Şimdi Ara

Yeni Diablo 3 Aldım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox360'da Diablo3 RoS'u oynadım, bitirdim, düzdüm falan. PC'de ise normal Diablo'yu aldım G2A'dan. Benimle beraber oynayabilecek, yeni başlamış veya ileri seviye fark etmez, birileri var mı?

• Bende ros da var ikisi ortak oynayabiliyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

Bende ros da var ikisi ortak oynayabiliyor mu acaba?

RoS'u da aldım dostum. Oynayabiliriz.
  • Tamamdır o zaman görüşürüz oyunda. İstersen pmden idni at akşam ekleyim ben bilmiyorum sondaki kodumu

• beyler oynamaya devam ediyorsanız isterseniz gelebilirim 29 lvl wizard var oyuna dair birşey bilmiyorum ama düz oynuyorum bilginiz olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvrantum16 -- 18 Haziran 2015; 12:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrantum16

beyler oynamaya devam ediyorsanız isterseniz gelebilirim 29 lvl wizard var oyuna dair birşey bilmiyorum ama düz oynuyorum bilginiz olsun :)

Ekleyin hocam kasayım 70 Wizard, 70 barbar, 70 demon hunter var
    aideen112#2422

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezonda mı oynuyorsunuz ? bende gelirim arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

sezonda mı oynuyorsunuz ? bende gelirim arada.

Ben de ps3 alırken paket olarak almıştım bu oyunu. dün ufak defek başlayayım dedim ama oyunla ilgili hiç bilgim yok. bana oyun hakkında bilgiler verebilecek bir kaynak önerebilir misiniz lütfen?
  • quote:

Yok hocam normal oynuyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

quote:

Ben de ps3 alırken paket olarak almıştım bu oyunu. dün ufak defek başlayayım dedim ama oyunla ilgili hiç bilgim yok. bana oyun hakkında bilgiler verebilecek bir kaynak önerebilir misiniz lütfen?

blizzard forumlarına bak hocam veya buradan sor bilmediklerini biz cevaplamaya çalışalım.
  • Bende yeniyim diablo da crusader açtım arkadaş kastı70 oldum senaryo yu oynuyorum master zorlukta ama sanki crusader oynamak çok keyif vermedi bana , karakter tavsiyesi olan var mı oyunu daha 2 gündür oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 26 Haziran 2015; 18:35:11 >
  • malesef diablodaki tüm karakterler sıkıcı.
    açıkcası oynanış veya build bakımından marvel heroes ve path of exile daha iyi.. işte zorluk işi diablo da daha iyi diye takılıyorum ben.. Becerememişler malesef bu oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

malesef diablodaki tüm karakterler sıkıcı.
    açıkcası oynanış veya build bakımından marvel heroes ve path of exile daha iyi.. işte zorluk işi diablo da daha iyi diye takılıyorum ben.. Becerememişler malesef bu oyunu..

Bence doğru buildi ve karakteri yapmamışsın. Benim Demon Hunter, Wizard ve Barbarian'ım var 70 LEVEL. Hepsinin buildini deneye deneye yaptım, zevkli geliyor ama bir süre sonra rift kabak tadı veriyor.
  • Malesef olay buildden vs. değil.. Karakterin buildi giydiğimiz set üzerine göre sınırladığından yapabileceklerimiz çok sınırlı.. Tek yaptığımız şey giyeceğimiz şeyin daha iyisini aramak. Buda kötü oluyor.. Elbette fikrime katılmayabilirsin. Bana göre oynadığım arpg ler arasında beni en hızlı sıkan diablo oldu.. 600 paragonu gördüm ve yaptığım şeylerin kısır bir döngüden ibaret olduğunu hissetmeye başladım.
    Açıkcası Marvel Heroes de 1000 saati devirdim.. Her zaman yapacak birşeyler vardı. Tamam build çeşitliliği poe kadar olmasa da... oyn anış olarak çok iyiydi. eğlendiriyordu arkadaşlarla takılırken.
    Poe yi zaten herkes biliyor.. Grafiklerinin çok gideri olmasada içerik ve build yönü oyunu çok özel yapıyor.

neyse amacım oyunları kıyaslamak değil. Dediğim gibi hepsinin kendine göre artıları var. Beni diablo 3 de zorluğundan başka birşeyi çekmiyor açıkcası. Tek yaptığım yüksek rift denemeye çalışmak.. Ki onda bile solo oynuyorsan oyun baya bir cezalandırıyor seni.. Umarım sonraki sezon işler benim için değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.