Şimdi Ara

Yeni drop sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 maçtır kimseye hiçbirşey düşmüyor yav Millet SSler atıyor Setler-PW itemleri düşmüş. Drop sisteminde neler değişti ki ?

• Hizli bir google arastirmasi sonucu; artik zaman bazli item dusuyormus. Yani ne kadar zaman oynadigina gore. Ortalama 50 dakika 1 item drop oluyor. Cok arastiramadim yanlis anlamis olabilirim. Iyi arastirinca editleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Hizli bir google arastirmasi sonucu; artik zaman bazli item dusuyormus. Yani ne kadar zaman oynadigina gore. Ortalama 50 dakika 1 item drop oluyor. Cok arastiramadim yanlis anlamis olabilirim. Iyi arastirinca editleyecegim.

Abi bu çok saçma ya O zaman WD-Yurnero pickleyelim adamları 30 dakkada ezip baseden çıkarmayacak hale getirelim. Oyun 100 dakkaya kadar uzar
  • Dün oyunda birisine lina arcana Set düştü

• Steam üzerinde diyelim bende 100 saat var, bana 1 saaatlik bir oyun sonu yaygın item düşerken,, aynı drop şansına sahip bir başka arkadaşın oyun saati 1000 se ona arcanamı düşecek ? olay bumu ?
  • Bu saatler ile ilgili bir bilgi veya buraya koyabileceginiz bir link/ yazi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Hizli bir google arastirmasi sonucu; artik zaman bazli item dusuyormus. Yani ne kadar zaman oynadigina gore. Ortalama 50 dakika 1 item drop oluyor. Cok arastiramadim yanlis anlamis olabilirim. Iyi arastirinca editleyecegim.

Abi bu çok saçma ya O zaman WD-Yurnero pickleyelim adamları 30 dakkada ezip baseden çıkarmayacak hale getirelim. Oyun 100 dakkaya kadar uzar

WD-Yurnero pickleyip 30 dakikada adamları ezip baseden çıkarmayacak hale getirebiliyorsan durman hata

• Saçma bence.Lvl başı item gelmeside mi gitti ?
  • Son 15 20 mactir bana da hiçbir şey düşmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

quote:

Tam aksine cok mantikli bi sistem. Artik dota leveline gore degil steamde dota oynama surene gore item dusuyor.

Yeni drop sistemi ?

700 saate item atmıyorsa 100-200ler ne yapsın

• saatle ilgisi yok ya bende de 2000 küsür ama değil yani oyundaki süre vs bir sürü etmen var vizelerim 8 kasımda bitiyor açıklarım yenilikleri isteyenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

saatle ilgisi yok ya bende de 2000 küsür ama değil yani oyundaki süre vs bir sürü etmen var vizelerim 8 kasımda bitiyor açıklarım yenilikleri isteyenlere

Abi lütfen açıkla yav
  • bnm 2400 saat we item düşmedi oyunlarımdada kimseye item düştüğünü görmedim bnce oyun daki süre forumlarda goruyorum ruslar daha cok yapıyormuş oyunları 2 saat sürdürüp item düşürüyormus arcana vb
  • Kaliteli ırem düşürme şansı leveline göre değil steamda oyun gameplay saatine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Kaliteli ırem düşürme şansı leveline göre değil steamda oyun gameplay saatine göre

Kaliteliyi bırak 3 centlik common bile düşmedi hiçkimseye 10 maçtır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Kaliteli ırem düşürme şansı leveline göre değil steamda oyun gameplay saatine göre

Kaliteliyi bırak 3 centlik common bile düşmedi hiçkimseye 10 maçtır

Drop yüzdesi değişti mi bilmiyorum ama böyle daha iyi oldu kaliteli oyuncuya kaliteli item gelecek lvl in anlamı kalmadı ve droplara yeni itemler eklendi hep pugna itemi düşmeyecek

• Oyunun uzamasının kalite ile bir alakası oldugunu dusunmuyorum, farz edelim bir taraf ezildi baseden cıkamıyor o zaman saatlerce uzatalım oyunu millet kahrından ölsün yada ölelim, 2 tarafta birbirini tartıyor oyun uzuyor ise buna kabulum ama 25 dk kırılan oyunların suresini ezen taraf mı belirleyecek?

Edit, Bu işte bir poop anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 2 Kasım 2014; 18:33:07 >
  • bende kendim de problem var sanıyordum. siz söyledikten sonra baktım da 352 saat olmuş benimde. neredeyse 20maçtır item yok. neyse bir sonra ki maçta çıkar neyse bir sonra ki maçta çıkar diye diye en son oyundan çıkıyorum
  •  Yeni drop sistemi ?

Facebook'ta bir sayfada paylaşıldı. Bir bize düşmüyor sanırım
  • Aylarca item yüzü göremeyip bir anda zengin mi olacağız şimdi? Yeni sistem bu mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.