Bildirim
Yeni Destansı kostüm: Elementalist Lux
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güzel olmuş bence -
Elf lux yapmışlar sonra bi de chroma pack çakıp alın size destansı kostüm demişler, şimdiye kadarki en özensiz destansı kostüm bence. Pf ez bile etmez. Cidden beklentilerimin çok altında kaldı, gider star guardian alırım belki ama şimdilik onu da almam steel legion var.bi tek oyun içinde renk değişimi olur o kadar . Yani diğer skillerine de ne gibi bi efekt getirecekler çok merak ediyorum desem yalan olur. Özet çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://twitter.com/LoLTurkiye/status/795722520594968576
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 7 Kasım 2016; 23:22:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Norain
https://twitter.com/LoLTurkiye/status/795722520594968576
Renk seçince skill bardaki görsellerin de değişmesi lazım aslında.
Ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi chrome pack gibi olmuş.
Ne udyr la ne sona ile kıyaslanamaz şuanki hali. -
Ateş şu toprak hava elementleri var ve bunları kombin yapabiliyorsunuz İspanyolca m pek iyi değil ama bunu anladım
Eğer sadece renkleri değişiyorsa, AĞIR çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 7 Kasım 2016; 23:42:36 >
Çok güzel
Etmez derken? 1 skin içinde 10 skin var neredeyse. Ayrıca DJ Sona'da olduğu gibi sırf Elementalist Lux için özel arayüz eklentisi gelmiş. İstediğin elementi seçip sonradan farklı bir elemente dönüştürebiliyorsun. Bence PF Ezreal'dan kat kat daha iyi. Üstelik henüz konuşmalarını, özel konuşmalarını ve ifadelerini görmedik bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
Etmez derken? 1 skin içinde 10 skin var neredeyse. Ayrıca DJ Sona'da olduğu gibi sırf Elementalist Lux için özel arayüz eklentisi gelmiş. İstediğin elementi seçip sonradan farklı bir elemente dönüştürebiliyorsun. Bence PF Ezreal'dan kat kat daha iyi. Üstelik henüz konuşmalarını, özel konuşmalarını ve ifadelerini görmedik bile.
10 skini toplasan 1 dj sona etmez işte, tanesi 250 rplik biraz kaliteli chroma yapmışlar ve hepsi oyundaki diğer skinlerin çakması. Şahsen ben beğenmedim
Element temalı bir kostüm için eşsiz materyal pek olmuyor maalesef. Ateş, buz, hava, su vs. vs. kullanmaktan başka çare yok. Ben şahsen sevdim, tabii efektler biraz daha güzel olsa daha iyi olurmuş. Bunu henüz beta aşamasında olmasına bağlıyorum, iyileştirmeler yapılacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Element temalı bir kostüm için eşsiz materyal pek olmuyor maalesef. Ateş, buz, hava, su vs. vs. kullanmaktan başka çare yok. Ben şahsen sevdim, tabii efektler biraz daha güzel olsa daha iyi olurmuş. Bunu henüz beta aşamasında olmasına bağlıyorum, iyileştirmeler yapılacaktır.
Çok kötü olmuş ya. Ben de ilk başta o kadar kötü değildir falan diye düşünüyordum ama gerçekten berbat bi konsept. Bu her şampiyona yapılabilir bir şey alttan basıyorsun renk değişiyo çok saçma yani. Bir de oynanış içi skill tutturdukça bir şeyler gelecekmiş o da saçma, yani lux o tarz stack kazanan bi hero olsa onu kostümle bağdaştırsalar tamam ama oyunla alakasız saçma sapan şey uydurmuşlar, bu da ilk kez olan bir şey. Yani kostüm sacma olmuş görsel olarak falan güzel yoksa. Sonadaki veya udyrdaki gibi skillerle bağlantılı olsa iyi olurdu. Zaten senede 1 tane çıkıyordu, onun için de daha orjinal bir şey düşünememeleri üzdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Viktora çıkarsalardı keşke. Hex core aldıkça değişimler olurdu falan.
DJ Sona... :( 11 hextech açtım çıka çıka Ruh Bekçisi Udyr çıktı. :(
Çok iyi olmuş Geralt bunu
Düşündüğümüz kadar basit değil sanırım.
Biraz bakındım.
4 ana formu var
2. evrimi var.
Daha sonra bu ikisini kombinleyip farklı bişi çıkartıyoruz.
Bu mantıkla 10 dan daha fazla çeşit olması lazım ama bakalım.
Özellikle şu saçı mor olan ağır cool duruyor. -
yanlış kostüm ateş ediyor -
böyle janjanlı lux kostümü
ha bele fosforlu
değil böle janjanlı
ha civcivli
ya böyle kımıl kımıl -
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
quote:
Çok kötü olmuş ya. Ben de ilk başta o kadar kötü değildir falan diye düşünüyordum ama gerçekten berbat bi konsept. Bu her şampiyona yapılabilir bir şey alttan basıyorsun renk değişiyo çok saçma yani. Bir de oynanış içi skill tutturdukça bir şeyler gelecekmiş o da saçma, yani lux o tarz stack kazanan bi hero olsa onu kostümle bağdaştırsalar tamam ama oyunla alakasız saçma sapan şey uydurmuşlar, bu da ilk kez olan bir şey. Yani kostüm sacma olmuş görsel olarak falan güzel yoksa. Sonadaki veya udyrdaki gibi skillerle bağlantılı olsa iyi olurdu. Zaten senede 1 tane çıkıyordu, onun için de daha orjinal bir şey düşünememeleri üzdü.
Senede bir tane de çıkmıyor.
Geçen yıl çıkmadı.
-
Bunun bi türünü 1850rp lik cikarip diger 9unu chroma olarak getirselerdi daha iyiydi.
Taliyah'a da çıkabilirdi tam bir avatar olurdu o zaman.
Benzer içerikler
- mmr nedir
- lol ilk şampiyonlar
- lol euw hesap açma
- yonca yeşili malphite
- pre ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X