Şimdi Ara

Yeni DOBLO (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 multijetlerde triger değişimi kaç yıl veya km de yapılıyor?
  • 2015 model yeni doblo promia navigasyon paketine geri kamera eklenebiliyormu
  • safranbalikesir S kullanıcısına yanıt
    çok araştırdım ancak opsiyon olarak malesef eklenmiyor. 3. parti bileşenlerle bu iş yapılabilir deniyor ancak yazılım kısmını nasıl çözücez emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hg34

1.6 multijetlerde triger değişimi kaç yıl veya km de yapılıyor?

120 bin veya 5 yilda bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safelinemaxi premio hangisi tercih edersiniz

• Arkadaslar on tampon nasil sokuluyor.dubaya sag on far yikamayi carptim kapagi dustu .galiba far yikama jetini tampona tuturan bir parca kirildi acip bakmak istiyorum .ona gore parca alicam veya plastik kaynak v.b tamir edicem.sol taraftaki far yikamanin kapaginimi cikarmak gerekiyo acaba once tamponu sokmek icin

• arkadaşlar yeni fiat doblo 1.3 ecojet premio plus modelini test etme şansı buldum. araçla ilgili ayrıntıları aşağıda paylaştığım linkte bulabilirsiniz. bu aracı kullanmış olanlar lütfen araçla ilgili deneyimlerini mesaj olarak paylaşmayı unutmasın. keyifli seyirler..
    İLGİLİ VİDEO LİNKİ:
    Araba Delisiyoutube
    Fiat Doblo 1.3 Ecojet Premio Plus Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=0AYfoRRSACg

• ecojet nedir multijet 2 mi
  • Hg34 H kullanıcısına yanıt
    1.6 lar kayışlı kardeşim 1.3'ler zincirli.

Arkadaş 120 bin demiş sakın aman diyim 70-80 binde değiştir başın ağrımasın.

• hiç kullanılmamış pırellı chrono 2016 tarihli 195/60/16 c 4 adet satılıktır isteyenler ulaşsın bayi fiyatından 400 tl daha ucuzuna vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur-_

1.6 lar kayışlı kardeşim 1.3'ler zincirli.

Arkadaş 120 bin demiş sakın aman diyim 70-80 binde değiştir başın ağrımasın.

Doblonun kullanma kilavuzunda 120 bin veya 5 yilda bir hangisi once dolarsa diyor.

• arkadaşlar; doblo orjinal çelik jant ve kapaklarım satlıktır. kışlık lastik takmak için alaşımlı jantlarınızı söküp takmamak için idealdir. sadece 7 bin km kullandım. daha sonra orj. aliminyum alaşım jant alınca kapaklarıyla birlikte söküp kutusuna koydum. jantlarda ve kapaklar da en ufak deforme derbe yoktur. fiyat 300 tl 4 jant ve 4 kapak.
    düşünen arkadaşlar özel mesaj atsın. ben mersindeyim.
  • jantlar 16 inç tir.
  • Selamlar arkadaslar 2011 yeni kasa doblo aracim var .bu aracin bijon sıkma tork degeri nedir bilen varmi.kitapcigina baktim bulamadim internettende bulamadim

• Merhaba, 2010 ve üzeri D3 kasa olarak geçen 1.6 multijet premio bakıyorum ama donanım özelliklerini gösteren katalog, broşür tarzı bişi bulamadım elinde olan yada bilen paylaşabilirmi, Teşekkürler
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Fiorino,Doblo veya Connect türü bir ticari araç almak istiyorum.Kullanım amacım hususi şekilde aile aracı olarak kullanmak olacak.Herhangi bir işte kullanmayacağım.Fiyat otomobile göre,fiyat olarak daha uygun olduğu için ruhsatında kamyonet yazan bir araç almak istiyorum.Bu aracı kullanmak için,ehliyet dışında,K veya Src gibi bir belgeye ihtiyaç var mı?Bilenler cevaplarsa sevinirim.
  • Doblo da 205 55 16 MICHELIN primacy 4 kullana varmı

• Arkadaşlar merhaba.Ben uzun süredir bir araç almak için piyasayı inceliyorum.Sonuçta,doblo ailem ile birlikte yapacağım yolculuklar için,bagaj ölçeleri itibari ile uygun gibi geldi.1.6 320 Bg motoru da güçlü.Kangoo'ya göre daha sağlam olduğu söyleniyor.Keşke otomatik şanzıman seçeneği de olsaymış.Benim sormak istediğim.Kamyonet olarak geçen bu aracın yıllık MTV'si ne kadar?Kasko ücreti ne kadar?Kasko hesaplamasında renk fark ediyor mu?Yani beyaz renk daha düşük gibi.TÜV araç muayene ücreti ne kadar?Servis bakım ücreti ne kadar?Bilgili olan arkadaşlar cevaplarsa,sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.