Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotodaki fiatlar dacıanın resmi sitesindeki ÖTV artışı olmadan evvelki fiatlarıydı.! tahmin ediyorum yeni ÖTV ayarlaması 2500.tl gibi ek bir yük daha getirecek. (bu sadece benim tahminim) İnşallah yanılırım inşallah.
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
  • arkadaşlar arabanın sileceklerinden pek memnun değilim hiç iyi temizlemiyor iz bırakıyor silecekleri değiştirmek istiyorum hangi markalar uyumludur yardımcı olursanız sevinirim.
  • Belli bir marka almana gerek yok ama muz silecek almanı tavsiye ederim ki ben değiştirip onlardan taktım.fiyatta 20 liraydı
  • Şöyle bir durum var; Bir bayan arkadaş 30.Aralık 2013 tarihinde gidiyor stepway (2013.model)alıyor anlaşmasını yapıyor bankasıda parayı havale ediyor ve işlemler tamamlanır tamamlanmaz aracınızı teslim edeceğiz diyorlar 15.Ocak.2014 tarhinede teslimat günü veriyorlar. Ancak malumunuz 01.01.214 tarihi itibariyle ötv artışı oluyor. Bu gün sözleşme yapacağı bayiden telefonla arıyorlar 1500 tl daha fark vereceksiniz diyorlar? Bayan arkadaşta haklı olarak ben sizden ötv artışı daha olmadan aracın anlaşmasın ı yaptım,parasınıda ödedim ve aracımı tahüt ettiğiniz tarihte aracımı isterim diyor. Sorum şu bu farkı bu bayii alabilirmi? Bilgisi tecrübesi olanlar yorum yaparsa memnun olurum.tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Şöyle bir durum var; Bir bayan arkadaş 30.Aralık 2013 tarihinde gidiyor stepway (2013.model)alıyor anlaşmasını yapıyor bankasıda parayı havale ediyor ve işlemler tamamlanır tamamlanmaz aracınızı teslim edeceğiz diyorlar 15.Ocak.2014 tarhinede teslimat günü veriyorlar. Ancak malumunuz 01.01.214 tarihi itibariyle ötv artışı oluyor. Bu gün sözleşme yapacağı bayiden telefonla arıyorlar 1500 tl daha fark vereceksiniz diyorlar? Bayan arkadaşta haklı olarak ben sizden ötv artışı daha olmadan aracın anlaşmasın ı yaptım,parasınıda ödedim ve aracımı tahüt ettiğiniz tarihte aracımı isterim diyor. Sorum şu bu farkı bu bayii alabilirmi? Bilgisi tecrübesi olanlar yorum yaparsa memnun olurum.tşk.

şartname/sözleşmeyi okumak lazım. sonuçta birseylere imza atıldı. orada araba teslimi esnasında oluşacak fiyat/vergi farkı fiyata yansıyacak.. şeklinde benzer bir ifade var mı?

dikkatle okumak gerek sözleşmeyi.

• druen kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,ona bu gün gidip bakacaklar sözleşmede öyle bir madde varmı yokmu diye. @druen
  • quote:

Fotodaki fiatlar dacıanın resmi sitesindeki ÖTV artışı olmadan evvelki fiatlarıydı.! tahmin ediyorum yeni ÖTV ayarlaması 2500.tl gibi ek bir yük daha getirecek. (bu sadece benim tahminim) İnşallah yanılırım inşallah.

2013 model araçlara uygulanan zam, 1250-tl araca,100-tl navigasyona, 50 -tl ise stepneye zam gelmiş toplam 1400 tl - 2014 modeller ise 3750 -tl daha zamlı. Bunların içinde navigasyon ve stepnede yok.
    2013 model= 39.550-Araç + 1600 -Navigasyon + 350-tl Stepne = 41.500. TL.

2014 model= 43.300Araç + 1600-Navigasyon + 350-tl Stepne = 45.250. TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 7 Ocak 2014; 17:26:50 >

• merhaba herkeze iyi forumlar dilerim;

aracım 1.5 dci 90 bg dir navigasyonlu modelidir.
    sormak istediğiniz her türlü soruya canı gönülden cevap veririm tekrardan herheze iyi forumlar dilerim...

