Bildirim
***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (32. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050, son derece parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932Y7YK4
14 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öle deli araba la -
Ben de stepway e bakiyorum bu arada aklima nissan note da girdi. Crossover degil stepway gibi ama iyi bir aile arabasi. Arka koltuklarin da kizakli olmasi mukemmel bir sey. Fakat stepwaydakinin de yeni dci olmasi guzel bir sey. (Note 2013 model temiz ikinci elleri 37-40 arasi geziyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun NAV siz verisiyonu icin 36.500TL fiyat aldim.. Sizce iyi bir fiyatmidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufakdag -- 25 Aralık 2013; 21:57:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufakdag
Bugun NAV siz verisiyonu icin 36.500TL fiyat aldim.. Sizce iyi bir fiyatmidir?
Hiç kaçırma derim, yeni fiatları dün mesaj olarak atıştım. bence bu fiata buluyorsan ve alıcıysan kaçırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 25 Aralık 2013; 22:51:05 > -
36500 fiyatı alırken mavi ve kırmızı renk için aldıysanız kaçırmayın.Ayrıca stepne,pas pas,ilk yardım çantasınıda bu fiyata dahil ediyorlarsa kaçırmaman lazım çünkü 2014 fiyatları belli,bayiler ellerinde olan 2013 modelleri eritip 2014 e yönelmeye çalıştığından güzel indirimler yapabiliyor. -
Siyah arac icin bu fiyat verildi ve evet stepne, paspas, trafik seti, yangin sondurucu ve ilkyardim kiti dahil edilecek.
Yanitlariniz icin tesekkurler, bende uygun buldum fiyati. Bakalim, hayirlisiysa yarin gorecegiz :) -
Hocam yanlış anlama ama bayiler özellikle mavi ve kırmızı renk araçlara biraz daha yüksek fiyat istiyor.Eski aracım siyahtı ve siyah aracın duruşu bi başka güzel ayrıca STEPWAYda siyah daha bi güzel duruyor ama bakımı benim gibi kıl adamlar için oldukça zor.Sende de biraz detaycılık varsa işin çok zor. Fakat benim vaktim var kapalı garajım var diyorsan kaçırma bu fiyata siyah stepway hemen al çünkü 2014 fiyatları 40000 liranın üzerine çıkıyor. -
Haklisin valla, siyah aracin kiri pisi alanen gostermesi kil bir durum.. Ancak gercekten Stepway da nefis duruyor...
Verdik siparisi.. Ocak teslim.. hayirlisi olur insallah :)
Simdi tek istedigim spoiler ve angel eye farlar.. Henuz ikisini de satan yer bulamadim (simarmadan bir iki dokunus fena durmaz diye dusunuyorum :) )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufakdag -- 27 Aralık 2013; 0:35:31 > -
quote:
Haklisin valla, siyah aracin kiri pisi alanen gostermesi kil bir durum.. Ancak gercekten Stepway da nefis duruyor...
Verdik siparisi.. Ocak teslim.. hayirlisi olur insallah :)
Simdi tek istedigim spoiler ve angel eye farlar.. Henuz ikisini de satan yer bulamadim (simarmadan bir iki dokunus fena durmaz diye dusunuyorum :) )
Bayiler milletten parayı nasıl koparırım olayına bariz girmişler artık. Ben aracı temmuz 19. da aldım var olan dört renkten hangisi istersiniz dediler bende fark varmı dedim hayır renk farkı bu araçlarda yok dediler,hanımın ısrarıyla eski aracım siyahtı yine siyah renk aldım,opel astrada siyah renk güzel duruyordu bunda bi daha çok güzel duruyor.Evet bakımı zor sık sık temizlik ister ama ben o kadar üstüne düşmüyorum,kaldıki korunaklı otoparkımız var arka bahçemizde. Yıkatıyorum iki gün sonra yağmur yapıyor yine aynı,boya koruma yaptırdım bir ay sonra eski haline döndü. çabuk çizilir ve siyah çok gösterir ama bu sat-ydıklarım diğer araçlar içinde geçerli yani. Ama yinede bu stepwayda siyah tam suw havası veriyor ben şahsen memnunum yani, yukarda saydıığın malzemeler dahil 36.500 çok çok çok iyi bir fiat hemen anlaşma yap yoksa 2014 bu araçlar 10n gündür türkiyedeki olaylar yüzünden dolar çok yükseldi o yüzden acaip zam gelecektir zaten gazeteler tv'ler 2014 modeller için bangır bangır zam gelecek diye bağırıyor. Bazı eklemeler yapabilirsin tabii hepimiz para el verdiğiği sürece yapmaya çalışıyoruz ama seninde dedğin gibi abartmamak lazım sonra araba boğuluyor aksesuardan.Ben yan koruma basamakları,arka bagaj ve cam çıtaları taktırdım fenada durmadıi, koltuklara 50.tl ye aldığım kılıfları geçirdim renk uyumu ve kumaşın kaliteside gayet iyi ve çokta güzel durdu zaten amaç orjinaller kirlenip lekelenmesin. Daha yapılması gereken var yok değil ama ekonomiyi toparladıkça ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum. Sana hayırlı olsun kardeşim ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Sagol kardesim, senin arac harika gorunuyor... Ancak ben krom istemedim ozellikle.
