Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ya ben creative zen 30 gb'tın kurulum cd'sini kaybettim birisi eğer internette linkleri varsa bana gönderebilir mi ben çok baktım ama bulamadım. veya upload edip linklerni gönderirse çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asez@r

slm arkadaşlar ya ben creative zen 30 gb'tın kurulum cd'sini kaybettim birisi eğer internette linkleri varsa bana gönderebilir mi ben çok baktım ama bulamadım. veya upload edip linklerni gönderirse çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.

tr.creative.com sitesinden indirebilirsin diye biliyorum ben. Bu siteden dosya indir bölümünden istediğin programları( ayrıca yeni firmware sürümlerini) indirme olanağı var. Oraya bakmanı öneririm.
  • söylediğin siteye girdim ama cd de olan driverlerin çoğu orada yok ve benimihtiyaçlarımı karşılamıyor. cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talipb

Kılıfa gerek yok bu eski versiyon 1.11.04e
    Firmware download

dediğin versiyona downgrade ettim.. hatta firmware ı silipte yaptım ama yine olmadı yine olmadı.. sanırım donanımsal olarak yok radyo bunda..
  • söylediğin siteye girdim ama cd de olan driverlerin çoğu orada yok ve benimihtiyaçlarımı karşılamıyor. cevap için teşekkürler.
  • duvar şarj adaptörünü net'den nerden satın alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 24 Ocak 2008; 11:35:28 >
  • ya arkadaslar ben yaklask 1.5 senedir creativce zen 30 gb kullaniorum ve bugune kadar hicbi sorunla karsilasmadim ozellikle sarjla ilgili hatta sarjinin ne kadar uzun sure devam ettigini surekli soyliip durudum.sarji onceleri 1 hatta 2 hafta gidiodu.fakat ben 3 ay falndir hic kullanmadim acmadim bile aleti.1 hafta once tekrardan kullanmaya basladim sarji full gozukuodu fakt bi anda sarji bitti die gosterdi.heralde bayadir kullanmadim ondan ole olmustur die dusunmustum.tekrardn full sarjini yaptim fakt bugun yine full gozuken sarj toplasan 1 saat anca dinlemisimdir muzik bi anda low battary die ekrana cikti ve alet kapandi.sizce nie olmustur duzelebilirmi zamanla yoksa pilinimi degistirmek gerekir eger oyleyse nerden ve nasil degistirebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • Mona_lisa 87 ;

Sorunun pilin uzun süre şarj edilmemesinden kaynaklaıyor büyük olasılıkla. 3-4 kez tam dolum yaptıktan sonra normale dönebilir. Dönmez ise geçmiş olsun yeni bir pil gerekir. Cihazın garantili ve Türkiye'den alınmış ise Multimedya firması ile çözersin. Eğer yurtdışından almış isen parası ile bile bu hizmeti vermediklerini umarım biliyorsun. Aslında bu firmaları yola sokacak bir otorite gerek. Ne demek yurtdışından gelen mala servis hizmeti vermemek. Hiç olmaz ise parası ile vermeleri gerekir.

Ayrıca bahsetmek istediğim bir hususuda paylaşmak isterim;

Arkadaşlar MP3, VMA ve WAV formatları arasında dönüşüm ihtiyacı duyuyorsanız; ZVM ile gelen Cd içindeki Creative Mediasource aracılığıyla bunu çok kolay ve hızlı yapabiliyorsunuz. Gerçi bunu yapan başka programlrda var. Örneğin N..o ile VMA dan Mp 3'e dönüştürmek istediğimde izin vermedi. VMA korumalı sanırım. Aynı değişimi ZVM ile gelen bahsettiğim program çok güzel yapıyor. Niçin değişim yapma gereği duydum derseniz; otomobilimdeki set sadece MP 3 çalıyor VMA desteklemiyor, bu sebeple dönüşüm yapma gereğim oluyor.

Bilmeyen ve böyle gereksinimi olanlara anımsatmak istedim.

• özlemişim topiğimi be
  • merhaba arkadaşlar ben bugün bir zen vision m 30 gb aldım. fakat birtürlü film yada klip yükleyip izliyemedim.bu konuda uzman arkadaşlar bana yardımcı olurlarmı acaba şimdiden ilginize teşekkür ederim.
  • arkadaşlar ben bu foruma Creative zen vision M 30 gb ile yasadıgım problem sonucu üye olmustum...bana oldukça yararı oldu... ben de size bir bilgimi deneyimimi aktarmak istedim...