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

• ŞAFAK07 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle araban çok şık güle güle kullan, ön panjur çıtasını nerden aldın öğreneblirmiyim? @ŞAFAK07
    arabanız hayırlı olsun,çok güzel
    kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Öncelikle araban çok şık güle güle kullan, ön panjur çıtasını nerden aldın öğreneblirmiyim? @ŞAFAK07

Antalya sarılar renault bayiiden aldım 65 tl ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

arabanız hayırlı olsun,çok güzel
    kazasız belasız sürüşler

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. @ŞAFAK07
  • DİKKAT..!!!
    Arkadaşlar belirteceğim husus özellikle (2013-dci 90.bg sandero stepway) aracı alan arkadaşları çok çok ilgilendiriyor. Daha evvel bu konu tartışıldımı bilemiyorum geçmiş mesajları inceleyebildiğim kadarıyla böyle bir konu geçmiş,ancak keşke olsa vs vs diye konuşulmuş konu kapanmış. Öncelikle paylaşacağım olayın doğruluk payı ne kadar olduğunu kesin henüz bende bilmiyorum.
    Bu akşam nette araba ile ilgili gezinirken tesadüfen bir siteye girdim ve ordaki yorumları okuyunca çok şaşırdım.!
    Konu şu; Dacıa sandero stepway 2013- model dci-90.bg. araçlarda (hill holder) araç yokuş kalkış desteğinin var olduğunu şiddetle idda ediyorlar..! Ama aynı araç bilgisayarını açtırmaya gittiğimizdeki gibi servislerde "yok öyle şey bu araçlarda bulunmuyor" sizi yanlış bilgilendiriyorlar diye araç sahiplerini geri çeviriyorlarmış.
    Tabii bunun peşine ciddi ciddi düşen insanlar sonunda Ankara,Bursa,istanbul gibi illerde hatta samsun ve bir çok ilde Reno servislerinde "Hill holder" özelliğini tıpkı araç bilgisayarında olduğu gibi aktif hale getirtmişler. ""sözün özü.... abs beyninde tanıtım yazılması bölümünde yokuş kalkış seceneğine girerek acık konumu onaylanmasıyla aktif hale geliyor hilholder..."""!!!
    Bir bomba daha..!!! (Cruz Control) Hız sabitleme özelliği..!!! Buyrun o mesajdan bir iki satır sizlere.
    " aracta cruize da var ve hatta baglantı kabloları direksiyona kadar cekilmiş...ancak direksiyon simidi buna uygun değil...ve baslatma dügmesinin cam acma tuşlarının yanındaki bölümü kapatılmış..bu iki parça yani direksiyon simidi ve başlatma tuşu temin edilebilirse....sanırım sistem çalışacaktır...
    Arkadaşlar yazımın en başındada belirttiğim gibi ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilemiyorum,bunu paylaşmamdaki amaç birbirimize yardımcı olabilmektir,içimizde mutlaka servislerde akrabası çalışan birileri vardır bunun tam anlamıyla doğruluğunu araştırıp paylaşacak arkadaşlar mutlaka olacaktır o yüzden sizlerle paylaştım,
    Kaldıki bu bilgilerin doğruluğuna ben şahsen inanıyorum,inanmamdaki en büyük etken araç bilgisayarı ve Renonun satış stratejisidir. Bu bilgileri paylaşan arkadaşlarada tıpkı araç bilgisayarında olduğu gibi baştan epey zorluk çıkarmışlar,"kimisi olur ama garantisi bozulur demiş, kimisi sizleri kandırıyorlar koskoca renault böyle bir şey yapmaz demişler vs vs vs"

Hatırlayanlar olacaktır mutlaka, ya haziran yada temmuz ayı idi, valla arabam comdamı başka bir ikinci el sitesindemi tam hatırlayamıyorum İzmir-Bucada 2013 model dci 90 bg stepway satılık ilanı vardı (Mavi renk), Araç full yok yok, dört cam otomatik,cruz control,hill holder,navigasyon vs vs, Bu satan kişinin satış ilanında açıklaması şöyle idi, "bu araç izmirdeki galeriye (Benim aracı aldığım bayii) bizim bir tanıdığımıza renoda çalışıyor, ona özel geldi" Bende bundan yola çıkarak diyorumki avrupa versiyonlarında bu varsa tr'yede gönderilenlerde kesin vardır,ama satış stratejisinden dolayı dacıa Renonun önüne geçmesin diye bu engellemeleri koyuyorlar maalesef, Hatırlatırım Dacıa avrupada "Renault" adı ile satılıyor.
    Size o mesajlardan bir kaç örnek buraya koyacağım ve sizlerde kendi mantığınızla istişare edin fikir yürütün birbirimize yardımcı olalım.

