Şimdi Ara

Yeni Creative Zen Vision M (30 GB) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.194
Cevap
0
Favori
276.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vuralkan

quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

sesi belli bir seviyede tutmak için bir ses kısıtlayıcıdan bir seviye belirledim şifreledim
    fakat şifreyi unuttum girmiş olduğumu düşündüğüm her şifreyi denedim

malesef olmadı zvm resmen telefonumdan az ses veriyo lütfen yardıııııııııııııımmmmmmmmm

Menüden sisteme gir, ayarları sıfırla seçeneğine gel, oradan sana evet yada hayır diye seçenek gelecek. Eveti seç cihazın fabrika ayarlarına geri dönecektir.

Bu yolla halledemezsen yeniden yaz, başka yollar önereyim sana. Ama bu senin sorununu çözecektir büyük ihtimalle.

denedim ama ses kısıtlama menüsünde yine parola istiyor 0000 giriyim dedim sıfırlama parolası diye hatırlıyordum ama olmadı

• @nicolasanelka39

sanırım format atıp yeniden firmware yüklemen lazım yada bütün ihtimalleri üşenmeden denemen lazım...
  • quote:

quote:

quote:

sesi belli bir seviyede tutmak için bir ses kısıtlayıcıdan bir seviye belirledim şifreledim

malesef olmadı zvm resmen telefonumdan az ses veriyo lütfen yardıııııııııııııımmmmmmmmm

Menüden sisteme gir, ayarları sıfırla seçeneğine gel, oradan sana evet yada hayır diye seçenek gelecek. Eveti seç cihazın fabrika ayarlarına geri dönecektir.

Bu yolla halledemezsen yeniden yaz, başka yollar önereyim sana. Ama bu senin sorununu çözecektir büyük ihtimalle.

denedim ama ses kısıtlama menüsünde yine parola istiyor 0000 giriyim dedim sıfırlama parolası diye hatırlıyordum ama olmadı

Şimdi yeni adımları açıklıyorum sırasıyla denemen gerek.

ADIM 1 OYNATICI YAZILIMININ SİLİNMESİ

1 - Kurtarma Modu (Recovery Mode)
    i -- Açma kapama dügmesini açma yönüne doğru çek ve bu durumda çekili tut.
    ii -- Bir ataç vb. şeyi reset deliğine sokarak değdirip çıkar.
    iii - Creative logosu göründükten sonra güç düğmesini bırak, ekranda Recovery Mode görünür

2 - Clean Up-------> Reboat ögesini seç

bu işlemin sonunda düzelmez ise adım 2'ye geç.

ADIM 2 OYNATICI YAZILIMIN GÜNCELLENMESİ

1 -Creative sitesinde yazılım güncellemesini indir bilgisayarına(En son Firmware 1.62 çıktı)
    2 - Recovery moduna gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri )
    3 - Reload Firmware (Üretici yazılımın yeniden yükle) ögesini seç ve indirdiğin yazılımı yükle

bu adımdada sonuç alamazsan sıra Adım 3'te, ona geçeceksin.

ADIM 3 MÜZİKÇALARI BİÇİMLENDİRME

DİKKAT DİKKAT DİKKAT ------->>>> BU SEÇENEK ZVM İÇİNDEKİ TÜM İÇERİĞİ SİLEREK SIFIRLAR,
    BU NEDENLE ZVM İÇİNDEKİ BİLGİLERİ YEDEKLEMENİZ
    ÖNERİLİR.

1 - Recovery Mode seçeneeğne gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri)
    2 - Format All ------> Reboot ögesini seç

Bu adımları sırasıyla dene herhangi birinde sorununun çözülmesi gerekir. Dikkat: sırasıyla derken hepsini aynı anda yapman gerekmiyor. Önce adım 1 uygula, sonuç yoksa adım 2 , ondada yoksa adım 3 olacak.

Bu çözüm önerileri ZVM kullanım kılavuzundan alınmıştır. Haydi bakalım kolay gelsin. Umarım sorunun çözülür. İşe yararsa hepimiz çözüm yolunu öğrenmiş olacağız. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için bu çözüm yollarını denemiş değilim.

• Son versiyonda açılıp kapanma bariz bir şekilde hızlı.Test edildi onaylandı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi yeni adımları açıklıyorum sırasıyla denemen gerek.

ADIM 1 OYNATICI YAZILIMININ SİLİNMESİ

1 - Kurtarma Modu (Recovery Mode)
    i -- Açma kapama dügmesini açma yönüne doğru çek ve bu durumda çekili tut.
    ii -- Bir ataç vb. şeyi reset deliğine sokarak değdirip çıkar.
    iii - Creative logosu göründükten sonra güç düğmesini bırak, ekranda Recovery Mode görünür

2 - Clean Up-------> Reboat ögesini seç

bu işlemin sonunda düzelmez ise adım 2'ye geç.

