Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun

Güle güle kazasız belasız kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvoxcnt

Dacia Duster Laureate 1.5dci ile Stepway Laureate 1.5dci arasında kaldım. Hangisini alayım. ikisinin de full'ünü almak istiyorum. arada 10.000 gibi fark var. Ne dersiniz beyler?

Bu kafa karisikligi bende de cok oldu stepway aldim .cok memnunum tavsiyem stepway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

2013 Sandero Stepway sahibi arkadaşlar ön ve arka tekerleri kaç basınçta kullanıyorsunuz ? Kapıda 29 ve 32 psi yazıyor önler için 29 arkalar için 32 mi demek istiyor ben dört tekerde de 32 Psi da kullanıyorum şu an .

Usta tam tersini biliyorsun,motor önde ağırlık yaptığı için önler 32 arkalar 29 yazar,ancak ben ön lastikleri 32 arka lastikleri 30 yaptım gayette sağlılklı,Böyle kullanmanı tavsiye ederim.

Novinovi hocam emin misiniz? Bu denklemde, sadece motor önde diye, motor ağırlığını düşünmeyin... Siz hiç yüklü bir araçta ön tarafı aşağıda arka tarafı yukarda bir görüntü gördünüz mü?.. Genelde arka taraf aşağı çöker... Hava gereken taraf arkadır yani... Sadece ağırlık olarak da düşünmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİ KRAL STEEPWAY

slm arkadaşlar,diğer forumda yol bilgisayarı olayı nı ilk ben açıklamıştım ve şimdide bu uğultu meselesinde sizi aydınlatayım..bu yüzden servise gittim ve arabada sağ üst motyor takozu takılmadan geldiği söylendi..çok şaşırdım sipariş verildi ve romanyada geldi..bu sabahta aracı servise bıraktım birazdan alıcam sonucu sizlerle paylaşırım

Bütün araçlarda mı takoz takılmadan gelmiş?.. Stepway olmayanlar da dahil mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teoman1973

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

2013 Sandero Stepway sahibi arkadaşlar ön ve arka tekerleri kaç basınçta kullanıyorsunuz ? Kapıda 29 ve 32 psi yazıyor önler için 29 arkalar için 32 mi demek istiyor ben dört tekerde de 32 Psi da kullanıyorum şu an .

Usta tam tersini biliyorsun,motor önde ağırlık yaptığı için önler 32 arkalar 29 yazar,ancak ben ön lastikleri 32 arka lastikleri 30 yaptım gayette sağlılklı,Böyle kullanmanı tavsiye ederim.

Novinovi hocam emin misiniz? Bu denklemde, sadece motor önde diye, motor ağırlığını düşünmeyin... Siz hiç yüklü bir araçta ön tarafı aşağıda arka tarafı yukarda bir görüntü gördünüz mü?.. Genelde arka taraf aşağı çöker... Hava gereken taraf arkadır yani... Sadece ağırlık olarak da düşünmeyin...

Yani sonuç olarak kaç olucak bu tekerlerin havası beyler :D

• Teoman1973 T kullanıcısına yanıt
    benim önerimi illaki yapın demiyorum,belkide ben genelde hep iki kişi yolculuk yaptığım için ve arkada yüküm olmadığı için böyle daha rahat kullanıyorum ve bu ayarlamayı yaptıktan sonra yakıt sarfiyatım birazda olsa tasarruf yaptı, ancak sizde haklısınız araç devamlı yüklü kullanılırsa sizin açıklamanızda mantığına oturuyor. @Teoman1973
  • Perosma kullanıcısına yanıt
    Kardeşim en sağlıklısı git bir lastikçiye onlarda model ve markaya göre tablo var onlar halleder sende kesin öğrenmiş olursun, artı nettede bulabilirsin doğru sonuçları kendine bir benzincide uygulayabilirsin. @Perosma @Perosma
  • Edremit Renault Akkaş benim Sandero nun yol bilgisayarını aktif etmeyi başaramadı; kendi araçlarında denemişler ama olmamış "ya biz beceremedik ya da bir ihtimal son araçlarda fark var" dediler.
  • quote:

Kardeşim en sağlıklısı git bir lastikçiye onlarda model ve markaya göre tablo var onlar halleder sende kesin öğrenmiş olursun, artı nettede bulabilirsin doğru sonuçları kendine bir benzincide uygulayabilirsin. @Perosma @Perosma

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

Kapı içinde önlere 32 arkalara 29 diye bilgi mevcut .