kemal
    04.01.2014

herkese merhabalar...veee aracımın yokuş kalkış desteği
    balıkesir servisinde aktif edilmiştir.. abs beyninde tanıtım yazılması bölümünde yokuş kalkış seceneğine girerek acık konumunu onaylanmasıyla aktif hale geliyor.... hayırlı sürüşler...:)

murat1308
    31.12.2013

benzinlilerde hilholder var ama dizellerde yok diye biliyordum nihat bey belirtmiş ancak ben görmemişim demekki belki bu konuda nihat beyde bilgi verebilir aracın direksiyonunu çevirince çıt çııt diye bir ses geliyordu garantiden parçayı değiştireceklerini söylediler ilk gelen parça esp uyumlu değilmiş tekrar istendi ikinci parçanın ayarları yapılırken (hatırladığım açı kaptörü vs gibi ayarlar) baya bi uğraştılar geç vakit aracı teslim ettiler sonraki kullanımlarımda aracın vitesteyken geri kaçırmadığını tesadüfen farkettim sonraki zamanlarda servise uğradığımda durumu anlattım servis şefi direksiyonla ilgili ayarları yaparken bilmeden bu fonksiyonu aktif etmiş kendininde ben söyleyince farkettiğini söyledi durum budur nasıl yaptı nerden girdi yaptı bilgim yok ancak dizel yeni kasa aracım yokuşta yaklaşık3 saniye duruyor.

• quote:

DİKKAT..!!!
    Arkadaşlar belirteceğim husus özellikle (2013-dci 90.bg sandero stepway) aracı alan arkadaşları çok çok ilgilendiriyor. Daha evvel bu konu tartışıldımı bilemiyorum geçmiş mesajları inceleyebildiğim kadarıyla böyle bir konu geçmiş,ancak keşke olsa vs vs diye konuşulmuş konu kapanmış. Öncelikle paylaşacağım olayın doğruluk payı ne kadar olduğunu kesin henüz bende bilmiyorum.
    Bu akşam nette araba ile ilgili gezinirken tesadüfen bir siteye girdim ve ordaki yorumları okuyunca çok şaşırdım.!
    Konu şu; Dacıa sandero stepway 2013- model dci-90.bg. araçlarda (hill holder) araç yokuş kalkış desteğinin var olduğunu şiddetle idda ediyorlar..! Ama aynı araç bilgisayarını açtırmaya gittiğimizdeki gibi servislerde "yok öyle şey bu araçlarda bulunmuyor" sizi yanlış bilgilendiriyorlar diye araç sahiplerini geri çeviriyorlarmış.
    Tabii bunun peşine ciddi ciddi düşen insanlar sonunda Ankara,Bursa,istanbul gibi illerde hatta samsun ve bir çok ilde Reno servislerinde "Hill holder" özelliğini tıpkı araç bilgisayarında olduğu gibi aktif hale getirtmişler. ""sözün özü.... abs beyninde tanıtım yazılması bölümünde yokuş kalkış seceneğine girerek acık konumu onaylanmasıyla aktif hale geliyor hilholder..."""!!!
    Bir bomba daha..!!! (Cruz Control) Hız sabitleme özelliği..!!! Buyrun o mesajdan bir iki satır sizlere.
    " aracta cruize da var ve hatta baglantı kabloları direksiyona kadar cekilmiş...ancak direksiyon simidi buna uygun değil...ve baslatma dügmesinin cam acma tuşlarının yanındaki bölümü kapatılmış..bu iki parça yani direksiyon simidi ve başlatma tuşu temin edilebilirse....sanırım sistem çalışacaktır...
    Arkadaşlar yazımın en başındada belirttiğim gibi ne kadar doğru ne kadar yanlış bende bilemiyorum,bunu paylaşmamdaki amaç birbirimize yardımcı olabilmektir,içimizde mutlaka servislerde akrabası çalışan birileri vardır bunun tam anlamıyla doğruluğunu araştırıp paylaşacak arkadaşlar mutlaka olacaktır o yüzden sizlerle paylaştım,
    Kaldıki bu bilgilerin doğruluğuna ben şahsen inanıyorum,inanmamdaki en büyük etken araç bilgisayarı ve Renonun satış stratejisidir. Bu bilgileri paylaşan arkadaşlarada tıpkı araç bilgisayarında olduğu gibi baştan epey zorluk çıkarmışlar,"kimisi olur ama garantisi bozulur demiş, kimisi sizleri kandırıyorlar koskoca renault böyle bir şey yapmaz demişler vs vs vs"

