Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Perosma

Arkadaşlar bu Dacia Sandero Stepway'de LG marka navigasyon kullanan var mı ? Varsa acaba Mp4 destekliyor mu ve televizyon özelliği var mı ? Bu konuda bir bilgi bulamadım .

video izleyemiyorsunuz, tv ozelligide yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Arkadaşlar bu Dacia Sandero Stepway'de LG marka navigasyon kullanan var mı ? Varsa acaba Mp4 destekliyor mu ve televizyon özelliği var mı ? Bu konuda bir bilgi bulamadım .

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-dacia-dokker-multimedia-ve-navigasyon-usb-mp3-kamera-hediyeli-133812874/detay/

Bu ilandaki cihazlı aynı o halde cihazı satmak için abartmış olabilirler .

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-dacia-dokker-multimedia-ve-navigasyon-usb-mp3-kamera-hediyeli-133812874/detay/

ilandaki cihaz orjinal degil sadece resimler orjinal cihaza ait. baska bir multimedya cihazindan bahsediyor. o cihazda film tv gibi ozellikler vardir

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilandaki cihaz orjinal degil sadece resimler orjinal cihaza ait. baska bir multimedya cihazindan bahsediyor. o cihazda film tv gibi ozellikler vardir

En azından mp4 oynatabilmesi gerekirdi , acaba tam olarak modelini biliyor musunuz LG navigasyon cihazının ?

• @MAVİ KRAL STEEPWAY Takıldıktan sonra deneyebildiniz mi? 100-110kmh arası ses kesildi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JerryDrake -- 21 Ağustos 2013; 18:47:44 >
  • Ben tam olarak daha alışamasamda bizim stepway artık basında lüx jip olarak adlandırılıyor haberiniz ola, 21.08.2013. Hürryet gzt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Ben tam olarak daha alışamasamda bizim stepway artık basında lüx jip olarak adlandırılıyor haberiniz ola, 21.08.2013. Hürryet gzt.

Bende gorsum bugun. Habere uzulsem mi sevinsem mi karisti kafam ama bayan icin uzuldun tabiki saka bir yana akkah rahmet eylesin yazik.

• fsclup F kullanıcısına yanıt
    Evet çok üzücü bir olay haklısın,Allah rahmet eylesin. @fsclup
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİ KRAL STEEPWAY

slm arkadaşlar,diğer forumda yol bilgisayarı olayı nı ilk ben açıklamıştım ve şimdide bu uğultu meselesinde sizi aydınlatayım..bu yüzden servise gittim ve arabada sağ üst motyor takozu takılmadan geldiği söylendi..çok şaşırdım sipariş verildi ve romanyada geldi..bu sabahta aracı servise bıraktım birazdan alıcam sonucu sizlerle paylaşırım

İşte bu ve bu gibi formlar her zaman derim çok faydalıdır diye, bakınız uğultu sesi ile kafamızı meşkul edip duruyorduk arkadaşımız çok güzel bir girişimde bulunmuş buda bizlere bir nevi yol gösteriyor. teşekkür ederiz arkadaşım aracın sorunu ahlledildikten sonra tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim,tekrar teşekkürler.

ben tşk ederim..ama maalesef sorun hallolmadı hala aynı ses110 km hızlarda fena..maise yazı yazılacak..diğer forumlardada paylaştım reno çözüm arıyormuş bulunca garanti kapsamında sorunu çözecekler sanırım

• MAVİ KRAL STEEPWAY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim sağ olasın. @MAVİ KRAL STEEPWAY @MAVİ KRAL STEEPWAY
  • Arkadaşlar 2013 model 0.9 tce aracımda yokuş kalkış desteği var bunu fark edenler var mı?

• novinovi kullanıcısına yanıt
    Dostum link gönderebilir misin,bende stepway dizel aldım ,sali ya da çarşamba teslim edecekler aynılarından bende yaptıracağım çok hoş olmuş.Gerçi benimki kırmızı olacak ama bakalım nasıl duracak.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzafer16 -- 1 Eylül 2013; 21:21:58 >
    Bu yan koruma demirlerinden nereden alabilirim link gönderebilir misiniz.
  • Istanbuldaysan aksarayda bak hersry var ve ucuza alirsin

• mzafer16 M kullanıcısına yanıt
    Ben izmirde yaptırdım kardeşim,Atatürk stadının hemen karşısında. @mzafer16
  • Benzinli sandero 2009 model... piyasasi nedir arkadaslar temiz arac ariyoruz.

• fsclup F kullanıcısına yanıt
    yeni kasa stepway sahibiyim ve geçenlerde eski kasa sandero sürdüm 2012 üretim yeni kasaya göre araç kalas resmen şahin kullan daha iyi bence sandero yerine fordun veya opelin eski araçlarına bak derim
    kardes merhaba oncelikle kazasiz belasiz kullan kafana hiiic takma o klima suyu kesinliklle buarada 110 km hiza geldigindeki titresim ve ses kronik renault mais durumu kabul ediyor arastirmalari devam ediyor mutlaka servise got kayit actir
  • mtnsyln kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan0.9

Arkadaşlar 2013 model 0.9 tce aracımda yokuş kalkış desteği var bunu fark edenler var mı?

dizelde yokmu benzinliyemi koymuşlar
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.