Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben cihazı almayı planlıyorum 0 olarak garantili alıcam en ucuza nerden alabilirim acaba izmirde oturuyorum bimeks de 600 lira falandı daha ucuza varmıdır acaba.....

daha önceden sorulduysa özür dilerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 6 Ağustos 2007; 22:44:09 >
  • Dostlar, ürünümü 19/07/07 de garantiye yollamıştım.. Karanlık,müziksiz günlerin ardından bugün aradığımda; ürünün harddiskinin yandığını ve ellerinde olmadığından dolayı, malın iadesini istediklerini belirttiler.

Sanırım bu da aynı üründen alabileceğim anlamına geliyor... Dereyi görmeden paçaları sıvamiim ama elimde önceki ürünün kablosu ve şarj aleti duruyo

Beklemelerdeyim; aletinize(C:ZVM) nazik davranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 7 Ağustos 2007; 20:35:58 >
  • dorudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzbirguler -- 8 Ağustos 2007; 17:07:55 >
  • alt yazı problemini çözmüş bulunmaktayım!
    http://****.com/files/7168120/Pocket_D_E_GAMEHUNTER_Upload.rar.html

**** yazan kısma "rapidtshare"yazarak çıkan dosyayı yuukleyın !!! oırtadakı ""t"" yi çıkarın yazarken

Filme alt yazıyı ekleyerek VCD'de seyredebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.

1. Browse'den filmi seçiyorsunuz. Ardından onun hemen yanındaki Open A Subtıtle Fıle tuşuna basarak altyazıyı seçin.

2. İşlenmiş dosyanın nereye ineceğini belirleyin.

3. Encode now dediğiniz anda filme alt yazı yazılmaya başlanıyor.
    İşlem bittikten sonra o haliyle alt yazılı olarak filmi seyredebilirsiniz. daha sonra gerıye bır tek fılmı creatıve atmak kalıyo.(butun bu işlemler 700 mgb lık bır fılm için ort 15 dk alıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzbirguler -- 8 Ağustos 2007; 17:10:16 >

• Wrkadaşlar haberim yoktu zen vision m 60 GB lıkta USB host girişi bulunuyomuş.Daha önce forumda bunla ilgili bir bilgi okuduğumu da hatırlamıyorum.Vay be daha nelere şahit olucaz acaba...

ayrıntılı bilgi için
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331
  • alet güzel de tek eksiği altyazı desteği . . . gerçi programla vs. hallediliyor.
    yeni bilgisayar alıcam elimden çıkartıyorum zmv yi ne yazıkki

alicak arkadaşlar fazla düşünmesinler video oynatabilen taşınabilir agıtların içinde en alınabilcek olanı zmv...

60 gb lik sürümü inceltilecekdi diye duymuşdum . . . eğer incelmişse onu tercih edin...
  • Evet galiba 60 gb lık modelde var yani bir fotoğraf makinesinden kabloyla direk alabiliyo fotoğrafları bence 30 luk modelde de olsa süper olurdu. Bu arada 60 lık 30 luktan ne kadar daha kalın
  • Arkadaşlar, vaktiniz varsa birazını bana ayırın...

Forumda bir başka arkadaşa da olmuştu sanırım; ilk şarj sırasında yaşanan o problemi biliyorum-bu benim 2. C:ZVM- ama bende farklı olarak kendi adaptörüne bağladığınızda doğrudan açıldı ilk şarj sırasında; o şarj dolarken şimşekler çakan kısımda siyah bir fiş çıkıyo, yani doğrudan güç kablosuyla çalışıyo, kabloyu kesince alet kapanıyor. USB'ye taktım bekliyorum, bi süre sonra tepki verir heralde.

Şu siyah fiş hakkındaki görüş ve önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

aman be, tam 20 saat oldu, tek bi tepki bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 9 Ağustos 2007; 16:52:43 >
  • Zv:m yi şarja taktığınız zaman pil işaretinin üzerinde şimşek çakar. Şarj dolduğu zamanda pilin üzerinde fiş işareti çıkar. Anladığım kadarıyla fiş çıkınca şarjdan çekiyosun ve alat birdaha açılmıyo öyle mi?

edit: yani fiş çıkınca şarj dolmuş demektir fişten yada usb den takınca farklı işaretler çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelyell -- 9 Ağustos 2007; 18:29:18 >
  • rebelyell ilgin için teşekkürler, ama kabloyu taktığımızda şarj tam dolduğunda çıkan yeşil fiş değil, siyah fiş çıkıyor; aletten çıkardığımızda alet kapanıyor. Firmware yüklemeye çalıştım hem power hem de usb taktığımda , şarjınız çok az diyip yüklemedi...
  • Evet ZVM(60gb) ve ZVW ınceltıldı. Resım ve kısa bır bılgı ıcınBURDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyrocalypse

rebelyell ilgin için teşekkürler, ama kabloyu taktığımızda şarj tam dolduğunda çıkan yeşil fiş değil, siyah fiş çıkıyor; aletten çıkardığımızda alet kapanıyor. Firmware yüklemeye çalıştım hem power hem de usb taktığımda , şarjınız çok az diyip yüklemedi...

