Şimdi Ara

Yeni DOBLO (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    205/55/16 ebatlarında mı şu an aracın üzerinde olan lastikler?Bu lastiklerin orjinal ebatlarına göre + ve - leri nedir?Orjinal lastikler pek bulunmuyor ve fiyatları da haliyle yüksek nasip olursa ilk lastik değişiminde bende 205 ebatlarında takmayı düşünüyorum.Citroen berlingo partner tepe de yanılmıyorsam 205/55/16 kullanılıyor.
  • b) Ülkemizde tescil edilmiş olsun veya olmasın şehirlerarası karayollarında seyreden tüm kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs ve kamyonet türü araçlar ile Karayolu Taşıma Yönetmeliği uyarınca “A” türü yetki belgelerine kayıntlı otomobillerde her yılın 1 Aralık ile takip eden yılın 1 Nisan tarihleri arasında kalan dört aylık dönemde kış lastiği kullanılması zorunludur.

Arkadaşlar kış lastiği zorunluluğu yukarıda yazana göre bizi kapsamıyor. Benim aracım ruhsatta panelvan olarak geçiyor. Camlı araç. Uygulama ile karşılaşan oldu mu? Tam bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

b) Ülkemizde tescil edilmiş olsun veya olmasın şehirlerarası karayollarında seyreden tüm kamyon, çekici, tanker, otobüs, minibüs ve kamyonet türü araçlar ile Karayolu Taşıma Yönetmeliği uyarınca “A” türü yetki belgelerine kayıntlı otomobillerde her yılın 1 Aralık ile takip eden yılın 1 Nisan tarihleri arasında kalan dört aylık dönemde kış lastiği kullanılması zorunludur.

Arkadaşlar kış lastiği zorunluluğu yukarıda yazana göre bizi kapsamıyor. Benim aracım ruhsatta panelvan olarak geçiyor. Camlı araç. Uygulama ile karşılaşan oldu mu? Tam bilgisi olan var mı?
    garantisi bitmiş 2011 model doblomda amortisör takozları değişmesi gerekiyor.bu sorun birçok doblo ve fiorinoda kronik sorun olmasına rağmen
    servis bu işlemi ücret karşılığı yapabileceklerini söyledi.bazı arkadaşlar aynı sorunu bazı servislerin ücretsiz yaptıklarını söylemişti.fiat kendinden kaynaklanan bu durumu bile
    organize olup çözemiyorsa yazıklar olsun. dahada fiata binmem.tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: biyohas

garantisi bitmiş 2011 model doblomda amortisör takozları değişmesi gerekiyor.bu sorun birçok doblo ve fiorinoda kronik sorun olmasına rağmen
    servis bu işlemi ücret karşılığı yapabileceklerini söyledi.bazı arkadaşlar aynı sorunu bazı servislerin ücretsiz yaptıklarını söylemişti.fiat kendinden kaynaklanan bu durumu bile
    organize olup çözemiyorsa yazıklar olsun. dahada fiata binmem.tavsiye etmem

Bendeki doblo da 2011 model 47 000 de 2 defa amortisör takozları değişti.

İstanbul Ary otomotiv de garantisi biten aracımın Tofaş parça desteği ile sol amortisör takozu değişmişti.

Bence direk Tofaş müşteri hizmetleri ile bu durumu konuşun.
  • arkadaşlar bizde doblo alacaz inşallah 1.3 multijet premio black serisi full+full dediler beyaz fiyat 49 bin tl tabiki kredili alınacak ..sigorta ve kaskoya dahil değil sizce nasıl yardımcı olabilirmisiniz acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASRIN32

arkadaşlar bizde doblo alacaz inşallah 1.3 multijet premio black serisi full+full dediler beyaz fiyat 49 bin tl tabiki kredili alınacak ..sigorta ve kaskoya dahil değil sizce nasıl yardımcı olabilirmisiniz acil

2015 model ise fiyat iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

arkadaşlar bizde doblo alacaz inşallah 1.3 multijet premio black serisi full+full dediler beyaz fiyat 49 bin tl tabiki kredili alınacak ..sigorta ve kaskoya dahil değil sizce nasıl yardımcı olabilirmisiniz acil

yok hocam 2014 para buna yetiyor alınırmı sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

yok hocam 2014 para buna yetiyor alınırmı sizce

Test sürüşü yaptınız mı? 1.3 biraz hantal.

