Şimdi Ara

YENI DACIA DUSTER 4X4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
117.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault bayide gördüm gerçekten güzel bir tasarımla yapılmış.29,900 TL den başlıyor 44,000 TL de bitiyor.Tabi opsiyonel paketler hariç.İç tasarım eski cliolarınki gibi olmuş,ama deri döşeme opsiyonel olarak sunulmuştur.Birçok sipariş aldıklarını söylediler.1.5 DCİ Renault motora diyecek söz yok 110 Bg.Ebat olarak kesinlikle küçük diye düşünmeyin ebatları Captivadan belki milimetrik küçüktür.Jantlar 16,isteğe bağlı değişebilir.En çok tutulan ve sipariş edilen renk kahverengi,evet bu jep e gerçekten yakışmış.Sonuş olarak 100 km de 5- 6 litre tüketime sahip bu araç için fiyatlar gerçekten mantıklı üstelik vergidi clio kadar.
  • bu aracı almak gafletinde bulunacaktım ama iyiki almamışım

araç içi tam bir felaket Bursa renault maiste showroom daki araçta bariz boya hataları var böyle bir aymazlık olamaz

satış temsilcileri duster soranlara başka marka almalarını tavsiye ediyorlar iananılır gibi değil

Aracı görmeye gelen aman bu ne deyip geri dönüyor.

Arac işçiliği sıfır hizmet ve servisi çok kötü,

test sürüşü istedim yok deniyor ya al ya güle güle böyle bir satış tekniği nerede var resmen hakaret eder gibi davranıyorlar

Sakın renault bayilerine hafta sonu gitmeyin küfreder gibi bakıyorlar neden geldin der gibiler

Araç satmayı bırakım ilgi bile göstermiyorlar

Müşteri hizmetlerine şikayet ediyorsunuz ordan da fırça yiyorsunuz

genel merkeze şikayet ediyorum orası dinleyip kapatıyor

Sakın renault almayın hele dacia hiç almayın fırça yemek istemiyorsanız bayiye gitmeyim özellikte BURSA RENAULT MAİS VE ÖZELLİKLE KAROTO

ARACI ALMADIM DİYE DEMEDİKLERİ KALMADI ŞİRKETE GÜVENİP 10 000 TL GERİ ALAMIYORUM İNANILIR GİBİ DEĞİL ADAMLAR UTANMASALAR PARAYA EL KOYACAKLAR