İlk defa duydum valla siyah fişi garantisi varsa servise gitsen iyi olur.
  • bu arada baya inceltmişler yaw
  • Beyler birkez daha derdimi yazmak istiyorum; aleti 14 saat orjinal adaptörüyle, 12 saat de USB ile şarja bıraktım; ama alette herhangi bir belirti yok.

Ama şöyle birşey var ; alet açılıyor; adaptörü taktığımda yeşil fiş yanan yerde siyah bir fiş çıkıyor ve alet açılıyor; adaptörü çektiğiniz vakit, cihaz kapanıyor.

İlk şarjı nasıl yapmalıyım? Power/Lock konumlarından Lock ta mı? ne yapmalı ne etmeli

Docked konumuna geçirebiliyorum; adaptörle USB yi bağlayınca. O zaman da siyah fiş beliriyor; sizce öyle bıraksam şarj olur mu?

EDIT :Son Firmware yi yükledim; şarj etmeye başladı. Problem çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrocalypse -- 10 Ağustos 2007; 18:14:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyrocalypse

Beyler birkez daha derdimi yazmak istiyorum; aleti 14 saat orjinal adaptörüyle, 12 saat de USB ile şarja bıraktım; ama alette herhangi bir belirti yok.

Ama şöyle birşey var ; alet açılıyor; adaptörü taktığımda yeşil fiş yanan yerde siyah bir fiş çıkıyor ve alet açılıyor; adaptörü çektiğiniz vakit, cihaz kapanıyor.

İlk şarjı nasıl yapmalıyım? Power/Lock konumlarından Lock ta mı? ne yapmalı ne etmeli

Docked konumuna geçirebiliyorum; adaptörle USB yi bağlayınca. O zaman da siyah fiş beliriyor; sizce öyle bıraksam şarj olur mu?

EDIT :Son Firmware yi yükledim; şarj etmeye başladı. Problem çözüldü

Sorunun çözülmesine sevindim. Firmware yuklerken şarj az diyo ben genelde oyle dediğinde yukluyorum sallamıyorum fazla.

• arkadaşlar ii günler.zvm ile ilgili bi sorunum var.aleti tvye daha doğrusu uyduya bağlıyorum.aynı renkler aynı renge gelecke şekilde.fakat ürünü uydu ya bağlayınca zvmnin görüntüsü gidiyor.çıkarınca tekrar geliyor.yani nasıl bağlayacam tvye .ayarlarını ve yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.uydum sunny bu arada.teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba ,
    ben bir tane creative zen vision w 60 gb aldım fakat creative in kendi sitesinde yazmasına rağmen türkiyede non-fm yani radio suz olanları satılıyor acaba bu firmware lemi ilgili yoksa hardware olarak radio yokmu? dünden beri internette bilgi arıyorum ama pek bir sey bulamadım.firmware olarak eski sürüm olan 1,01,02 yi yükledim ama yinede çıkmadı. bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba??

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: rboyman

Arkadaşlar merhaba ,
    ben bir tane creative zen vision w 60 gb aldım fakat creative in kendi sitesinde yazmasına rağmen türkiyede non-fm yani radio suz olanları satılıyor acaba bu firmware lemi ilgili yoksa hardware olarak radio yokmu? dünden beri internette bilgi arıyorum ama pek bir sey bulamadım.firmware olarak eski sürüm olan 1,01,02 yi yükledim ama yinede çıkmadı. bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba??

şimdiden teşekkürler

amerikan firmware si yükleyeceksin o zaman hem ses kısıtlaması olmaz hem radyo özelliği kazanır aletin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgettisanchez22

arkadaşlar ii günler.zvm ile ilgili bi sorunum var.aleti tvye daha doğrusu uyduya bağlıyorum.aynı renkler aynı renge gelecke şekilde.fakat ürünü uydu ya bağlayınca zvmnin görüntüsü gidiyor.çıkarınca tekrar geliyor.yani nasıl bağlayacam tvye .ayarlarını ve yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.uydum sunny bu arada.teşekkürler

Aynı renkleri aynı renge bağlama zv:m nin çıkışları farklı olabilir renkleri tek tek değiştirerek dene
  • arkadaşlar merhaba creative zen 30 gb amerikadan 200 dolara aldım 20 de vergisi işte.memnunum,ıpod falan yalan eksikleri tabii var o da ne.ince olmaması,bırakın bu işleri diyorum başka bişiy diyorum,creative seste her zaman niteliğini göstermiş bir markadaır ve 4 saat video izleyebiliyorsunuz.bo konuda ki eksiği alt yazı olmamamsı onu da kendiniz halledebiliyomuşsunuz.ama bı konuda yeniyim yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim kolay ve pratik olursa zamanı az olan insanlardanım.paylaşıma açığım her zaman karşılıklı.ve son konu albüm kapaklarını nasıl göstereceğiz.herkese saygılar ...
  • 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.