• esmerce kullanıcısına yanıt
    nasıl becerememişler bende edremit akkaşlarda açtırdım yol bilgisayarını hatta ilk senın aracta açıyoruz demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_yavas10

nasıl becerememişler bende edremit akkaşlarda açtırdım yol bilgisayarını hatta ilk senın aracta açıyoruz demişlerdi.

Bunu duyduğum iyi oldu
  • Perosma kullanıcısına yanıt
    Bak ben 26.ekimdeki cevabımda sana ne yazmışım!!(Usta tam tersini biliyorsun,motor önde ağırlık yaptığı için önler 32 arkalar 29 yazar,ancak ben ön lastikleri 32 arka lastikleri 30 yaptım gayette sağlılklı,Böyle kullanmanı tavsiye ederim. ) @Perosma
  • Arkadaşlar aracım 306. km deyken ne yaktığını merak edip depoyu ağzına kadar doldurdum, yaklaşık 15. litrede depo tamamen doldu buna göre yaklaşık 4.85l/100km lik bir ortalamam var.

Araçla birkaç defa tam gaz ve 150km/h civarı hız yaptım, bunun dışında genelde 80km - 4. viteste kullanıyorum 5. vites ve ECO yu hemen hemen hiç kullanmadım (ECO yu bir defa 1-2km lik bir güzergahta denedim) aracın vitesleri çok uzun oranlı olduğundan rodaj süresince devri çok da düşük tutmak istemiyorum.

Bu arada sağa sinyal verirken kol takılıyor ve zorlarsam gösterge ve orta konsol aydınlatmaları gidip geliyor muhtemelen sinyal kolu tertibatında bir sorun var, yarın bunun, bozuk yolda sol havalandırma içinden gelen kuvvetli tıkırtı sesi ile yol bilgisayarının aktf hale gelmesi için servise gideceğim.
  • youtubede 2014 frankfurt fuar videosunda elektrikli ayna 4 cam otomatik direksiyondan kumanda vardı.2014 u beklesek mi o donanımlar gelirmi acaba

• Merhaba bende yeni dacia sandero stepway almak istiyorum.
    Herhangi kronik sorun varmı?
    39000tl fiyat verdiler antalya bayisende hediye park sensörü.

Navigasyon 1500 istediler değer mi sizce? Başka yerden daha ucuza takdirma şansımız varmı?

Teşekkür ederim

• Arkadaşlar merhaba,

Bu aracın sitesinde niçin geniş bilgi verilmemiş? Hangi versiyon, donanım, özellikeler vs? Web sitesindeki görünen iç ve dış tasarım özellikleriyle mi veriliyor araç?

www.dacia.com.tr
    Dacia Sandero Fiyatlar ve versiyonlar - Dacia Türkiye
    http://www.dacia.com.tr/modeller/sandero-stepway/sandero-stepway/index.jsp

• quote:

Orijinalden alıntı: boolat

Merhaba bende yeni dacia sandero stepway almak istiyorum.
    Herhangi kronik sorun varmı?
    39000tl fiyat verdiler antalya bayisende hediye park sensörü.

Navigasyon 1500 istediler değer mi sizce? Başka yerden daha ucuza takdirma şansımız varmı?

Teşekkür ederim

Kronik sorun olduğu servisler ve firma tarafından kabul edilmesede, araçta 100-110 km arasında 5. viteste vuruntu/uğultu karışımı bir ses geliyor. Bu ses foruma katılan bir çok arkadaşın aracında mevcut ancak bu ses olmayan araçlarda mevcutmuş. Ayrıca bu sesi servisler de dacia merkezi de kabul etsede herhangi bir zararı olmadığını, gidermek için mühendislerin çalışma yaptıklarını söylüyorlar...
    Navigasoyna gelince 1500 oldukça pahallı ancak bu opsyonun olmadığı yani normal cd çalarlı modellerde de radyo sesi berbat. Navigasyonlu modellerin radyo sesinde sorun varmı bilmiyorum ancak, navigasyonsuz modellerin radyosu dinlerken bir mono bir sterio oluyor. hasas bir kulağınız varsa buda rahatsız edici olabilir....

• 0.9 tce de yol bilgisayarı var mı bizde açtıralım varsa, birde park sensörü taktırmayı düşünüyorum servistemi taktırsam dışardamı karar veremedim,park sensörleri için mavi sprey boyada lazım tabi, taktıran bi arkadaş varsa paylaşımını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.