ŞİKAYET ETTİĞİM SATICI BANA TELEFONDA ÖZÜR DİLYECEĞİ YERDE BENİ MAĞDUR ETTİM ABİ DİYOR

YAŞADIKLARIM ŞAKA GİBİ

BEN DÜŞTÜM SİZ DÜŞMEYİN GİDİN TOYOTA ALIN WV ALIN BİLMEM NE ALIN AMAN AMAN RENAULT GÖRDÜĞÜNÜZ YERDEN UZAK DURUN

• 2002 de discovery aldım 1995 model . 2008 de Land rover discovery mi Golf v le değiştim
    wolsvagen le ilk tanışmamdı çok munnun kaldım Fakat arabanın ufak oluşu ve basık ouşuna alışamadım .
    Land rover ı ise bitmek bilmek tükenmiyen sorunlarından bıktığım icin sattım. Golf v i 2 sene kullandım 1 tl harcamadım .
    5 gün önce siyah bir Dacia duster ambiance aldım .
    opsiyon 16 inch jant ve klima secenekleri ile . paketten 750 tl indirim yaptırabildim .
    Bu arabayı secmem deki sebeb Golfun basıklıgı dar mekanı ve benim landrover discovery
    gibi yüksek ve geniş mekan bir arabaya alışmamdı . Elimde 33 Tl vardı
    bu fiyata ne oldugunu bilmediğim soradan hic istemiyecegim bir maceraya atılacagım
    kullanılmış kia sportage veya hyundai tuscon 2005 model alıcaktım yada sıfır duster ı .
    Dusterin forumlarını çok inceledim Fransada 10 bin adet satmış Fransızca forumları buldum
    google dan cevirilerini yapıp okudum herkes menundu . Romanya froumlarını buldum
    onlarıda google cevirici yardımıyla cevirip okudum düşündügümden çok daha iyiydi . Ve aldım .
    İlk beş günlük izlemim Kaportası çok sağlam . İç mekan ilk gördüğümde beğenmeme
    rağmen şimdi iyi gelmeye başladı , alıştım herhalde. Genişliği çok iyi . Yol tutuşu belki daha yeniyim ama sanki keskin
    virajlarda golf v den daha zayıf geldi bana.
    NEreye gitesem herkes arabaya bakıyor geliyor sorular soruyor sanırım bugün 90 binliralık biri suv
    alsam kimse dönüp bakmaz heryerde var .
    . Zaten bir suva bu kadar para kim verir bilmiyorum ALdığınız an yarı yarıya zarar ediyorsunuz .
    Benim ilerde satsam bile edecegim zarar belli hic bir zaman o 90 tl lik suvlar kadar olmıyacağı kesin . Kliması çok fazla iyi çalışıyor
    bu kadar kuvvetli soğutan hiç bir şey görmedim . diraksiyon kullanımı çok iyi .
    vites kullanımıda çok iyi . Koltuk kalitesi golf v e göre kötü Hala alışamadım .
    Ama herşeyden önemlisi inanılmaz güzel bir görüş acısı var discoveryden bile daha tatmin edici buldum .
    İşte ben suv ları en çok bunun için seviyorum yerden yüksekte görüş acısı için Dacia Duster ı kullırken enfes bir görüş acınız var.
    Ben herkese tavsiye ederim
    Arabam sıfır kimse benden önce kullanmadı sıfır kokusunu özlemişim .
    İlk bakımı 15 bindeymiş zaten 1.6 motor düşük vergisi var baya tasarruflu bir iş yaptığımı düşünüyorum .
    3 sene veya 100 bin kilometre garantisi var.
    3 sene rahatım .
    2005 model golfum 40 bin kilometredeydi çok temiz araba kullanırım buna inanın 90 ı geçmem çok kullanmam araba devamlı garajdadır Ama sattığım golf de triger kayışı degişecek lastiklerin değişmesi gerek frenler değişecek . arka silicek iyi çalışmıyordu ve yan cam yağmurda açılmıyordu . + bir kaç şey daha . ve bir kacda ufak göcük ve bir cok cizik .
    toplamda 4000 tl masarafı vardı tahminime göre .
    Sattığım cipden bahsetmek bile istemiyorum alan sanırım 8 bin tl ona aldıktan sonra harcadı bana kendi anlattı .
    Kimse kullanılmış araba ile sıfırı kıyaslamasın bence saçmalık bu kişiler daha gerekli olgunluğa ulaşmamış kişiler .
    Şunu açıkca gördünki kulllanılmış bir suv alsaydım 2005 model bana 33-36 bin tl ye gelicekdi
    ve mutlaka en az 4-7 bin telede bana masraf açıcaktı . yani benim bütcemi fazlasıyla acıcaktı
    33.350 tl ye alınabilecek en güzel 0 2010 model suv u aldım .
    Herkes kasasına bayılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 7 Mayıs 2010; 11:24:00 >

