|
Yeni Dacia Spring, Avrupa'nın en ucuz elektrikli otomobili olmaya geldi
-
-
İç tasarım gözümü kanattı.
-
45 beygir ne. Küfür mü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya bu dacia arabalarında iç malzeme kalite amacı yok mu? her tarafı sert plastik arkadaş. şu hava çıkış yerlerine bakın fiorino'dakinin aynısı. bu ne arkadaş ya estetik açısından 0
-
Zaten oldum olasi bu arabaya isinamadim, sanki bitmemis gibi, eksik gibi geliyor her zaman.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamların amacı o ki ucuz basit malzemelerle giriş seviyesi bi araba lüks amaçları olsa bu marka kurulmazdı neden amaçsızca eleştrip duruyorsunuz ki sanki mercedes çıkardı
45 hp güç nedir? Bu araç kime hitap eder bilmiyorum. İçten yanmalı motorlardan elektrikli motora geçiş sürecinde böyle şeyler anormal değil bence. Çünkü elektrikli ve hibrit motor teknolojileri geliştirme sürecinde.
Ancak insan yine de motor gücü bakımından 3 haneli sayıları görmek istiyor.
Bu arabayı almaktansa hibrit motorlu Toyota almak daha mantıklı diyeceğim ama aradaki fiyat farkını düşünmek istemiyorum.
100 bin lira veririm böyle bi arabaya.
berbat, çağdışı bir tasarım.
Cidden de batarya maliyeti hala yüksek böyle arabalar için ufacık bataryaya 100 hp motor koysan daha fazla pil yiyecek bu gerçek
-
Elektrikli arabaya ekran koysaydılar bari...
Renault kwid bu
Hindistanın popüler aracı. Avrupa standartlarında bi araba değil, nasıl satılacak bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok dandik bir araç. Şirketteki 3 yaşına girmek üzere olan aracın bagaj kilit karşılığı, kapı kilit karşılığı, güneşlik vs boyuna civataları gevşiyor. Araçtan altı köşe yıldız anahtar eksik etmemek lazım. Umarım gözle görülmeyen daha kritik yerler gevşemiyordur.
Günümüzün Tofaş Şahin/Kartal'ı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 15 Ekim 2020; 21:26:30 >
-
Clio yan kapılar gibi tekrarlanmiş. Güzel de durmuş ..
gayet güzel ben beğendim. zaten hızlı gitmeyi de sevmem. fiyatı da 110 bin lira olacak diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 14 Kasım 2020; 16:39:26 > -
Arac cok güzel ama alsam şarj edecek yerim yok ki. Bundan uzağım ben bu elektrikli arabaya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Menzil kısa. Sarz etme problemi olacak. Türkiye de pek tutulacağıni sanmıyorum.
Aynı zamanda en geri dijital teknolojiye sahip elektrikli araca benziyor. :) Yeni scooterlarda ne özellikler var :)
Motor bir tık daha iyi olabilirmiş.120 km max hız falan çok yetersiz geldi.Batarya da dediğiniz gibi.Ancak ben mesela günde 20-30km yol yapan biriyim benim için fiyatı uygun olursa bir clio almaktansa böyle bir seçim daha mantıklı hale gelir.
Şuan şahsen kendi adıma tek sıkıntı şarj ve şarj süreleri.Yani etrafımda bu aracı şarj edecek bir nokta yok.Acilen 300 kmlik bir yola çıkmam gerekse arabayı şarj edebilecek nokta aramak zorunda kalmam gerek.
Stoplar Audi q2 gibi geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Adamların amacı o ki ucuz basit malzemelerle giriş seviyesi bi araba lüks amaçları olsa bu marka kurulmazdı neden amaçsızca eleştrip duruyorsunuz ki sanki mercedes çıkardı
|
45 beygir ne. Küfür mü
|
Elektrikli arabaya ekran koysaydılar bari...
|
Marka kendini alt segmentte ucuza araba satmak için konumlandırdığı için araçlar böyle. O adam da bilir kaliteli yapmayı sonra da daciaya bu para verilmez dersiniz. |
Renault kwid bu
Hindistanın popüler aracı. Avrupa standartlarında bi araba değil, nasıl satılacak bilemem. |
Çok dandik bir araç. Şirketteki 3 yaşına girmek üzere olan aracın bagaj kilit karşılığı, kapı kilit karşılığı, güneşlik vs boyuna civataları gevşiyor. Araçtan altı köşe yıldız anahtar eksik etmemek lazım. Umarım gözle görülmeyen daha kritik yerler gevşemiyordur.
Günümüzün Tofaş Şahin/Kartal'ı |
abi görende daha 2.vitese atmadan sokak dönüyor sanacak. şehir içi diyosunuz iyi güzel ama bu motor ne küfür gibi? bu kadar sürüneceksem ben gider bisiklet alırım daha iyi. 9000 dolar satış bedeli falan deniyor. zaten 70 bin lira vergisiz fiyat. bu araç vergiyle 200 bini görür. 200 bine şu arabayı(!) tercih eden valla sorgusuz sualsiz net gerizekalı dır. |
295 kilometre tek kişi düz yolda bu km ise 4 kişi az yokuşta 80 km olur
çinli elektrikli motorsikletlerden hallice bişey.. toog çıkmadan bu ülkede elektrikli araç tutmaz, şarj istasyonları ancak togg ile yaygınlaşır |
Menzil kısa. Sarz etme problemi olacak. Türkiye de pek tutulacağıni sanmıyorum.
|
Benzer içerikler
- fotoğraf canlandırma
- bina yıkım kararı sorgulama
- instagramda taslaklar nerede
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- adresimde kimler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X