Dacia yı beğenmeyen olursa Renault logolusuda var Teknik olarak birbirinden tek farkları logo.
quote:
Orijinalden alıntı: yasaluyari
Dacia yı beğenmeyen olursa Renault logolusuda var Teknik olarak birbirinden tek farkları logo.
Alıntıları Göster
Latin Amerikada Renault Avrupa ve Asyada Dacia tek fark logo.Süper ya helal olsun. 1.5 110 bg dCi da var.
quote:
Orijinalden alıntı: zisan91
Latin Amerikada Renault Avrupa ve Asyada Dacia tek fark logo.Süper ya helal olsun. 1.5 110 bg dCi da var.
Alıntıları Göster
valla dıştan çok tatlı duruyor, Kia'yı andırıyor briaz ama tatlı yani eminim fiyatı da uygun olacaktır. En önemli unsur güvenlik, sağlam bir kasa ve yeterince de güvenliyse satışları arttırır bu model diye düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: soner_soner
valla dıştan çok tatlı duruyor, Kia'yı andırıyor briaz ama tatlı yani eminim fiyatı da uygun olacaktır. En önemli unsur güvenlik, sağlam bir kasa ve yeterince de güvenliyse satışları arttırır bu model diye düşünüyorum..
Alıntıları Göster
Klima düğmelerini dijital yapmayın siz daha. Millet klimayı sesli çalıştıracak nerdeyse bunlar daha analog klima kullanıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Klima düğmelerini dijital yapmayın siz daha. Millet klimayı sesli çalıştıracak nerdeyse bunlar daha analog klima kullanıyorlar.
Alıntıları Göster
İç tasarımda fena değilmişAma dışı gayet başarılı bence
quote:
Orijinalden alıntı: JeWeLoNe
İç tasarımda fena değilmişAma dışı gayet başarılı bence
Alıntıları Göster
şu torpidoyu değiştirmek çok masraflımı acaba çok eskidi artık bu torpido şöyle güncel çift renkli güzel bir şey yapar insan dacia araba yapıyo ama sanki sinekten yağ çıkarmaya çalışıyo... bide adam sıfır araç alanları nasıl olsa sistemde iletişim bilgileri kayıtlı arar aracın olumlu yönleri neler olumsuz hoşunuza gitmeyen yerleri neler makul uygulanabilir olanları uygular bu çokmu zor
quote:
Orijinalden alıntı: crepis
şu torpidoyu değiştirmek çok masraflımı acaba çok eskidi artık bu torpido şöyle güncel çift renkli güzel bir şey yapar insan dacia araba yapıyo ama sanki sinekten yağ çıkarmaya çalışıyo... bide adam sıfır araç alanları nasıl olsa sistemde iletişim bilgileri kayıtlı arar aracın olumlu yönleri neler olumsuz hoşunuza gitmeyen yerleri neler makul uygulanabilir olanları uygular bu çokmu zor
Alıntıları Göster
Dıştan güzel ama içi tam bir felaket yaa. Alınacak gibi değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: OBOZDEN
o kadar da değil 105 bg lik olanın fiyatı 35 bin liradan ucuz olursa alınır
quote:
Orijinalden alıntı: crepis
quote:
Orijinalden alıntı: OBOZDEN
o kadar da değil 105 bg lik olanın fiyatı 35 bin liradan ucuz olursa alınır
Alıntıları Göster
bugün bayiye sordum 4.ay sonunda gelecek dedi başlangıç fiyatı 35000tl civarında olacakmış ve meganelarda kullanılan 1,5 110hp lik motor kullanılacakmış. bu fiyata 4x4 bir araç çok güzel almayı düşünüyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: luix
bugün bayiye sordum 4.ay sonunda gelecek dedi başlangıç fiyatı 35000tl civarında olacakmış ve meganelarda kullanılan 1,5 110hp lik motor kullanılacakmış. bu fiyata 4x4 bir araç çok güzel almayı düşünüyorum ben
dıştan güzelde,iç tasarım sıradan olmuş beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: SQua
dıştan güzelde,iç tasarım sıradan olmuş beğenmedim.
Alıntıları Göster
İçi logandan güzel ama yinede kötü. Dış dizaynı güzel yapıyorsun 35 bin gibi bir fiyatada araç satmayı düşünüyorsun paraya biraz daha kıy içinin tasarımını biraz güzel yap maliyetide fiyata yansıt bak o zaman nasıl satılıyor bu araç.
quote:
Orijinalden alıntı: luix