Şimdi Ara

Yeni drop sistemi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3gundur evdeyim sürekli dota oynuyorum 20ye yakın oyundur kimseye item dustugunu gormedim
    lvl aldım hediye sandıgı actım sandık kayboldu son itemini verdi ve gitti.
    oyun süresiyle falan alakası yok eskiden uzun oyunlarda 3-4kisiye item atardı. dün 80dkya yakın sürdü bi oyun ama yine item yok.
  • düşen itemlar tırt oluyodu zaten öyle düşeceğine hiç düşmesin daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari 5-10lvlde bir set gelsin :S Oynama süresi ile bağlantılı değil düşme şansı ama 10-15 maçtır 1 kişi bile görmedim item düşürebilen :S Çok saçma bir olay.
  • Çöp 1 parça item düşüyor diye bu kadar üzülmeye gerek yok sanki :D. Hanginiz kaç tane arcana düşürdü, kaç bin dolar kaldırdı bilmiyorum ama bana düşenlerin %95 i çöp. 0.04$ tanesi. Geri kalan %5 de eh işte 0.5$-1$ arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 4 Kasım 2014; 7:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Çöp 1 parça item düşüyor diye bu kadar üzülmeye gerek yok sanki :D. Hanginiz kaç tane arcana düşürdü, kaç bin dolar kaldırdı bilmiyorum ama bana düşenlerin %95 i çöp. 0.04$ tanesi. Geri kalan %5 de eh işte 0.5$-1$ arası.

O bile düşmüyor diyoruz ya
  • O bile düşmeyecek zaten adamlar değiştirdi.

Changelog(drop system)

The current item drop system doesn't function well as a reward mechanism. It drops many items on players who aren't interested in them (the items are extremely common, or they're for a hero the player doesn't play), and in the process dilutes the value of the items. We'd like to get to a place where dramatically fewer uninteresting items enter the economy. We don't have a complete solution yet, so we're going to move forward step by step, taking feedback from you as we go.

- Item drops are now entirely time based instead of level based.
    Drop list now includes full sets, treasures, bundles and Arcanas at a rare rate instead of frequently dropping common items
  • 375 saat oynama süresi var şubat 21 den beri oynuyorum yeni başlayan arkadaşlarıma set düştü bana hala yaygın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yenıldıgımız 40-50 dakka arası rank maçta Invoker a arcana lina kafası düştü çokta iyi oynamıyodu

• son 15 oyun dur sadece lehrac set düştü bana başkada hiç birşey düşmedi oynadığım adamlarada düşmüyo
  • hiç bişey düşmüyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: z21

son 15 oyun dur sadece lehrac set düştü bana başkada hiç birşey düşmedi oynadığım adamlarada düşmüyo

Adama item düşmüş beğenmiyor Kardeş ben 58 maçtır kimseye birşey düştüğünü görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: z21

son 15 oyun dur sadece lehrac set düştü bana başkada hiç birşey düşmedi oynadığım adamlarada düşmüyo

Adama item düşmüş beğenmiyor Kardeş ben 58 maçtır kimseye birşey düştüğünü görmedim.

yok artık o nedir öyle item düşme işi bitti artık level atlamanında bi önemi kalmadı ozaman
  • point boosterler de işe yaramıyor 2 gün önce 5tllik star series bilet aldım weaver set ve 6 günlük booster verdi üzerinde 29 ekim son kullanma tarihi yazıyordu yani tarihi geçmişti o an açmadım açsaydım belki kullanılırdı bilemiyorum. giriş çıkış yaptım ertesi gün booster silinmişti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.