büyük ihtimalle bu aletle ilgili şarj problemi yaşayan arkadaşlar olmuştur veya olacaktır benim gib... cihazı bilgisayar baglıyordum fakat üzerindeki ışık yanıp sönüyordu asla şarj olmuyordu...
    çok ugrastım olmadı..sonra başka bir laptop a bagladım ve şarj olmaya başladı sorunsuz... o gün kullandım şarjını bitirdim..akşam yine o laptop a bagladıgım da şarj olmama problemi yaşandı... 3. bir laptop da denedigim de:) şarj olmaya basladı...
    sonra şarjı yine bitirdim ve 3. laptop da şarj etmeyi denedim yine şarj olmadı... fıkra gibi bi olay olsada mantıklı bi açıklaması oldugunu düşünüorum..
    sonuc olark creative in içine bir virus bulastıgın dan şarj oluyor fakat o virüs ü de ilk sefer de bilgisayara bulastırıyor...daha sonra da ikinci kez aynı bilgisayar da şarj olmuyor... şimdi 4. bilgisayar da şarj olmakta olan creative im açılır açılmaz formatların en güzelini atıcam kendisine...

bu tip acılmama problemi yasayanlar için genel de uzun süre şarj da bekletmeleri grerktigi yazılıyor forumlarda...ama bence basitçe başka bir bilgisayar denesinler...tavsiyem budur..komik ama gercek.....

• Yurt dışından aLmıştım gerçekten kuLLanışı oLsun görünüşü oLsun hoş bir cihaz aLmak isteyenLere tavsiye ederim.
    Şimdiye kadar aLdığım tüm mp3Ler Creative.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 2 Şubat 2008; 17:36:25 >
  • arkadaşlar bugun sanırım 15. farklı dükkana baktım ve mümkün değil creative zen vision m 30gb bulamıyorum. 2 sene önce amerikadan almıştım bozuldu tabi burda garantisi olmayınca mecbur yeni almak zorunda kaldım. teknosa, mediamarkt, bimeks, gold computer, yazıcıoğlu dükkanları yok oğlu yok. ipod almak istemiyorum lütfen bu aleti bulabileceğim istanbul içinde bir yer söyleyin.
  • Selam arkadaşlar.Benim 1-2 haftaya Amerika'dan creative zvm 60 gb geliyor.Kutudan sync adapter çıkmamış (bilgsayara vs. bağladığımız beyaz aparat).Hiç bir yerde de bulamadım bir tek gittigidiyorda buldum http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-ZEN-VISION-M-SYN-ADAPTOR_W0QQidZZ6771247.Herhangi birisinde varsa bildiğiniz, ve ya nebliim bozuk zvm i fln olan varsa bir ilgilenir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bansheennfs

arkadaşlar bugun sanırım 15. farklı dükkana baktım ve mümkün değil creative zen vision m 30gb bulamıyorum. 2 sene önce amerikadan almıştım bozuldu tabi burda garantisi olmayınca mecbur yeni almak zorunda kaldım. teknosa, mediamarkt, bimeks, gold computer, yazıcıoğlu dükkanları yok oğlu yok. ipod almak istemiyorum lütfen bu aleti bulabileceğim istanbul içinde bir yer söyleyin.

Gittigidiyor.com sitesine baktınmı ? sıfır ve kullanılmış olarak var. Bir bak istersen oraya.
  • arkadaşım ben satıyorum istediğin makinayı linki burda

http://forum.donanimhaber.com/m_20964804/tm.htm
  • arkadaşlar zen vision m mimiz için eski firmwareleri bulabileceğimiz bir site var mı? benim canavar ben radyo çalıştırmam artık dedi 6 aydır radyosu yok:) eskileri denersem bir şey değişir diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsadvocate -- 8 Şubat 2008; 1:49:20 >
  • Arkadaşlar Merhaba ben yaklasık 6 aydır aktif olarak bir creative zen vision:m kullanıcısıyım ama 6 aydır aynı sorundan sıkayetcıyım

playerin tüm parcalar bolumune gelip bi parca secip tus kilidini aktif ettikden sonra 14 saate kadar muzık calabiliyor fkat albumlerimi karısdırarak dinlemeye kalkdıgımda cihazın pil ömru 6 saate kadar dusebiliyor arkadasım 1hafta felan yazmış şaşırdım kaldım sorun sizce nedir bi teknik servis gereklimidir ?
  • arkadaşlar ben hala zen vision 30 gb ımda video dosyalarını izliyemiyorum.media explorer dan bahsediyorsunuz. bu programı nereden bulabilirim.artık film ve müzik klipleri izlemek istiyorum.lütfen yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eserkose

arkadaşlar ben hala zen vision 30 gb ımda video dosyalarını izliyemiyorum.media explorer dan bahsediyorsunuz. bu programı nereden bulabilirim.artık film ve müzik klipleri izlemek istiyorum.lütfen yardım edin.

320x240 çözünürlüğünde Avi, Wmv dosyalarını rahatça oynatabiliyor alet. Creative'in sitesinde bulamadıysan Total Video Converter ile çevir.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.