Şimdi Ara

YENİ DELL İNSPİRON N5010! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni dell ile ilgili bir soru sormak istiyorum
    Ekranın arkasında kasa kısmı biraz esnek gibi ileride sorun oluştururmu acaba diye aklıma takıldı.
  • nasıl memnun musunuz beyler?
  • bugun bimeksten maximum karta yapılan kampanyayla 1700 liraya 10 taksitle aldım

fakat kampanyanın son günü bugundu

yeni kurdum makineyi ins. testleri yapıp fotograflarını atacagım
  • Şuanda Dell 5010 G74F45'den yazıyorum siparişim bu sabah geldi. Fan sesi yok, i7 olduğu için ısınma normal derecelerde, klavye takımı gayet kullanışlı. İnşallah sorunsuz bir bilgisayar olur. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Freedos oldu olduğu için Windows yoktu, ben Windows 7 Ultimade 32bit yükledim.
  • Arkadaslar bendeki modelde G75P45 ısınma sorunu yok gibi henüz oyunlara giremedim, yüklü degil

klavye kullanıslı ekran gayet iyi

inceleme yapmayı dusunuyorum detaylı bir sekilde yazacagım ins.
  • ya herkesde şu ses olayı var mı? bimexde son gün aldık aldık alamadık kalacak valla..
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bimeksde baktığım dell 5010 i3 lü ve i5 li modellerin ekranlarında karıncalanma/titreme sorunu vardı.

Duvar kağıdını dell'in siyahlı grili duvar kağıdı var, ondan yapın ve gri renkli kısımla siyah bölgeleri karşılaştırın.Gri kısmın karıncalandığını/titrediğini göreceksiniz.Hatta duvar kağıdını düz renklerden [solid color] kapalı gri veya açık gri [açık gride daha çok belli oluyo] yapın karıncalanma sorunu varsa görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah2008

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bimeksde baktığım dell 5010 i3 lü ve i5 li modellerin ekranlarında karıncalanma/titreme sorunu vardı.

Duvar kağıdını dell'in siyahlı grili duvar kağıdı var, ondan yapın ve gri renkli kısımla siyah bölgeleri karşılaştırın.Gri kısmın karıncalandığını/titrediğini göreceksiniz.Hatta duvar kağıdını düz renklerden [solid color] kapalı gri veya açık gri [açık gride daha çok belli oluyo] yapın karıncalanma sorunu varsa görürsünüz.

Ben öyle bişey görmedim belki bazılarında olabilir.
  • quote:

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bimeksde baktığım dell 5010 i3 lü ve i5 li modellerin ekranlarında karıncalanma/titreme sorunu vardı.

Pil modunda ya da tasarruf modunda çalışıyorsa kontrast düşürmüş olabilir. Hatta driver kurulmamış bile olabilir

• quote:

bende i3 işlemcili olanlarından var ekranıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok.
  • 3 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok fazlası var;

1600 TL / 10 taksit Elektro Word fiyatı.
  • ARKDASLAR BEN DE DEL INSPIRON N 5010 WINDOWS 7 PROFESSIOANL KURULDU İ3 İŞLEMCİ 4 GB RAM 1 GB ATİ EKRAN KARTI OLAN BİLİSYAR VAR ARKADASTA DA BENZER OZELLİKLERDE İ5 LİSİ VAR.BU İKİ BİLGİSAYARDA YAVAŞ DELL İN BU SERİSİNDE BİR SORUN OLABİLİRMİ GARANTİSİ EVAM EDİYOR AMA YAVAŞLIK İÇİN GARANTİ GEİRMİ CAGIRILIRMI? FORMAT ATTIM HER SEYİ DENEDİM AMA BENİM ESKİ TOSHIBA YINE WINDOWS 7 ULTIMATE KURULUYDU CORE 2 DUO 2 GB RA 128 EKRAN KARTI BUNDAN HIZLIYDI ANLAMADIM SİZ DE BOYLE BİR ORUNLA KARŞILATINIZ MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: choi17

cs de bu ayar yok ama knight ta war denedim yine aynı küçük ekran bunu acilen çözmem lazım bilgisi olan yardım edebilirmi...

http://img829.imageshack.us/img829/8116/ddsd.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/526/93269592.jpg

cs de aynen böyle...

v.mertyuksel@windowslive.com bu msn adresindende yardım edebilirsiniz...

Merhabalar, yorumunu görünce yardım etmek istedim.
    Oyunlarda tam ekran olmaması durumunda,
    Bende N5010 kullanıcısıyım küçük bir ayarı var;

Görüntü ayarlarından çözünürlüğü önerilen yada kullandığın çözünürlük HARİCİNDE başka rastgele bir ayara geçir 800x600 gibi.

Sonra masaüstüne sağ tıkla Catalyst'i aç Basic'de devam et sonr QUICK SETTINGS'e tıkla , sonra NOTEBOOK PANEL PROPERTIES'e gir " Resize the desktop to fit the display panel" e GO yaparak gir (zaten tek seçenek o olur). Ortada RESIZE TO FIT THE DISPLAY PANEL'i seçersen sorun kalkar.

• Merhabalar bir sorum olacak bu makineyi kullanıp ta 1 sene içerisinde pili bitmiş olan var mı ? Pil 1 seneyi doldurmadan bitti ki zaten çalıştıyorkende 1 saat gitmiyordu.

Yeni bir pil siparişi mi vermeliyim ?

Yada Dell e başvurup yenisi ile değiştirilmesini mi istemeliyim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

Merhabalar bir sorum olacak bu makineyi kullanıp ta 1 sene içerisinde pili bitmiş olan var mı ? Pil 1 seneyi doldurmadan bitti ki zaten çalıştıyorkende 1 saat gitmiyordu.

Yeni bir pil siparişi mi vermeliyim ?

Yada Dell e başvurup yenisi ile değiştirilmesini mi istemeliyim ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

dell'in ücretsiz türkiye müşteri hizmetlerini ara. sana bataryanın üstündeki bazı kodları soracaklar. ardından 1-2 hafta geçmeden yeni batarya elinde olacak. garantisinin devam ediyor olması şart.
  •  YENİ DELL İNSPİRON N5010!

Selam arkadaşlar. Dell Inspiron N5010 var. 1 haftadır bu hatayı eriyor. Ekran gidip geliyor sürekli. bir iş yapılamıyor. Şuanda bile ekran kararıp açılıyor. Neden yapıyor? nasıl çözerim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.