Şu ilana bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 12 Ocak 2015; 10:17:56 >

• YENİ 2015 DOBLOLAR 67 70 BIN TL CİVARI...FORD CONNECTLERDE OYLE....KİA SPORTAGE QASQAİ ALINIR BU PARALARA...NASIL BIR FIYATTIR ANLAMADIM
  • osgal O kullanıcısına yanıt
    70 bin lira olan doblolar otomobil ruhsatlıdır.Ruhsatta kamyonet (panelvan) olarak geçen doblolar 40-55 bin lira arasıdır

• YENİ KASA DOBLO CIKTIMI
  • osgal O kullanıcısına yanıt
    mart gibi gelecek

http://www.arabalar.gen.tr/images/news/fiat-doblo-2015.jpg
    http://www.arabalar.gen.tr/images/photoalbum/album_2038/fiat-doblo-2015-02_t1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyohas -- 17 Ocak 2015; 0:01:43 >
  • Arkadaşlar 2015 yeni kasa Doblo için fikriniz nedir? Fiyat listelerinde 1.6 premio 55000tl,.1.3 içinse 43000 yazıyor. Bu fiyatlar normalmi. Tüm doblocu arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi acaba..Özellikle donanım ve aksesuarlar için. Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim saygılar.

• Hu huuu kimse yok mu?
    Forum kapandı mı acaba?

• aradaşlar yeni doblocu olacağım lütfen yardımcı olun 2015 model yeni doblodan alacağım niyetim 1.3 M.Jet 90Hp Easy standart olan
    1.3 M.Jet 90Hp Safeline kısmen aksasuarlı fiyat farkı aralarında 2000 lira var 1500 liradaha fark verince maksi alınabilyor hangisini tercih etmeliyim
    vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbsalkutlu

Arkadaşlar 2015 yeni kasa Doblo için fikriniz nedir? Fiyat listelerinde 1.6 premio 55000tl,.1.3 içinse 43000 yazıyor. Bu fiyatlar normalmi. Tüm doblocu arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi acaba..Özellikle donanım ve aksesuarlar için. Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim saygılar.

hocam öncelikle selamlar.. Geçen gün yeni kasa 1.6 dobloyu test ettim araba henüz 5 km deydi.Araç benim hoşuma gitmedi. Neden diyecek olursanız şuan 2010 model 1.6 110
    beygir Berlingo kullanıyorum yani iki arabayı kıyaslayınca inanın ki berlingo daha oturaklı ve daha rahat..ayrıca berlingodan önceki arabam yine
    1.6 2011 model doblo premio idi. Yani doblo'ya yabancı değilim. Şöför koltuğu berlingo kadar rahat değil ve ayrıca arka koltuklar öne yakın ve de çok dik.Direksiyon bana
    çok sert geldi berlingoda daha yumuşak şehir içi kullanımı çok rahat. Ayrıca berlingoda olan yalıtım dobloda yok. Lastikleri çok sert ve hala 195 tabanlı lastik kullanıyorlar.
    mesajım biraz doblo-berlingo kıyaslaması gibi oldu ama aynı sınıftaki araçlarla kıyaslanırsa arabaların daha iyi değerlendirileceği kanısındayım..kolay gelsin

• arkadaslar bu urunden kullanan varmi varsa aciklama yapabilirmisiniz .almayi dusunuyorum.

• veya bu urun nasil .

• quote:

uzun süre kullanmayı düşünüyorsan full alacağına boş al ama mutlaka 1.6 motor olsun...

1.3 motor heleki birde Euro 5 olunca yokuşlarda rezil ediyor insanı,klimadan bile acayip etkileniyor,birde arkada fazla değil 150-200 kg yük olunca iyice zorlanıyor,ayrıca çok çabuk baskı balata yiyiyor ve daha 40 binde güçsüz olmasından kaynaklı volandan ses gelmeye başlıyor...

bende 2013 1.3 'ü satmayı düşünüyorum bu sebeplerden dolayı....
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.