Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın arkasında Renault var. Daha iyisini yapmalarını bekliyorum. Gerçi onlar için motor önemli ve stepway'ın motoru kendini ispatlamış.
  • bende alıcaktım bu resimi gördüm tereddüte düştüm :S
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
  • ozgur2012 O kullanıcısına yanıt
    Özgür2012'ye katılıyorum, O ses şikayetinden bende çok muzdariptim 90-110 km arası o ses bendede yapıyordu ve bu sitede bir çok kezde o şikayetimi paylaştım ama bu ilk arabayı aldığım zamanlardı, Eylül ayında uzun yol yaptım (2000.km) giderkende gelirkende özellikle o sesi dikkatle dinleyip takip ettim o ses artık bende yok! ancak şöylede bir şey keşfettim Çanakkale üzerinden geldim o günde hava çok sıcaktı bir ara eşim klimayı açarmısın dedi açtım ve süratimi yol durumuna göre 100-110'a çıkardım ve o sesi yapmaya başladı yaklaşık bir saat sonra klimasını kapattım o ses kesildi.Diğerlerini bilemem ama benim tecrübeme göre klimanın motoruyla alakalı bir durum,İlk aldığım hafta o ses ile ilgili servise götürdüm bir gün kaldı ertesi gün teslim ettiler normal demişlerdi,Şimdi bir daha götürmeyi düşünüyorum ama Mutlaka Klimayı çalıştırdığım zaman bu sesi yaptığını belirteceğim. Arabayı Temmuz 19. aldım o zaman izmirde yaz ve hava sıcaktı ve her binişimde klima açık geziyordum ve o ses hep vardı ne zaman eylül ayına girdik klimaya pek gerek kalmadan kullandım ve o sesi hiç duymadım takii gelirken bir kez çalıştırdım o zaman yine duydum.Şimdi klima çalıştırmadan otobanda 140-150 gidiyorum 90-110 düşürüyorum o ses yok. Bu arada arabayı alalı daha 4. ay oldu olacak 5600.km oldu ve yağını,yağ filtresini,hava filtresini,polen filtresini değiştirip rot balans yaptırdım gayette memnunum çok şükür. Uzun oldu özür dilerim. @ozgur2012

• aracı 2 gun once test etmek icin trabzon bayisine gittim.dizel yoktu 0.9 olanını kullandım.gercektende almayı dusundugum bi aractı ama..
    asfaltda ses izolasyonu fena degil cokda rahatsız etmiyo
    0.9 motor icin cekisi gercekten cok iyiydi.rampada 4 kisi klima acık 2vites cok rahat gaz yiyodu araba
    inip binmek rahat yuksek oldugu icin
    aynaların gorus alanı yeterince buyuk
    kronik 110kmde ki titreme ses yoktu

bunlar bulabildigim artıları.eksileri saymakla bitmez biraz ozetleyim

aracta arka davlumbaz yok goruntu cok cirkin(zift putur ile kaplanabilr)
    arka bagaj dosemesi diye tabir edilen halı ile butunlesik kece yerinde durmuyo ve direk sacın ustunde
    kontak anahtarı direksiyon kolu sinyal kolu vites ve dreksiyon rahtsız edici derecede sert geldi bana.selektor atmak icin kolu kıracam sandım.keza sinyalde
    esneme namına hicbirsey yok at arabası gibi gidiyo yolda serit degisirken sanki yol kayıyo araba degil
    malzeme kalitesi kotu
    kaporta ince geldi bana
    korna butonu far kolunda

simdi bu paraya bu kadar olur diyeceksiniz ama yok arkadas.en kotusunden wn iyisine kadar bircok arac kullandım sıfır bi aractan boylesine kotu bi izlenim beklemezdim.dogan sahinle mi kıyaslayalım diyenler varya;gecen hafta dogan slx aracımı sattım inanın onun sıfırını alırım buna o parayı vermem.45bin liraya dizel skoda rapidi gordukten sonra iyice sogudum yani.
    ha ben bu aracı koy yollarında kullanacam kendi sartlarıma gore degerlendirdim herkesin popisi kendine.ama karar verirken 2 kere dusunun diyorum.saygılar
    (not:bos beles konusmuyorum.telden bu mesajı yazmak 15 dakikamı aldı o derece doluyum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vur deyip öldürmüşsünüz, bende 6 aydır 0,9 tce var, dacia çıktığından beri düşük maliyetli araçlar piyasaya sürüyor bu sene çıkan araçlarla bir çıta yükselmeyi hedeflediği açık,ben daha önce 2005 model polo kullanıyordum arabada merkezi kilit bile yoktu şimdiki aracımda yokuş kalkış desteği esp abs ve en önemlisi renonun yeni nesil motoru üstünde mevcut,aracın dış görünüşü, motor bölgesinde ses yalıtımı,16 inc goodyear lastikler artı noktaları, iç mekan kalitesinin düşüklüğü,ayarlanamayan koltuk yüksekliği,elle ayarlanan aynalar v cam açma kapama butonlarının ortada olması vs can sıkıcı noktaları, bu fiyata daha iyi bir araç maasef mevcut değil 45 - 60 arası bir araçla kıyaslarsan bir doğan şahin havası alırsın, b segmenti araçlara bakarsanız her marka araçta bir takım eksikler mutlaka bulursunuz,sonuçta bi golf değil ...

• kısmetse ben de yarın oyak kampanyasından stepway almak icin basvuru yapacagım. subat mart gibi gelecek araba.