Hatırlayanlar olacaktır mutlaka, ya haziran yada temmuz ayı idi, valla arabam comdamı başka bir ikinci el sitesindemi tam hatırlayamıyorum İzmir-Bucada 2013 model dci 90 bg stepway satılık ilanı vardı (Mavi renk), Araç full yok yok, dört cam otomatik,cruz control,hill holder,navigasyon vs vs, Bu satan kişinin satış ilanında açıklaması şöyle idi, "bu araç izmirdeki galeriye (Benim aracı aldığım bayii) bizim bir tanıdığımıza renoda çalışıyor, ona özel geldi" Bende bundan yola çıkarak diyorumki avrupa versiyonlarında bu varsa tr'yede gönderilenlerde kesin vardır,ama satış stratejisinden dolayı dacıa Renonun önüne geçmesin diye bu engellemeleri koyuyorlar maalesef, Hatırlatırım Dacıa avrupada "Renault" adı ile satılıyor.
    Size o mesajlardan bir kaç örnek buraya koyacağım ve sizlerde kendi mantığınızla istişare edin fikir yürütün birbirimize yardımcı olalım.

kemal
    04.01.2014

herkese merhabalar...veee aracımın yokuş kalkış desteği
    balıkesir servisinde aktif edilmiştir.. abs beyninde tanıtım yazılması bölümünde yokuş kalkış seceneğine girerek acık konumunu onaylanmasıyla aktif hale geliyor.... hayırlı sürüşler...:)

murat1308
    31.12.2013

benzinlilerde hilholder var ama dizellerde yok diye biliyordum nihat bey belirtmiş ancak ben görmemişim demekki belki bu konuda nihat beyde bilgi verebilir aracın direksiyonunu çevirince çıt çııt diye bir ses geliyordu garantiden parçayı değiştireceklerini söylediler ilk gelen parça esp uyumlu değilmiş tekrar istendi ikinci parçanın ayarları yapılırken (hatırladığım açı kaptörü vs gibi ayarlar) baya bi uğraştılar geç vakit aracı teslim ettiler sonraki kullanımlarımda aracın vitesteyken geri kaçırmadığını tesadüfen farkettim sonraki zamanlarda servise uğradığımda durumu anlattım servis şefi direksiyonla ilgili ayarları yaparken bilmeden bu fonksiyonu aktif etmiş kendininde ben söyleyince farkettiğini söyledi durum budur nasıl yaptı nerden girdi yaptı bilgim yok ancak dizel yeni kasa aracım yokuşta yaklaşık3 saniye duruyor.

Bu kanu daha iki gün evvel işlenmiş ama ben atlamışım özür dilerim.

• Pazartesi ilk işim servise gidip açtırmak olacak cok teşekkür eserim bilgilerin için

• 2.nolu düğme kemer ikaz ışığı düğmesi onu anladım,ama 1 ve 3 .nolu düğmelerin üzerindeki işaretler neyi simgeliyor görevleri nedir bilmiyorum, bilen birisi açıklarsa çok memnun olacağım?
  • Bu fotolardaki göstergeler ikiside farklı kişilerin araçlarına ait ama her iki araçta sadero stepway 1.5.dci 90.bg. okla işaretli ol "cruise" araçta hız sabitleyicimi olduğun mu gösteriyor?
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

• novinovi kullanıcısına yanıt
    1. Düğme cruise control (üst tarafa basarsan hız limitör fonk.alt tarafa basarsan hız regülatörü (sabitleyici)fonksiyonu 2.düğme arka cam açma kapama mekanizmasının kilitlenmesi

• novinovi kullanıcısına yanıt
    Evet cruise control var bunlarda

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.