Şimdi Ara

Yeni Drop Table Çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkte bulamadım herhangi bişey ? Problem bende galiba

edit: yukarıdaki sekmelerden açılıyormuş yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AusteRe -- 11 Eylül 2014; 15:03:41 >
  • Ramaladni's Gift nasıl %100 oluyor, onu anlayamadım...
  • Aslında bu item bölgesi baz alınarak belirlenen düşme şansı, istatistiksel bir hesaplama.
    Barbar Immortal King set'i wizard'a %0 diyorlar ama düşüyor. Wizard oynayıp crusader'ın yeni set'ini drop ile tamamlayan vardı örneğin benim klanda.
    Ramaladni için ise her sınıfa düşme olasılığı var diye düşünmek lazım %100'ü, ama düşme şansı elbette %100 değil ki çok ender düşüyor. Ramaladni'nin bölgesel item olarak 1 alternatifi olsaydı %50 yazacaklardı, örneğin soket açmak değil de silaha %elemantal damage eklemek gibi.
    İstatistikte hata payını aza indirgeyip en az hata payını bulunca doğruya daha çok ulaşmak mantığı olunca oranlar böyle %100 ve %0 kesin doğruyu göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 11 Eylül 2014; 15:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Aslında bu item bölgesi baz alınarak belirlenen düşme şansı, istatistiksel bir hesaplama.
    Barbar Immortal King set'i wizard'a %0 diyorlar ama düşüyor. Wizard oynayıp crusader'ın yeni set'ini drop ile tamamlayan vardı örneğin benim klanda.
    Ramaladni için ise her sınıfa düşme olasılığı var diye düşünmek lazım %100'ü, ama düşme şansı elbette %100 değil ki çok ender düşüyor. Ramaladni'nin bölgesel item olarak 1 alternatifi olsaydı %50 yazacaklardı, örneğin soket açmak değil de silaha %elemantal damage eklemek gibi.
    İstatistikte hata payını aza indirgeyip en az hata payını bulunca doğruya daha çok ulaşmak mantığı olunca oranlar böyle %100 ve %0 kesin doğruyu göstermiyor.

Aynen öyle çünkü wd olmama rağmen reakor set yağıyor :)

• kukriye bak %1.41..:):)
  • demon hunter oynuyorum, crusader karakteri bile açmamışken akkhan seti tamamladım hatta heaven fury cooldown azaltan kalkan bile düşürdüm şimdi o build için gerekli silahı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

kukriye bak %1.41..:):)

Geçende vaulttan düştü bana 450 saatin ardından.Olunca oluyor daha taskerim yok ama
  • HC de bu iki amuleti bekliyorum...
    Mara's Kaleidoscope
    Xephirian Amulet

bi posion birde fire'den heal alan ciksa....... bu iki elemental'ler acayip hp yiyor bende... ilk HC charda dusmedi... 2. charda duser umarim....
  • wd nin üstündeki taskhero crusadere düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.