Şimdi Ara

Yeni diziye nasıl başlanır nasıl sevilir ufak öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana göre yeni bir dizi arıyorsanız yapmanız gereken bazı adımlar var ilk başta türüne karar verin atıyorum sitcom google amcada şöyle sitcomlara bakın zaten %90 ı hakkında olumlu eleştiriler göreceksiniz ama eskiden izleyip çok sevdiğiniz diziler varsa bütün dizilere karşı ön yargılı olacaksınız o tadı bulamacağınızı bileceksiniz bunu aşmanın tek yolu var yorumları dikkate alıp dizinin ilk bölümünü açın , başta örnek verdiğim üzere bir sitcom diyelim sitcomlar ince espirileriyle güzeldi şimdi bu sitcom u açtık peki seveceğimizi veya nefret edeceğimizi nasıl anlarız ? diziyi açtığınızda kendinizi tutun gülmemeye çalışın yani negatif olun bir süre izlediğinizde yüzünüz gülmeye başladıysa ve ara ara gülmeler başladıysa kendinizi yenmiş oluyorsunuz kötü dediğiniz bir şeyi beğenmiş oluyorsunuz eğer bir diziyi bu şekilde kendinize karşı severseniz o dizide iş vardır izlemelisiniz. Berbat cümleler kurdum ama az çok anlaşıldım galiba yani sizi aldığınız kararı size aştırmayı başarmışsa bir dizi izlemeniz iyi olur.

2. kötü gelen dizide olsa 5 bölüm falan şans verin. Senaryoların ilk bölümleri genelde hoş olmaz bölüm bölüm kurulur. himym da daha ilk bölümde robin in ekibe katılması gibi olmayabilir her dizi. zaten orda himym da 2. dk falan dahil olmuştu diziye öncesinde çok bölüm gösterilmediğinden senaryo daha çabuk başlamıştı bu arada bak yine aklıma geldi will you marry me ? yes yes ordaki replik :D keşke hafızamın istediğim kısımlarını sile bilsemde bazı dizileri filmleri tekrar izlesem :) Ne gereksiz bir konu oldu buda :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.