Yan basamak hakkinda bi sorum olacak. Basamak süs olmaktan ziyade gercekten birinin basip araca girebilecegi kadar saglammi?
Boyle bir urun buldum mesela ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-sandero-2010-sonrasi-yan-basamak-93517061/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufakdag -- 28 Aralık 2013; 22:09:36 > -
Abicim o bulduğun basamağı ben 300 lira vererek almıştım aracı ilk aldığımda ve şuan takılı değil.Kesinlikle sağlam değil çünkü alüminyum malzemeden yapılmış,biri sağlam yüklense kırılacak bir malzeme.Sadece görüntü için alıyorsan düşünme bu ürünü al ama biri basar dersen daha sağlam bişey bulup almayı dene -
aracın önündeki orjinal krom parçayı bulabilen varmı beyler -
quote:
Sagol kardesim, senin arac harika gorunuyor... Ancak ben krom istemedim ozellikle.
Yan basamak hakkinda bi sorum olacak. Basamak süs olmaktan ziyade gercekten birinin basip araca girebilecegi kadar saglammi?
Boyle bir urun buldum mesela ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-sandero-2010-sonrasi-yan-basamak-93517061/detay/quote:
Orijinalden alynty: yusufakdag
Boyle bir urun buldum mesela ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-sandero-2010-sonrasi-yan-basamak-93517061/detay/
Sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben izmirdeyim, senin verdi?in linkteki basamak kusura bakma çok dandik gözüküyor, tabii piysada çok çe?it var ama ben net sitelerinde satylan bir çok malzemeye güvenmiyorum. Bir siteden 200 tl lik bir ?eyler aldym 7 kalem malzemenin sadece üç kalemini kullanabildim gerisini attym çöpe. En iyisi gidip malzemeyi kendin görüp karar vermek. Benim araca takylan yan basamaklar çelik iskelet üzerine krom kaplama yapylmy? sa?lammy eh 130 kilo adam basyp çok rahat çykyyor , ben 94 kiloyum ?u ana kadarda bir sorun ya?amadym, kaldyryma syfyr yana?ma hastaly?ym var iki defada yazlykta yana?yrken kaldyryma çarptim ne e?ilme ne yamulma hiç bir ?ey olmady.montajy çok sa?lam oldu bununda etkisi var tabii , normalde basama?yn bir ba?ynda birde sonunda montaj aya?y var ama usta kalkty aralyklarla 8.adette demir çubuk kaynatty ve çubuklarynda uçlaryn da vida yerleri var montajy öyle yapty, birde montaj ayaklary ile her demir çubu?un ucunu arabanyn altyna kaynak yapty. Yani ciddi sa?lam bir ?ey oldu. Birde takylan yan basamaklar sandero stepway orjinal yan basamaklary de?il valla söylemi?ti bir aracyn diye ama unuttum hangi aracyndy.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mtnsyln
aracın önündeki orjinal krom parçayı bulabilen varmı beylerquote:
Orijinalden alinti: mtnsyln
aracin önündeki orjinal krom parçayi bulabilen varmi beyler
önündeki krom parçayy derken kastetti?in nedir ören bir resim koyarsan yardymcy olmaya çaly?yrym arkada?ym. -
do?ru söylüyorsun bir ço?u dandik,gidip kendi gözlerinizle görün inceleyin öyle t @ufukusta26 aktyryn derim. -
Tesekkurler novinovi & ufukusta.
Urunleri gorerek almak en iyisi olacak sanirim.. :) -
logonun yanlarında 4 parça krom yurt dışında aracın full versionlarında var
-
bu aracın sis farı 55 tl arkadaşlar haberiniz olsun. Benimki patladı servise gittim 55 tl dediler değiştirmedim. ikisi 110 tl. Daha ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır acaba? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X