ADIM 2 OYNATICI YAZILIMIN GÜNCELLENMESİ

1 -Creative sitesinde yazılım güncellemesini indir bilgisayarına(En son Firmware 1.62 çıktı)
    2 - Recovery moduna gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri )
    3 - Reload Firmware (Üretici yazılımın yeniden yükle) ögesini seç ve indirdiğin yazılımı yükle

bu adımdada sonuç alamazsan sıra Adım 3'te, ona geçeceksin.

ADIM 3 MÜZİKÇALARI BİÇİMLENDİRME

DİKKAT DİKKAT DİKKAT ------->>>> BU SEÇENEK ZVM İÇİNDEKİ TÜM İÇERİĞİ SİLEREK SIFIRLAR,
    BU NEDENLE ZVM İÇİNDEKİ BİLGİLERİ YEDEKLEMENİZ
    ÖNERİLİR.

1 - Recovery Mode seçeneeğne gir (Bakınız i, ii, iii seçenekleri)
    2 - Format All ------> Reboot ögesini seç

Bu adımları sırasıyla dene herhangi birinde sorununun çözülmesi gerekir. Dikkat: sırasıyla derken hepsini aynı anda yapman gerekmiyor. Önce adım 1 uygula, sonuç yoksa adım 2 , ondada yoksa adım 3 olacak.

Bu çözüm önerileri ZVM kullanım kılavuzundan alınmıştır. Haydi bakalım kolay gelsin. Umarım sorunun çözülür. İşe yararsa hepimiz çözüm yolunu öğrenmiş olacağız. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için bu çözüm yollarını denemiş değilim.

adım 1 de sorunum çözüldü Allah razı olsun kardeşim

• nicolasanelka39;

Sorununun çözülmüş olmasına sevindim. Bu tür sorun yaşayanlar yazdığım adımları bir kenara not ederlerse böyle durumda kolayca çözerler sorunlarını. Doğrusu ben denememiştim, çünkü başıma gelmemişti. Bazen elimizin altında bulunan basit çözümleri bilmemek can sıkıyor. Başka birkaç sorun olmuştuda benim de keyfim kaçmıştı. Sağolsunlar çok bilgili arkadaşlar vardı forumda o zamanlar. Her ne kadar o arkadaşlar şimdi foruma girmiyorlarsada selam olsun onlara. TURUNCU, BECREATİVE, (Diğer birkaç arkadaş daha vardı rumuzlarını anımsayamadım) O arkadaşlar çok yararlı olmuşlardı. Foruma giriyorlarsa teşekkürler onlara buradan.
  • dostum böyle bir sorunu ilk defa duydum ama ilk önce menüden ayarlardan ayarları sıfırla de geçmezze 1-2 yukarıdaki arkadaşımızın söylediği 1. adımı dene derim ama büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndürdüğünde olur gibime geliyo gelişmeleri buraya yaz

quote:

Orjinalden alıntı: gorkemb

Arkadaslar selam

1 haftadir Creative M 30gb kullaniyorum ve oldukca memnunum. Bir konuda sizlere danismak istedim. Custom equlizer i bir kere ayarladim. Sonra bas ve tizi bugun degistirmek istedigimde, custom eq a girdim fakat buraya girdiginizde 80 hz lik bas ayarindan diger bas , mid ve treble lara ortadaki tusla bir turlu gecemiyorum surekli 80 hz nin ustunde ve sadece bu ilk bas ayarini degistiriyor alet. Oysaki 2 gun once custom eq da istedigim eq barimetresine gidip ( 250hz,1k,4k,13khz) ayar yapabilmistim. Yardimci olursaniz sevinirim.

• Bende dün Creative ZVM 60 gb black alarak bu aileye katılmış oldum.Yanında windows media player 11 cd si ile beraber geldi.Alet çok güzel ve 128 kbps lik şarkılarda bile ses kalitesi harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musiclover -- 10 Temmuz 2007; 13:45:33 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeePBLuuE

arkadaşlar 1.62.02 versiyonu yükleyen var mı?

Yukarda ben ve birkaç arkadaş yüklemiş ve sonuçlarını yazmıştı. Sanırım gözünden kaçmış olmalı. En büyük yenilik açılış ve kapanışları hızlandırmış durumda olması. Menü geçişleride hızlanmış deniyor ama ben gözlemleyemedim.