2014 modellerinde farklılık olacak mı bilgisi olan var mı? rüzgar sesi olayını da düzeltirler inş :)
  • benim stepway dizel ve 6 ay lık , dün, eylül de aldıgım kışlık lastikleri taktırdım continental ts 850 , ben 2 ay önce 220 tl * 4 = 880 tl ye almıstım şimdi zamlanmıs 260 tl * 4 = 1.040 tl olmuş .
    malum Ankara ya kış gelmek üzere gecikmeli de olsa kar buz haftaya başlayabilir,
    fren hidroligi
    antifiriz
    yag
    hepsini bugün kontrol ettirdim arkadaslar. Antifiriz ölcümü sonucunda derece yüksek cıktı 3 litre antifiriz konuldu digerleri eksilmemiş bide kısa far lar yeterli ısık vermiyordu onları biraz actırdım. Siz de kışlık kontrolleri yaptırın en kısa zamanda.
    benım arac 12.500 km de şu an ve ankara içi 5 aralık itibariyle yakıt tüketimimi paylasıyorum sizlerle =
    km de 25 kurus yakıyor Ankara ici. 50 tl lik mazot la 200 km şehiriçi gidiyorum.
  • KAANDEEP kullanıcısına yanıt
    sonunda benim gibi şehir içi 25 krş yakan birini buldum yaa arkadaş herkes 20-22 krş yakıyorum diyo ben 25 diyorum.Gerçi eco mod devrede değil ve azcıkta seri kullanınca bu değer normal gibi
  • Ankara içi dizel stepway le 22 kuruş yakan varsa inanmam , 25 kuruş yakıyor hocam aralık ay ı itibariyle test ettim, hatta şimdi kış geldi 25 kuruş yerine 27-28 kuruş a cıkabilir. Eco mod da kullanıyorum ama tabi trafikte uyuz gibi 50 ile giden arabalar a denk gelince basıp sol luyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAANDEEP -- 10 Aralık 2013; 11:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

kısmetse ben de yarın oyak kampanyasından stepway almak icin basvuru yapacagım. subat mart gibi gelecek araba.

2014 modellerinde farklılık olacak mı bilgisi olan var mı? rüzgar sesi olayını da düzeltirler inş :)

Oyak kampanyası nedir? Detaylı bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Orijinalden alıntı: druen

kısmetse ben de yarın oyak kampanyasından stepway almak icin basvuru yapacagım. subat mart gibi gelecek araba.

Oyak kampanyası nedir? Detaylı bilgi verebilirmisiniz?

oyak'ın renault ve daicalarda oyak üyelerine yaptıgı kampanya. indirim yapıyor. gerci dacialarda pek indirim olmamış, heleki son 1 ayda fiyatların düşmesiyle neredeyse fiyat aynı oldu diyebilirm.

37.300+300 stepne= 37600 e aldım. 2014 model oldugundan gec gelecek birde. inş 2014 de 1-2 düzeltme sürpriz yaparlar. rüzgar olayı kafama takıldı biraz :(

• druen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • Arabamı seviyorum..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcamyar -- 14 Aralık 2013; 9:37:37 >

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    367 Yeni Sandero Stepway Turbo 90 Baz 33.500
    368 Yeni Sandero Stepway Turbo 90 Dacia Media NAV Navigasyon ve Multimedya Sistemi 1.500 35.000
    369 Yeni Sandero Stepway Turbo 90 Stepne 300 33.800
    370 Yeni Sandero Stepway 1.5 dCi 90 Baz 37.300
    371 Yeni Sandero Stepway 1.5 dCi 90 Dacia Media NAV Navigasyon ve Multimedya Sistemi 1.500 38.800
    372 Yeni Sandero Stepway 1.5 dCi 90 Stepne 300 37.600
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (OYAK Üyeleri/BDEGS iştirakçilerine Özel Otomobil Kampanyası 4 Kasım 2013 - 6 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerli olacaktır) Bu fiatlar OYAK kampanya fiatları, ancak kampanya bitmiş. navgasyonlu ve stepneli stepway Oyak'ta 1200.tl ucuz. 2014. model navigasyonlu ve stepneli stepway 42.450.tl buda bayii fiatı. @ybektas55

• druen kullanıcısına yanıt
    Stepway 2014 model (stepne) hariç fiatı=40.650 TL sen yine 3350.tl indirmli almışsın çünkü aracın 2014 model olacak. @druen
  • Bu sabah havalimanindan (Ataturk) z.burnuna taksiye kullandim. Soyle bir baktim taksilere bu model gozune carpti bir yolculuk edeyim dedim arka koltukta. Arkadaslar aracinizin arka koltuklarinda hic yolculuk ettinizmi? Benim bindigim aractami sorun vardi acaba ama yepyeniydi kokusu falan sifir araba gibiydi. Yemin ederim icim disima cikti. At arabasinda gider gibiydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d paspas kullanan varmı varsa resim kayarmısınız
  • 2013 0.9 Turbo benzinli aracımın yakıt tüketimi 7-8 litreden şehir içi 10 litreye çıktı tabi bunun nedeni kış ayı ve kalorifer kullanımı lakin yinede biraz fazla gibime geliyor , aracı Ankara'da kullanıyorum ve ECO mode açık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Stepway 2014 model (stepne) hariç fiatı=40.650 TL sen yine 3350.tl indirmli almışsın çünkü aracın 2014 model olacak. @druen

bu fiyatı nerden aldınız
    sitesinde hala 37700
  • atn42 A kullanıcısına yanıt
    Sitedeki fiyat ile bayilerdeki fiyat aynı değil.Geçen hafta baktığımda bayi fiyatı 39600 liraydı.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.