• bizim mahhallede beyaz var bitane her gördüğümde tekrar dönüp bakasım geliyor tasarımı çok farklı ve çekici motoru nasıl konforu nasıl bilmiyorum ama çok göz alıcı iç tasarımı çok sade plastik kalitesi iyiyse ordan kurtarır. tabiki yol tutuşu bir suv olarak binek araçlardan daha iyi değildir ama bilmiyorum bu fiyatada yani böyle bi suv... bide şöyle düşündüm koltuk kalitesi kötüyse 2 bin tlye falan on numara rahat özel koltuk yaptırırsın. iç tasarımınada şöyle düşündüm güzel orta konsola bi kia sorentolarda olan dokunmatik büyük ekranlı bi teyp taktırırsın konsolu zenginleştirirsin. xenon far camlarada film max 40 bin tlye sıfır tasarımı çok güzel olan bir suv sahibi olursun gül gibide binersin... 3 yılda garanti...
  • geçen gördüm bayide bagaj vs baya güzel geniş ancak dizel versiyonuna koydukları jant inanılmaz iğrenç yahu insan bi bakar ne yaptık biz kardeş diye o şekil jant sadece benzinli motorla veriliyor.. içi acayip derecede kalitesiz bi plastikle yapılmış tamam ucuz diye ama insaf be 36 bin tl veriyorsun dizeline sis farı bile koymamışlar..
  • bugün gittim baktım bayiide

105 hp için fiyatı 34 bin dedi pazarlık yapmadım

tek hava yastığı klima çelik jant cd çalar vardı

görüntüsü çok güzel heybetli ama

iç aksamda kullanılan plastik kalitesi özellikle kapılarda yerlerde

ama oturdum koltuğuna yerden yüksek sürüş pozisyonu güzel semboller gibi vitese ulaşmak için çırpınmıyorsunuz

tercih meselesi ama yukarıda arkadaşın bahsettiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
  • arkaaşlar eğri oturalım düz konuşalım, bu fiyata bırakın suv, dizel b segmenti araç bile alamıyoruz! yok plastik kalitesiymiş yok sis farıymış, konsol tasarımıymış? bunlara takılmayın lütfen, beğenen 0 arabayı alır, beğenmeyen ve parası çok olan da gider 55 bin liraya iç karartıcı kapkara kabinli, boş golf alır!! fiyat fayda dengesi önemlidir, servis desteğine gelince... bu güne dek 2 adet 0 renault araç aldım ve toplamda dokuz yıl kullandım, renault servisleriyle anlaşmak zor ama zorlayınca biraz yoruluyorsunuz fakat sorunlar çözülüyor. bence 5 üzerinden 3...
  • Aracı bugün yolda gördüm cidden güzel duruyordu koy honda toyota logosu çatır çatır satar valla...
  • Dacia Duster için ülkemizde bulunan aksesuarlar Şu an satışda
    511608803R DUSTER STANDART ÇEKİ DEMİRİ
    241577864R MODÜLSÜZ 7 BROŞLU KABLO
    241577257R MODÜLLÜ 13 BROŞLU KABLO
    738200208R BOYLAMASINA TAVAN BARI
    İÇ KONFOR
    877003175R ÖN KOL DAYAMA KOYU GRİ
    877002945R ÖN KOL DAYAMA AÇIK GRİ
    792608151R ARAÇ DÖNÜŞTÜRME KİTİ
    731508982R BAGAJ TUTMA FİLESİ
    6001998322 B90-ELEGANCE ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG)
    6001998323 B90-ELEGANCE ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG+ARKA 2/3+1/3
    6001998324 B90-MİKADO ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG)
    6001998325 B90-MİKADO ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG+ARKA 2/3+1/3)
    6001998326 B90-CAMOUFLAGE ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG)
    6001998327 B90-CAMOUFLAGE ÖN+ARKA DÖŞEME (AIRBAG+ARKA 2/3+1/3)
    6001998395 B90-ELEGANCE ÖN+ARKA DÖŞEME
    6001998396 B90-ELEGANCE ÖN+ARKA DÖŞEME (ARKA 2/3+1/3)
    6001998397 B90-MİKADO ÖN +ARKA DÖŞEME
    6001998398 B90-MİKADO ÖN+ARKA DÖŞEME (ARKA 2/3+1/3)
    6001998399 B90-CAMOUFLAGE ÖN+ARKA DÖŞEME
    6001998400 B90-CAMOUFLAGE ÖN+ARKA DÖŞEME (ARKA 2/3+1/3)
    749028627R MONİTÖR HALI PASPAS 4X2 SİYAH ithal
    749024593R MONİTÖR HALI PASPAS 4X4 SİYAH ithal
    749027079R MADRIGAL HALI PASPAS 4X2 GRİ ithal
    749025485R MADRİGAL HALI PASPAS 4X4 GRİ ithal
    749028714R KAUÇUK PASPAS 4X2 ithal
    Yerli paspas çalışılıyor.
    SPORTİF GÖRÜNTÜ
    769C42889R YAN MARŞPİYE KİTİ
    620728255R ÖN TAMPON ORTA BAKALİTİ
    850701407R ARKA TAMPON ALT BAKALİTİ
    850669335R KROM KAPLAMA ARKA BAR
    620624882R KROM KAPLAMA ÖN BAR
    403156671R JANT KAPAĞI 6,5J 16 5 50
    200910184R KROM EGZOZ UCU 45 MM
    200910477R KROM EGZOZ UCU 50 MM
    KORUMA GÜVENLİK
    808725725R YAN MARŞPİYE KORUMASI
    768520091R ÖN KAPI ÇITASI
    84 99 338 83R DIŞ BAGAJ ÇITASI
    638537420R ÖN PAÇALIK
    788121885R ARKA PAÇALIK
    6001998298 ÖN CAM RÜZGARLIĞI B90
    984906401R ARKA CAM RÜZGARLIĞI
    984907481R SAĞ ÖN PAÇALIK KORUMA
    984905842R SOL ÖN PAÇALIK KORUMA
    984907050R SAĞ ARKA PAÇALIK KORUMA
    984903687R SOL ARKA PAÇALIK KORUMA

