Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: novinovi

eyvallah usta teşekür ederim,gerçekten farklı bir ambians yaratıyor,imkanlar dahilinde yapılırsa zevk veriyor. @fsclup @fsclup

Jantlardaki siyah şeritleri nerde yaptınız kaca liraya mãl oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jantlardaki siyah şeritler bildiğimiz Karbon kaplama, cam filmi yan korumalıklar falan filan derken jantlardaki karbon şeritleride hediye olarak yaptılar,ama fazla bir şey tutmaz, 2.metre karbon kaplama al kendin bile yaparsın. @khan0.9
  • quote:

link'i pm attım, tuningçi bir arkadaş yaptı ama çok sağlıklı olmadı, özellikle cam çıtaları iyi yapışmamıştı tekrar çıkardım yapıştıracağım yerleri alkolle sildim çıtaların yapışkan bantlarını saç kurutma makinası ile ısıttım yapıştıracağım yeride ısıttım sonra çıtanın içine boydan boya taşırmamak kaydıyla silokanladım ve yapıştırdım her birini beş dakika elimle baskı uyguladım,sonra kağıt bantla üstünden yapıştırdım ve bir gün sonrada bantları çıkardım, süper oldu. @SHOOTERTURK

Saol patron .en çok hoşuma gidende bagajdaki çıta oldu sadece ondan olsada yeter aslında bana

• quote:

Gönderdim, ben akşam üzeri sipariş verdim ertesi gün sabah saat! 10.30 civarinda geldi. @fsclup

Sagol hocam

• Biliyorsunuz arkadaşlar benzinli araçlarda devir kesici oluyor bizim mazotlu araçlardada varmı bu acaba ben hiç denemedim ama deneyen varmı ...Birde en iyi hızlanma için tecrübeli arkadaşlar sizce hangi devirde vites yükseltmek gerekir , mazotlu stepwaylarımızda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Biliyorsunuz arkadaşlar benzinli araçlarda devir kesici oluyor bizim mazotlu araçlardada varmı bu acaba ben hiç denemedim ama deneyen varmı ...Birde en iyi hızlanma için tecrübeli arkadaşlar sizce hangi devirde vites yükseltmek gerekir , mazotlu stepwaylarımızda.

1.5 dci 90 beygir kullanıyorum devir kesme var 4k devri geçtikten sonra 5k doğru kesiyor 4k de vites atarsan verim alırsın tabi hız için yoksa arabanın ağzına ediyor :D
  • aksesuarları nerden aldınız bana da link i göndere bilirmisiniz..
  • medcezir85 M kullanıcısına yanıt
    Aksesuar derken? @medcezir85
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Biliyorsunuz arkadaşlar benzinli araçlarda devir kesici oluyor bizim mazotlu araçlardada varmı bu acaba ben hiç denemedim ama deneyen varmı ...Birde en iyi hızlanma için tecrübeli arkadaşlar sizce hangi devirde vites yükseltmek gerekir , mazotlu stepwaylarımızda.

1.5 dci 90 beygir kullanıyorum devir kesme var 4k devri geçtikten sonra 5k doğru kesiyor 4k de vites atarsan verim alırsın tabi hız için yoksa arabanın ağzına ediyor :D

Saol patron bi arada ben deneyip bakıcam devir kesme olayına .

• Deviri denedinim 4800-4900 gibi devir kesiyor..

• hız sabitleyici olcak mı bunlarda ?
  • slm arkadaşlar,diğer forumda yol bilgisayarı olayı nı ilk ben açıklamıştım ve şimdide bu uğultu meselesinde sizi aydınlatayım..bu yüzden servise gittim ve arabada sağ üst motyor takozu takılmadan geldiği söylendi..çok şaşırdım sipariş verildi ve romanyada geldi..bu sabahta aracı servise bıraktım birazdan alıcam sonucu sizlerle paylaşırım
  • selam arkadaşlar ben de bu ayın sonuna doğru dacia sandero stepway 1.5 almayı düşünüyorum..bazı arkadaşlar alma diyorlar sizler kullanıcı olarak tavsiyeleriniz nelerdir..alam mı almamayam mı
  • çukurlara girince arabanın kapılarından gıcırtı sesi geliyor... bu konuda sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir85

çukurlara girince arabanın kapılarından gıcırtı sesi geliyor... bu konuda sorun yaşayan oldu mu acaba?

evet bendede o sıkıntı vardı..servis yağlayalım bi dedi kapıları ..şu anda iyi gibi.ayrıca camdan kapatınca veya açınca çıt sesi geliyo diyen arkadaşlar evet bu ilk kez dün bende de oldu sürücü camını kapatınca çat sesi geliyo daha önce yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİ KRAL STEEPWAY

slm arkadaşlar,diğer forumda yol bilgisayarı olayı nı ilk ben açıklamıştım ve şimdide bu uğultu meselesinde sizi aydınlatayım..bu yüzden servise gittim ve arabada sağ üst motyor takozu takılmadan geldiği söylendi..çok şaşırdım sipariş verildi ve romanyada geldi..bu sabahta aracı servise bıraktım birazdan alıcam sonucu sizlerle paylaşırım

İşte bu ve bu gibi formlar her zaman derim çok faydalıdır diye, bakınız uğultu sesi ile kafamızı meşkul edip duruyorduk arkadaşımız çok güzel bir girişimde bulunmuş buda bizlere bir nevi yol gösteriyor. teşekkür ederiz arkadaşım aracın sorunu ahlledildikten sonra tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim,tekrar teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medcezir85

çukurlara girince arabanın kapılarından gıcırtı sesi geliyor... bu konuda sorun yaşayan oldu mu acaba?

evet bendede o sıkıntı vardı..servis yağlayalım bi dedi kapıları ..şu anda iyi gibi.ayrıca camdan kapatınca veya açınca çıt sesi geliyo diyen arkadaşlar evet bu ilk kez dün bende de oldu sürücü camını kapatınca çat sesi geliyo daha önce yoktu

Bende aracı aldıktan 4.gün sonra servise götürdüm,sağ cam kapanırken çıt diye ses çıkarıyor şimdi sol camdada başladı aynısı,bayramdan sonra gel hallederiz dediler daha gidemedim ama önümüzdeki salı inşallah gideceğim.

• Bu arada aracı alalı tam bir ay oldu ilk aldığım gün 220 tl mazot koymuştum daha sonra 100 er tl iki defa daha mazot aldım toplam 420 tl yaptı, Full klima kullandım yapılan kilometre şu anda 1709-km,gösteriyor ve daha iki kademe yakıt var gözüküyor, Kalan yakıtla 100 km daha gitse ki daha fazla yapar gibime geliyor(inşallah:)) hiçte fena değil.
  • Arkadaşlar bu Dacia Sandero Stepway'de LG marka navigasyon kullanan var mı ? Varsa acaba Mp4 destekliyor mu ve televizyon özelliği var mı ? Bu konuda bir bilgi bulamadım .
  • quote:

slm arkadaşlar,diğer forumda yol bilgisayarı olayı nı ilk ben açıklamıştım ve şimdide bu uğultu meselesinde sizi aydınlatayım..bu yüzden servise gittim ve arabada sağ üst motyor takozu takılmadan geldiği söylendi..çok şaşırdım sipariş verildi ve romanyada geldi..bu sabahta aracı servise bıraktım birazdan alıcam sonucu sizlerle paylaşırım

uğultu ile ilgili bende götürdüm bulamadılar fabrikaya bildirdiler 1 ay oldu

sen hangi şehir hangi serviste bu sorunu hallettin? ben ona göre elimde bilgi ile servise gideyim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.