Şimdi Ara

yeni dremel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dergul

benimki dremel değil, ama 2 senedir iş görüyor. uygun uç kullanırsan, aleti gereksiz yere zorlamazsan ve bakımını iyi yaparsan uzun süre seni götürür. ama hangi markayı alırsan al, asıl önemli olan koruyucu gözlükle kullanmandır.

sanırım bende ilk dremelimi 3 yıl önce almıştım yusuf benden önce almıştı mc.kork aynı aletten aldık performance power ben 4. ayında pert ettim o hala ilk drilini kullanırken ben şuan 4.yü eskitiyorum çalışmadan çalışmaya farkeden hergün elinden düşürme ozamanda 2 yıl kullanabilecekmisin bakalım burda konuşan kalite

ayrıca nerdeyse tüm pc parçalarınında çin malı olduğuna dikkatinizi sündürürüm çin malı sadece çin malı değil sınıflarına göredir eminim dremel aparatlarıda aptal çin mallarından değildir ama kendisi kesinlikle meksika malı

• zaten benim anlatmak istediğimde oydu ama neyse önemli değil. ben motoru rtr kullanıyorum ama aksesuarlarda dremel.
    quote:

Bu arada sendeki tezgahın resmini bekliyoruz. İyi çalışmalar

tezgahın resimlerinide koydum foruma yanında hediye olarakta bir mod koydum ve yahoo izin verirse video yükledim ama daha aktif olmadı
    konunun adresi
    http://forum.donanimhaber.com/m_26793644/tm.htm
  • bu işle profesyonel olarak ilgilenseydim veya bu aleti sürekli kullansaydım kalitesine daha çok dikkat ederdim. ama arada bir kullanacağım bir aletede para akıtmam. burayı ziyaret edenlerin çoğunun dremelle fazla işi düşmeyecektir. uzun süre kullanmayacağı bir alete neden daha fazla para ödesinler. aradaki farkı daha iyi aksesuarlara yatırmaları daha iyi olmazmı. bir cihazı alırken kalite önemlidir, ama verimlilik daha önemlidir.
  • bence öyle değil yani DH modifiye bölümüne uğrayanların %85 i günlük su bardağından çok dremeli tutyorlardır. ama aksesuar konusunda sana hak veriyorum
  • VOLKOV 19 NOKTA VEYA VİRGÜL KULLANIRSAN SAÇMA SAPAN MESAJLAR ÇIKMAZ ORTAYA SANIRIM... NE DEDİĞİN ANLAŞILMIYOR. DREMELİ 4 AYDA BOZDUM DİYORSUN SONRADA KALİTE DİYORSUN BEN DE BOZAMADIM DİYORSUN..
  • bende almayı düşünüyorum ama bundan izmirde nerde vardır acaba
  • arkadaşlar dremellere bakarken şöle bi ürüne rastladım.

http://www.hepsiburada.com/lotus-122-parcali-mini-gravur-seti/productDetails.aspx?categoryid=456096&productid=hrlotusminiset#tablnk

bu ürün kesim işide yapıyormuş. 122 parçalı.
  • O benim de dikkatimi çekmişti ama titreşimine ve kalitesine çok güvenmedim ve Bauhaustan 99ytlye 55setli dremel 300 aldım üstelik 5yıl garanti ürünü kurtarıyor. 5 yıl sonra yenisini alırsın zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.