Şimdi Ara

Yeni dell 1535 aldım bir kaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hepsiburda.comdan kampanyalı olan dell 1535http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72800 yanlız resimde gösterdikleri gibi parmakizi okuyucu yok normalde varmıdır bu?? banamı yanlış geldi---birde uzaktan kumanda olayı kumandada yok kumanta yerinde bi plastik var ama kutudan falan kumanda cıkmadı acaba exramı alınıyo kumandası?? :S ek olarak ekran kartı 3470 yazıyodu bunda masa üstü sag tık özelliklerde 3400 serisi yazıyo normal mi bunlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !DİNO! -- 13 Eylül 2008; 14:53:07 >

• Ewet dostum normal galiba sendeki 1.86 işlemci 2 gbram ve 160 gb hardisk olan laptopsa normal. dell in o serisinde bahsettiğin extralar yok.bende aynısını kullanıyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wizard_eem

Ewet dostum normal galiba sendeki 1.86 işlemci 2 gbram ve 160 gb hardisk olan laptopsa normal. dell in o serisinde bahsettiğin extralar yok.bende aynısını kullanıyom.
    yok canım o seri deil t8100 işlemci 2.1 3 gb rem 250 gb hardisk link var bahk yukarda :S
  • Dino hayırlı olsun laptop
    -Bildigim kadarıyla o modelde parmak izi okuyucusu bulunmamakta
    -Kumanda kutu iceriginde görünmüyor (demektirki ayrı olarak almanız gerekmekte ) pek gereksiz bisi ama tavsiye etmem
    -Ürününüzün ekran kartı HD 3450 Modeli,driver yüzünden 3400 series demesi normal

Detaylı bilgi icin bakabilirsiniz..http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165

Birde istegim olacak eger müsait olursanız 3dmark 06 ve 3dmark 05 testlerini yapıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Dino hayırlı olsun laptop
    -Bildigim kadarıyla o modelde parmak izi okuyucusu bulunmamakta
    -Kumanda kutu iceriginde görünmüyor (demektirki ayrı olarak almanız gerekmekte ) pek gereksiz bisi ama tavsiye etmem
    -Ürününüzün ekran kartı HD 3450 Modeli,driver yüzünden 3400 series demesi normal

Detaylı bilgi icin bakabilirsiniz..http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165

Birde istegim olacak eger müsait olursanız 3dmark 06 ve 3dmark 05 testlerini yapıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim

en kısa zamanda yapar test sonuclarını koyarım...

işl izlenimler--gayet başarılı bir leptop--ısınma dier kulandıgım hp ye göre hiç yok dene bilir dizayn zaten muhteşem memnunum şuana kadar işlemci rem ekran kartıda yeterlii ha bu arada 1.690 na aldım!!

• Böyle bir laptop icin fiyatı mükemmel

Test sonuçlarını merakla bekliyoruz
  • arkadaşım hayırlı olsun yeni notebook un üründe parmak izi okuyucusu opsiyonel ama kumandayı bilmiyorum

senden rica etsem 3d mark ve birkaç oyun testi yapabilir misin? Benimde aklımda lan bir ürün çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 14 Eylül 2008; 21:12:11 >
  • Bu laptop piyano kasa mı acaba?Resimlerden anlayamadım da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bu laptop piyano kasa mı acaba?Resimlerden anlayamadım da.

Yok hayır piano kasa deil ama güzel bi kaplaması var dış kasası cok şık.. içindede dokunmatik olan media tuşlarının orası piyano!

3dmark ı koyucam arkadaşlarda nette sorun var heralde dowlond hızım düşün indiriyorum hala :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.