Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ayna kapakları boğuyor bende vazgeçtim, Kolçak olayındada valla haklısın varsın orjinal olmayıversin orjinaline yakın binlerce kolçak var en uygun hangisiyse seç bir tane taktır,ben öyle yapmayı düşünüyorum, Bende eylül 14 gibi istanbula gelmeyi düşünüyorum ordan bolu falan yapıcam banada lazım olacak kolçak,ama cam rüzgarlığı daha stepway'ler için çıkmamış benim usta diyorki çakmlarına aldanmayın ona göre haberin olsun. @fsclup
  • merhaba Arkadaşlar fırsat bulup en sonunda motordaki titreme sesiyle ilgili aracı servise götürdüm. Ancak hiç birşey yapılmadı. Sadece şasi numarasını vs. bilgileri alıp mais'a bildirdiler. Konu araştırılıyor. Sonuçlandığında dönüş yapılacak dendi. Bu arada giderken forumdaki paylaşımların çıktısını alıp gittim. Servisdeki adam abartılı buldı yazılanları. Bende madem abartılı niye çözüm bulamıyorsunuz dedim. Tabi kaldı öylece. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Evet ayna kapakları boğuyor bende vazgeçtim, Kolçak olayındada valla haklısın varsın orjinal olmayıversin orjinaline yakın binlerce kolçak var en uygun hangisiyse seç bir tane taktır,ben öyle yapmayı düşünüyorum, Bende eylül 14 gibi istanbula gelmeyi düşünüyorum ordan bolu falan yapıcam banada lazım olacak kolçak,ama cam rüzgarlığı daha stepway'ler için çıkmamış benim usta diyorki çakmlarına aldanmayın ona göre haberin olsun. @fsclup

Abi kolcak daha cikmadi piyasaya sadece servisde var.araba cok yenibolsugu icin aksesuar daha gelmedi piyasaya sadece servisde var oda fena geciriyor bekkiyorum kolcak ve ruzgarlik kesin takacam ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umudunsesi

merhaba Arkadaşlar fırsat bulup en sonunda motordaki titreme sesiyle ilgili aracı servise götürdüm. Ancak hiç birşey yapılmadı. Sadece şasi numarasını vs. bilgileri alıp mais'a bildirdiler. Konu araştırılıyor. Sonuçlandığında dönüş yapılacak dendi. Bu arada giderken forumdaki paylaşımların çıktısını alıp gittim. Servisdeki adam abartılı buldı yazılanları. Bende madem abartılı niye çözüm bulamıyorsunuz dedim. Tabi kaldı öylece. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek.

Hocam bende de vardi titreme adam rot balans yapti servisde bakalim duzelmistir heralde

• el freni konsolunu buldum 60 lira
  • Hocam az evvel stop&start özelliği olan 1.5 dci clio'ya bindim reno yapmışta yapmış araba fulde ful yani,en azından ses yalıtımı çok iyi arabanın içinde hiç ses yok ama tabii parasıda çok zooorrrttt diyebilirim, küçük bacanak almış iki gün evvel benim aldığım yerin yan tarafındaki reno bayiinden 48 ay vadeli reno kredisi kullanmış araban ın gerçek fiatı 47.000-tl 8.000tl peşin vermiş 39.000-tl reno kredisi kullanmış, ayda 1.033-tl taksitleri geliyor ,taksitler bitince arabanın maliyeti toplam 57.500 tl buluyor !!!!!
    Ancak ne olursa olsun o arabaya bu parada çok çok fazla be usta. Neyse konumuz bu değildi ama ben paylaşmak istedim:)))) şu konsula birde ben bakayım,bu arada krom çıtaları dün bu saatlerde ısmarladım bu gün sabah saa10:00 da aras kargo kapıya getirdi, valla adamlar müthiş çalışıyorlar,c.tesi taktıracağım inşallah fotoları koyarım dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 1 Ağustos 2013; 15:22:25 >
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    Kardeş şunun fotosunu koyarmısın bizde görelim nasıl bir şeymiş. @mtnsyln
  • Arkadaşlar yaptırdığınız işlemlerin fotolarını koyarsanız çok iyi olur. Saygılar.