• Dacia Duster

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 24 Mayıs 2010; 18:51:05 >

• Dacia Duster modifiye

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

YENI DACIA DUSTER 4X4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 24 Mayıs 2010; 19:45:08 >

• Aracın plastik iç aksamı kötü kabul ediyorum ama CADY nın plastık kalıtesını gormustursunuz mutlaka CADY sevenler kabullenmışler adam sıfır alıyor hemen sunta olan tavan ve kapı içlerini değiştiriyor hoşunuza gıtmezse iç aksamalrı değiştirebilirsiniz.....
  • güzel araç tasarlamışlar..
  • Geçen hafta bizzat kullandım.Öyle test sürüşü falan da değil.Bir abim almış adamla uzun yola gittik.Zerre kadar beğenmedim.Para verilecek türden bir araba değil.Bizzat kendisine de söyledim bunları.Zaten adamın tuzu kuru denemek için aldım kafa eser yarın öbür gün satarım dedi.Tercih meselesi nihayetinde ...
  • Genoa da üretilen prototipine hiç benzemiyor fotoğraflarını bulabilecek varsa koysun İtalya'dakiyle Romanya'daki arasında dağlar kadar fark var...
  •  YENI DACIA DUSTER 4X4

Hatta buldum
  • en sonuncusu deliymiş hacı
  • MErhaba şunu söylemek isterim Duster Fransa ve almanyada inanılmaz bir yoğunlukda satılıyor yan i çok tutuldu 2011 e kuyruklar sarkmış durumda .
    Kaynak autoforum 182 . sayfayı okuyun 220 güne ulaşan kuyruklar var ve fransada 20 bin satış rakamı . Almanyada ise carbon emisyon oranı düşük olduğundan devlet indirimine girmiş 6000 eurodan başlıyan fiyatlarla satılıyor şu an 8 binin üzerinde satılmış . (hava kirletim az olduğu icin devlet indirimi )

• Dışını allıyıp pulluyorlar içi kof çıkıyor.
  • Klima düğmeleri bizim mikrodalga fırının düğmelerine benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.