AYNEN
  • bahsettiğin isimler zvm yi alma aşamasında mesajlarıyla bana adeta yol gösterdiler bende teşekkür ediyorum onlara topic oldukça hareketsiz zaten

sana da tekrar teşekkür ederim

quote:

nicolasanelka39;

Sorununun çözülmüş olmasına sevindim. Bu tür sorun yaşayanlar yazdığım adımları bir kenara not ederlerse böyle durumda kolayca çözerler sorunlarını. Doğrusu ben denememiştim, çünkü başıma gelmemişti. Bazen elimizin altında bulunan basit çözümleri bilmemek can sıkıyor. Başka birkaç sorun olmuştuda benim de keyfim kaçmıştı. Sağolsunlar çok bilgili arkadaşlar vardı forumda o zamanlar. Her ne kadar o arkadaşlar şimdi foruma girmiyorlarsada selam olsun onlara. TURUNCU, BECREATİVE, (Diğer birkaç arkadaş daha vardı rumuzlarını anımsayamadım) O arkadaşlar çok yararlı olmuşlardı. Foruma giriyorlarsa teşekkürler onlara buradan.

• arkadaşlar herkese merhaa bu ılk sorum bıraz acemıyımde 1 bunun ekranı sureklı acıkmı kalıyor yaw ekran aydınlarma ayarından 5 sanıyeyyı sectım yok hala ekran aydınlık caresı ne bunun bırde vıbez ıle karsılastırma yapan varmı bunu ses olarak hangısı agır basar tabı kulaklıkta kalıte olucak bendekı v-moda vibe
  • Power tuşunu sağ tarafa çek ekran ışığı kapanır ve tuş kiliti devreye girer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: +BuRN+

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeePBLuuE

arkadaşlar 1.62.02 versiyonu yükleyen var mı?

Yukarda ben ve birkaç arkadaş yüklemiş ve sonuçlarını yazmıştı. Sanırım gözünden kaçmış olmalı. En büyük yenilik açılış ve kapanışları hızlandırmış durumda olması. Menü geçişleride hızlanmış deniyor ama ben gözlemleyemedim.

AYNEN

Evet ilk yuklediğimde açılış ve kapanış baya hızlı gelmişti ama şimdi pekde öyle gelmiyo sanırım ben artık o hıza alıştım ondanda olabilir

• yeni patchi yüklemedim
    hızlı açılış kapanış dışında bir fark yok galiba ?
    okumadım zira öyle bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: talipb

Power tuşunu sağ tarafa çek ekran ışığı kapanır ve tuş kiliti devreye girer.

anlatamadım galıba muzık dınlerken benımkı ekran sureklı parlak
  • Merhaba,
    Creative zen vision:M 30 GB gecti elime. Kutusunda non-fm version yaziyor. Forumda arayinca firmware'ini degistirince radyo ozelliginin menuye eklendigini okudum. Cihaz geldiginde, fw olarak uzerinde 1.61.01 vardi. Creativein sayfasindan 1.62.02 (ulkeyi usa secerek) indirdim. Cihaza yukledim. Ancak radyo halen yok. Menuleri kontrol ettim (checksiz olabilir mi diye) oyle bir sorun da gorunmuyor. Recovery mode da acip reload firmware islemi de yaparak 1.62.02'i yeniden yukledim ancak radyo gelmiyor bir turlu. Bu non-fm version yazan cihazlarin bir kismina radyo gercekten yuklenemiyor olabilir mi yoksa bir seyleri hatali mi yapiyorum.
    Yardimlar icin simdiden tesekkurler...
  • Yeni firmware da birde mesela video izlerken süresini gösterince yada aleti kapatırken çıkan yazıların bulunduğu kutucuğun etrafında beyaz bir şerit var.Ben 1.40dan 1.62ye geçtiğim için 1.61de olup olmadığını bilmiyorum
  • @ludvig123 Dostum benım bıldıgım butun radyosuz ZVM'lere frimware gucledıgınde radyo gelıyor. Umarım kısa surede sorununu cozersın.
  • ben de oyle oldugunu tahmin ettigim icin bir yerlerde hata yaptigimi dusunuyorum ancak nerede hata yaptigimi bulamiyorum. yardimci olabilecek arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.
    selamlar
  • arkadaşlar belki bunlar cevaplanmıştır ama belki daha iyi yontemler cıkmıştır
    1: var olan videoya nasıl altyazı cakılır
    2: kullandığınız EQ ayarları nelerdır
    3: en hızlı şekilde video nasıl convert edilir sanırım divx en iyisi bu alet için
    4: şarkıları nasıl duzenlerız bende karman çorban yaw şole duzenli şekilde olsa
    ve arkadaşlar şarj olayı usb zor oluyor yurt dısından getırecek varsa toplu halde alalım ebayden flan teşekkurler ilgilenen herkese
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.