımları ve firmware upgrade de dahil). Removable disk olarak tanımladıımda ise sorunsuz bağlanabiliyorum, fakat 16 gb yapamıyorum yeterli boş alan yok uyarısı veriyor (zaten free space 11 gb gösteriyor); 8 gb yaptığımda sorunsuz kullanabiliyorum.

Direk cihazdan formatlayabilirsem ya da silinmiş dosyaları geri alabilirsem sorun çözülür diye tahmin ediyorum ya da bir şekilde bilgisayardan müdahale edebilirsem.

Benzer sorunla karşılaşanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakn -- 8 Aralık 2007; 20:17:19 >

• selamlar, bir sorum olacaktı...

ben de zen serisine yeni katıldım ve elimde zen vision m 60gb Türkiye garantili cihaz var. Ama sanırım bandrol parası ödememek için firmware yi düzenlerken fm radio yu kaldırmışlar. Zaten kutu üzerindeki "non fm version" yazısı sticker la yapıştırılmış. Anladığım kadarıyla sorun donanımsal değil.. Bu başlıkta yazılanları da bayağı bir takip ettim ama daha fazla okuyamicamyoksa şaşı olucam Soruma gelince;

1. Acaba ben bu alete fm radio özelliği kazandırabilir miyim? Üzerindeki sürüm: 1.21.02 ve "e" harfi falan yok sanırım american versiynu çünkü us.creative.com adresinden indirdiğim versiyonu yüklemeye kalkınca içindeki sürümle aynı dedi.

2. Eğer "evet kazandırabilirsin" diyorsanız acaba nasıl?

3. "Hayır kazandıramazsın" diyorsanız üzerine bir bardak su mu içmeliyim fm radio için?

Şimdiden ilginize teşekkür ederim...

• ilk olarak bir önceki firmware 1.20.02 ye dönüş yaptım ama fm radio yine gelmedi... denemelerim devam ediyor...

edit

1.21.02e versiyonunu yükledim yine tık yok... şimdi tekrar 1.21.02 versiyonuna geri döneceğim sanırım gerçekten yok bu zende fm radio donanımsal olarak...

edit

recovery modda firmware ı silip 1.21.02 versiyonunu tekrar yükledim.. Yine yok yine yok sıyırdım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prigione -- 15 Aralık 2007; 23:20:45 >
  • yazılımı yuklerken 'setup exe' hatasıyla karsılasıryorum ve setup kapanıyor. Cd ve sitesinden yazılımı indirdim hiç bir sekilde yazılımı yukleyemiyorum yardım ederseniz cok sevinirim.
  • zen vision m'nin piriz sarjı varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: papa het

zen vision m'nin piriz sarjı varmı?

Var, bir ara bimeks satıyordu. Ayrıca internetten ara, satan başka yerlerdede bulma olasılığın var. Üniversal şarj aletleride var ayrıca, bunlar değişebilir uçlu olup farklı standart taşıyan ülkelerde kullanma olanağı verir. Bimeks 50 TL civarına satıyorken sonradan ucuzlamıştı yanlış anımsamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: papa het

bu uygunmudur
    http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-ZEN-VISION-M-SYN-ADAPTOR_W0QQidZZ6771247

Senin veerdiğin linkteki senkronizasyon adaptörü.O da kutu içerğinde kelen adaptördür. ŞArj atlti normal telefon şarj ed er gibi oluy or. Kutu içindeki sync adaptörünün altındaki 6 Volt'luk girişe takıyorsun. Bilgisayardaki gibi 6 saatte değil de 2.5 saatte şarj oluyor.

• hd'deki tüm kayıtları ve şarkıları nasıl silebilirim. birde mp3'den başka format desteklemiyormu. flac, waw gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 26 Aralık 2007; 3:00:43 >
  • Format yada delete files diyerek creative media explorer da tools seçeneklerinde
  • papa het, hepsini sildiğinde benim yaşadığım problem senin de başına gelebilir enazından 1 dosya bırakmanı öneririm playerda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakn -- 26 Aralık 2007; 16:30:10 >
  • 5v'luk herhangi bir adaptörde işinizi görür arkadaşlar ama yüksek amperli olmasına dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEaStRIaN -- 27 Aralık 2007; 12:48:58 >
  • ZVM için silikon kılıf satılan bir yer biliyormusunuz ? Bir ara Bimeks satıyordu, sanırım orada artık yok.
  • arkadaşlar bilmiyorum denedinizmi yada burada yazıldımı n95 in video çıkış kablosu zen m e oluyor + tv ye bağladım kesinlikle süper hatta film bile izledim
  • arkadaşlar yukarıya da yazmıştım mesaj.. benim 60gb lik zen in radyo sorununu halledene ben vereceğim silikon kılıf:D
  • Kılıfa gerek yok bu eski versiyon 1.11.04e
    Firmware download
  • arkadaşlar son version firmwire de radyo yokmu? çıkmıyor bende yok mu bir bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsadvocate

arkadaşlar son version firmwire de radyo yokmu? çıkmıyor bende yok mu bir bilen?

Son sürüm olan 1.62.02 nolu yazılımda radyoda var radyodan kayıtda. Eğer bu sürüm yüklü ve radyon yoksa elindeki cihaz radyo özelliği olmayan modeldir. Yani donanımsal olarak radyo yok demektir maalesef.

Bende bu sürüm yazılım var ve bu özellikler kullanılabilir durumda. Buna göre kıyasla artık.
  • @vuralkan

bildiğim kadarıyla zvm lerde donanımsal olarak radyo hepsinde var..başlarda anlatılıyodu nasıl yükleneceği.sadece tr ye gelen zvm lerde trt bandrolü için radyoyu kapatıyorlar.
  • aslında yaklaşık 8 ay boyunca zen visionmu radyolu olarak kullandım. sonra birdenbire radyom seçeneklerden kayboldu ve alet de sürekli çalışır vaziyetteyken takılmaya başladı. sonra aleti gönderdim servise paşalar 1.5 ay sonra lütfedip alette hiç bir arıza yok diye geri gönderdiler. geldiğinde radyosuz ve bir önceki version mevcuttu. ilk şarjı yaptım bir kaç gün takılmadan çalıştı alet buna da şükür dedim. sonra dün son versionu yükledim belki radyo gelir diye ama yok nafile gelmiyor. işin fenası bugün dinlerken alet yine takılmya başladı!!! çıldırmak üzereyim! zorla dava atıracaklar.
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.