Şimdi Ara

yeni doblo blue me - tom tom navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yarın yeni aldığımız 1.6 premio 105 hp + konfor pak. + otomatik + blue me özelliklerine sahip doblo muzu birmod dan teslim alacağız.

aracın yeniden üretilmesni beklemek istemediğimizden ve ellerinde istediğimiz özellikleri bulunduran ancak buna ilave olarak blue me pakati olan doblo da karar kıldık.

ancak birmod da blue me özellikleriyle birlikte çalışan tom tom marka navigasyon ekranı için 950 tl üsret istiyorlar ben araştırma yaptığım zaman tom tom marka navigasyonların en pahalı olarak 600 tl civarında olanına rastladım sizce 950 tl verip servisinden bu ekranı almalı mıyım yoksa başka bir yerden doblo daki konsolun üstündeki ekran için olan deliğe uyacak ve aracın diğer özellikleriyle tam uyumlu olarak çalışacak bir navigasyon ekranı alabilirmiyim ?

bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
    iyi forumlar

• Bence aracınızın bütün özellikleriyle uyumlu olması için orjinalini alın. Bu arada araç size kaça mal oldu?
  • hacı sizde para bol galiba babana söyle en iyisini alsın pintilik yapmasın:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKİRHOCA

hacı sizde para bol galiba babana söyle en iyisini alsın pintilik yapmasın:))

üslubunuz belki arkadaş arasında su götürebilir; ama herkese açık bir forum sayfasında, üstelik de yazdığınızın çok uzun süre silinip gitmeyeceğini de düşünürsek hiç uygun değil. lütfen daha saygılı olmaya çalışalım.
  • @bora fiat tomtom aparatı nasıl bir mekazma hiç görmedim ama bizzat 3 farklı tomtom kullandım üçü de değişik stilde takılıyordu vantuzlu kısmına. belki arabanın o aparatını alıp elektronik marketlere giderek karşılaştırabilirsiniz. çok ümitlenmemek gerek çünkü göz göre göre 3-4 kat fazla istediklerine göre onların cihazına mahkum olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabuyuktalas

merhabalar

yarın yeni aldığımız 1.6 premio 105 hp + konfor pak. + otomatik + blue me özelliklerine sahip doblo muzu birmod dan teslim alacağız.

aracın yeniden üretilmesni beklemek istemediğimizden ve ellerinde istediğimiz özellikleri bulunduran ancak buna ilave olarak blue me pakati olan doblo da karar kıldık.

ancak birmod da blue me özellikleriyle birlikte çalışan tom tom marka navigasyon ekranı için 950 tl üsret istiyorlar ben araştırma yaptığım zaman tom tom marka navigasyonların en pahalı olarak 600 tl civarında olanına rastladım sizce 950 tl verip servisinden bu ekranı almalı mıyım yoksa başka bir yerden doblo daki konsolun üstündeki ekran için olan deliğe uyacak ve aracın diğer özellikleriyle tam uyumlu olarak çalışacak bir navigasyon ekranı alabilirmiyim ?

bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
    iyi forumlar

Bende cok ikilemde kaldım araştırdım ama Tom Tomu dışardan aLdıgımızda o yuvaya oturan aparatı degilde cama yapıstırılanı veriyolar bende o yüzden eli mahkum bayiden aldım cihazı..Bugun müsteri hizmetlerine mail attım 2o.ooo bakımını gecikme dolayısıyla hediye olarak istedigimi belirttim bakalım ne olacak

• 1.6 105 hp otomatik vites + blue me + start- stop + konfor paketi = 36.800 tl ye mal oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akineton ve bucali paylaşımınız için sağolun ancak servisle görüştüğümde yurt dışından kaynaklanan bi sorundan dolayı şuan ithalatının olmadığını geldiği zaman indirip yapacaklarını filan söylediler ama soru sorduğum hiç kimse bana neden o alete 950 tl para ödemem gerektiğini SÖYLEYEMEDİ :S
  • quote:

1.6 105 hp otomatik vites + blue me + start- stop + konfor paketi = 36.800 tl ye mal oldu

aracınızı vergi levhasıyla yada özel bir indirimle mi aldınız acaba? yada düz vites midir?
    105hp ve otomatik demişiniz ancak otomatik vitesler 90hp. otomatik viteslerin söylediğiniz konfigürasyonunun liste fiyatı trafik sigortası dahil 42bin 'e yakın bir meblağ tutuyor normalde.
  • quote:

1.6 105 hp otomatik vites + blue me + start- stop + konfor paketi = 36.800 tl ye mal oldu

O fiyata çok iyi almışsın. Ben ocak 18 de aldım 36.250 TL ye. 1,6 105 hp, start&stop lusunu. Herhalde benden daha pahalı alan yoktur, pazarlık yapmayı da hiç beceremem. O yetmezmiş gibi 2 ay oldu daha mtv yi ödemediler. Soruyorum bu gün ödüyoruz yarın ödüyoruz 2 ay oldu daha yatırmadı geri zekalılar.
  • mgufer

ya evet onda bi anlaşılmazlık olmuş daha sonradan otomatik vites almak istediğimizde 105 hp liğin otomatiği olmadığı için 90 hp lik otomatik vitesle değiştirmeişler
    yani 1.6 90 hp premio + otomatik vites + blue me + satart stop + konfor paketi + metalik boya = 36.800 tabi tofaş çalışanı indirimi olduğu için bu fiyata aldık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.