• Bizim stepway lerin en cok kirmizisi satiliyor galiba hep kirmiziya rastliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

el freni konsolunu buldum 60 lira

OEM OEM NO AÇIKLAMA EK AÇIKLAMA FİYAT FİYAT KDV'li TARİH
    RENAULT 363151732R EL FREN KONSOLU E 24,00 TL 28,32 TL 13.07.2013

http://www.oemfiyatlar.com/oto-yedek-parca/vw/konsol/

• fsclup F kullanıcısına yanıt
    O yüzden biz ayrıcalık yaptık siyah aldık:)) ama gel gör üç günde benim araba sapsarı toz içinde:)) @fsclup
  • Arkadaşlar aşağıda fotodada görüleceği üzere 2013 stepway ön panjur çıtası(4.adet) bir türlü bulamadım! Nerden alabileceğime dair bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok çok memnun olurum.
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 2 Ağustos 2013; 19:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozlugol

quote:

http://paramparca.com/Parca/3831180/363151732r

Servisden 70 aldim

• quote:

Arkadaşlar aşağıda fotodada görüleceği üzere 2013 stepway ön panjur çıtası(4.adet) bir türlü bulamadım! Nerden alabileceğime dair bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok çok memnun olurum.

bende o çıtalardan arıyorum :)

• Merhabalar herkese,
    Bu aracı beğeniyorum almakla almamak arasında kalmış durumdayım.Fakat şikayet var isimli sitedeki dacia sorunlarını incelediğimde almamak ağır basıyor.Yedek parça temin sorunu, hava yastığı açılmaması sorunu, garanti kapsamı sorunu, ful depodan gelen ses sorunu, 5. viteste gelen mekanik ses sorunu vs.. ilginç arızalar gördüm. Bu durumda insan parayı sokakta bulmadım diyor. Şimdi stepway kullanan arkadaşlara bu tarz sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını sormak istiyorum. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyim

Merhabalar herkese,
    Bu aracı beğeniyorum almakla almamak arasında kalmış durumdayım.Fakat şikayet var isimli sitedeki dacia sorunlarını incelediğimde almamak ağır basıyor.Yedek parça temin sorunu, hava yastığı açılmaması sorunu, garanti kapsamı sorunu, ful depodan gelen ses sorunu, 5. viteste gelen mekanik ses sorunu vs.. ilginç arızalar gördüm. Bu durumda insan parayı sokakta bulmadım diyor. Şimdi stepway kullanan arkadaşlara bu tarz sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını sormak istiyorum. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Aracı alalı 1 ay oldu 2000 km yaptık...hava yastığını henüz test edemedik :) , yedek parça sorunu olucağını sanmam sonuçta hem renohemde dacia lar iyice yaygınlaştı, depodan bir ses duymadım , bağzı arkadaşların dediği yanık kokusu duymadım ,şanzımanda viteslerde sorun görmedim ... yalnız bağzı arkadaşların dediği uğuldama var gibi 100-110 gibi oda camlar açıkken biraz geliyor gibi ben camları açmıyorum ...onun dışında karadenizliyiz yüksek yapısı bizim için büyükavantaj...ben aldığım için memnunum ...bağzı eksikleride yok
    değil ama artıları eksiklerden çok daha fazla...
    http://l1308.hizliresim.com/1d/1/qzqfc.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

quote:

Orijinalden alıntı: gozlugol

quote:

http://paramparca.com/Parca/3831180/363151732r

Servisden 70 aldim

Fsclub bey , bu oemdeki dediğiniz parça renk olarakta yer olarakta birebir oluyormu acaba oluyorsa bende burdan sipariş vereyim servisi 70 lira vermektense.saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

quote:

Orijinalden alıntı: crazyim

Merhabalar herkese,

Aracı alalı 1 ay oldu 2000 km yaptık...hava yastığını henüz test edemedik :) , yedek parça sorunu olucağını sanmam sonuçta hem renohemde dacia lar iyice yaygınlaştı, depodan bir ses duymadım , bağzı arkadaşların dediği yanık kokusu duymadım ,şanzımanda viteslerde sorun görmedim ... yalnız bağzı arkadaşların dediği uğuldama var gibi 100-110 gibi oda camlar açıkken biraz geliyor gibi ben camları açmıyorum ...onun dışında karadenizliyiz yüksek yapısı bizim için büyükavantaj...ben aldığım için memnunum ...bağzı eksikleride yok
    değil ama artıları eksiklerden çok daha fazla...
    http://l1308.hizliresim.com/1d/1/qzqfc.jpg

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, aracınız hayırlı olsun. Aracın dış görünümü yüksek yapısı cazip gelen özellikleri arasında. Ekonomik oluşu en başta yer alıyor. 2. el satılık ilanlarına bakınca 2013 model düşük km de araçların satıldığını gördüm ve acaba bu bahsedilen sıkıntılardan ötürü mü satılıyor diye düşündürüyor. En doğrusu sizler gibi kullanıcılardan yorum almak. Teşekkürler bilgilendirmeniz için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyim -- 3 Ağustos 2013; 11:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverinesahin

quote:

Arkadaşlar aşağıda fotodada görüleceği üzere 2013 stepway ön panjur çıtası(4.adet) bir türlü bulamadım! Nerden alabileceğime dair bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok çok memnun olurum.

bende o çıtalardan arıyorum :)

ebnde arıyorum bulamadım oem numarasını bulabilsek bi şekilde getirtebiliriz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.