Şimdi Ara

YENİ DELL İNSPİRON N5010! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptım ama pc nin çözünürlüğü 1366x7678 , cs de bu çözünürlük yok 1024x768 war .pc nin kini1024x768 yaptım oyununkinide aynı yaptım yine aynı bitürlü çözemedim
  • SARJ kac saat giiti acaba ?
  • Display Mode "Normal" yazan yere tıkla orada bir de "Widescreen" seçeneği olacak onu seçip dene.

quote:

Orijinalden alıntı: getta
     YENİ DELL İNSPİRON N5010!
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

SARJ kac saat giiti acaba ?
  • 2 saat fln gidiyor.
  • beyler oyun oynuyacaklar almasın bu pc yi yemin ediyorum dertli oldum cs de knight ta ekran küçük yanlardan 3 er cm lik siyahlık war birtürlü çözemedim çözümünübilen bana ulaşşsın veya buraya yazsın.(v.mertyuksel@windowslive.com)
  • şu knight işini ben de çözemedim
  • USKO DA OYUNA GİRİNCE DÜZELİYOR EKRAN AMA PWP DE VE CS DE KÜÇÜK EKRAN.
  • sağol .
  • bu boyuttaki ekranlarda aynısı oluyor zannedersem
  • çözümü yokmu bunun?
  • ya ekran problemi yaşayan arkdaş aynı sorum bendede oldu onu ekran kartı ayarlarından düzeltmen lazım tam hatırlayamadım şimdi nasıl düzeldiğini ama aynı sorunu yaşadım ama şimdi hiç bi sorun yok
  • sorun halloldu...
  • yaw sorun yok pc ye çamur atıyorsunuz bilip bilmeden laf etme ati catalyst control center den yapılıyor o !
  • ısınma sorunu?
  • Dün Dell INS 5010 G74F45 i7 740QM modelini sipariş verdim. Bilgisayarı bekliyorum. İnşallah sorunsuz bir bilgisayar olur, hayırlısı diyorum. Pcdepo'dan aldım 1.720 TL ye.
  • arkadaşlar bende i3 370M işlemcili ati 5650 ekran kartlı olanını aldım.(1220 tlye ) windows xp kulllanıyordum yıllardır, üzerinde kurulu olan windows7 biraz garip geldi bana.,
    üzerinde bi sürü güncelleştirme işlemleri de var. Bios güncellemesini ancak yapabildim. ekrana masa üstü ögelerini bile getiremedim. yardımcı bilgi alabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

arkadaşlar bende i3 370M işlemcili ati 5650 ekran kartlı olanını aldım.(1220 tlye ) windows xp kulllanıyordum yıllardır, üzerinde kurulu olan windows7 biraz garip geldi bana.,
    üzerinde bi sürü güncelleştirme işlemleri de var. Bios güncellemesini ancak yapabildim. ekrana masa üstü ögelerini bile getiremedim. yardımcı bilgi alabileceğim bir yer var mı?

hocam bimeksten aldın heralde bu fiyata.bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.kurulum aşamasında sorun mu veriyor?mağazada kurulum, güncelleme işlemlerini falan yapabiliyormuyuz acaba?
  • iyi güzel, pc kasınca ram atıp cihazı hızlandırabilirsin ekran kartıda seni baya bi idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

arkadaşlar bende i3 370M işlemcili ati 5650 ekran kartlı olanını aldım.(1220 tlye ) windows xp kulllanıyordum yıllardır, üzerinde kurulu olan windows7 biraz garip geldi bana.,

hocam bimeksten aldın heralde bu fiyata.bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum.kurulum aşamasında sorun mu veriyor?mağazada kurulum, güncelleme işlemlerini falan yapabiliyormuyuz acaba?

Evet bimeks, kamaşık geldi biraz, kurulumları vs. sorun yok başka, sessiz güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 2 Ocak 2011; 20:47:28 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.