< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
( YENİ ) Dune Android medya playerlar - HD Realbox 4k - Pro 4k II (2. sayfa)
-
-
İlk güncellemeyi almış. Netflix var gözüküyor. Ve ana menüde aşşağıdaki videoda var.
Version "200702_2251_r15" (the latest stable version):
- Bugfix: Exit from standby mode could hang after entering standby mode
during playback.
- Bugfix: When outputting audio to Bluetooth, the audio interruptions took
place and other problems could happen.
- Bugfix: When playing DASH video streams using internal player (e.g. when
using Kartina.TV application), the player could hang on switching TV
channels.
- Bugfix: When playing DASH video streams using internal player (e.g. when
using Kartina.TV application), picture could have wrong aspect ratio.
- Removed the not needed and not supported setting "Analog A/V output" from
the menu "Setup / Video / Advanced" (because analog A/V output is always
enabled).
- Preinstalled Android aplications (YouTube, SmartYouTube, Netflix, IVI,
Okko, Megogo) updated to the latest versions.
Buda youtube ilk inceleme rusça bilginiz olsun.Roman MirotvortsevyoutubeКраткий первый обзор Dune HD Pro 4K IIhttps://www.youtube.com/watch?v=eP9TcqRZHLs&feature=emb_title
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzunserdar -- 3 Temmuz 2020; 19:36:55 >
-
benim pro 4k netflix oynatmıyor.. tv den seyrediyoruz ama pro 4k da yok.. hesaba giriş var, video yok..
bu yayın şu an anında izleme için uygun değil başka içerik deneyin diyor..
pro 4k2 deki sürümün bugün çıktığını öğrendim yukarıda görünce..avs ye yazdım sizdeki fw versiyon ne diye göreceğiz..
tv deki sürüme baktım. daha güncel bir sürüm pro 4k ya göre..
eğer tv ve pro 4k 2 aynı ise pro 4k daki de bugün yarın gelir ama madem yeni bir sürüm var bu hemen dağıtılmalı.. evinde netflix li tv si olmayan biri dune dan güncelleme bekleyecek..
hoş 4-5 gün önce dune a yazdım, debug dump file istediler; yolladım, video çektim.. bakalım ne diyecekler..
umarım son sürüm dedikleri netflix ver. tv dekinin aynısı çıkar ve pro 4k da alınca sorun düzelir..
hoş netflix le de tel ile konuştum 10 gün önce.. bir sürü şey denedik düzelmedi.. hata kodunu aldılar.. netflix sayfasında bendeki hata kodlarına benzeyenler var, oradakileri denedim olmadı..
özetle son versiyonun pro 4k ya gelmesini bekleyip sorun devam eder mi etmez mi göreceğiz.
-
Ya bu böyle yapacaksa ohooo nvidiada tık yok çatır çatır oynatıyor bir YouTube 4k hdr için maceraya gerek yok o zaman
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
nvidia da netflix açınca fw versiyon ne yazabilir misin?quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Ya bu böyle yapacaksa ohooo nvidiada tık yok çatır çatır oynatıyor bir YouTube 4k hdr için maceraya gerek yok o zaman
sol menü yardım al da çıkıyor.. -
-
Evet benim Pro 4k versiyon eski.. Nvidia ve Philips tv aynı.. Az sonra kaldırıp kuracağım bakalım değişecek mi
Tşkler
sürüm düzeldi ama bende hala oynatım yok..
başka bir sıkıntı olsa gerek..
normalde netflix dune dan seyretmiyorum ama soranlara yardımcı olmak adına deniyoruz bazı şeyleri
hoş öbür başlığa yazdım kimse cevap vermedi..
demek ki ya takmadı millet yada onlarda problem yok. veya foruma bakmıyorlar bile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 4 Temmuz 2020; 20:58:45 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben vazgeçtim ancak ikinci el veya düşeş nvidianın yanına keyfe keder alabilirim Dune'a yakışmamış senin bir adın var anlaşman bittiyse erkekçe bitti netflix lisans vermiyor dersin olur biter ben zidooyu netflix için sattım tekrar maceraya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Temmuz 2020; 13:17:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dune max tan nvidia ya gecen birisi olarak ikiside stabil cihazlar aslında..
dune L1 lisans alırsa çözülür bu iş yoksa boşuna..
selamlar herkese... -
bendeki netflix sorunu çözüldü,
başkalarında varsa yardımcı olmaya çalışırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 22 Ağustos 2020; 14:55:34 > -
Yazarsanız bilgilenmiş olur arkadaşlar
ama dolby vision olayından sonra bir de vs10 motoru arkadaşların ilgisi z9xe kaydı tabii benim de hem 100 dolar daha ucuz dune bu sefer intihar etti
Bana maille bir yapılandırma dosyası yolladılar.. 3 haftalık tatil dönüşü uygulayabildim.. Tatile çıkınca geldi dosya.. Bir acemilik yaptım, dosyayı kurmadan netflix i çalıştırmalıydım. Sorunu çözen netflix mi dune mu bilemedim :)
Dosyayı kurup debug yaratıp göndermemi istediler yaptım.. Kısaca sorun için adamlar uğraşıyorlar.. Son Debug dosyasını eski debug la kıyaslayıp neyi doğru yaptıklarını görüp bir sonraki fw de düzeltirler ki son beta fw yide yükledim netflix sorunsuz devam ediyor çalışmaya..
Zidoo ucuzda arasıra başlığa göz gezdiriyorum hem buraya hem avs ye.. Adamlarım eksileri var.. Mesela mavi ekran sorunları ve netten online fw yükseltilememesi.. Tabi son 3 haftada birşeyler değişmediyse..
Sorun yaşayan özelden mail verirse dsf dosyasını atarım ama dosya benim cihaza mı özel (eski debuglara bakarak yaratılmış olabilir) genel durum mu benden başka paylaşan olmadı netflix sorununu..
Ben netflix i tv uygulamasından sevmiyorum çünkü 5.1 için arc ve hdmi cec açmam gerekiyor buda lüzumlu lüzumsuz bir cihazı açınca diğerininde açılmasına vb sebep oluyor. Dune dan açınca malum zaten ses sistemi çözüyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Dune HD Pro 4K II Plus almak için paypal olmayınca iş zorlaşıyor. Nasıl alacağız bu cihazı?
-
Direk dune-hd.com A gidin şu an bitmiş.. Mümkün olunca bana email atım düğmesinden kayıt olun..
Benim aldığım yerde ön siparişte.. Güvenle alabilirsiniz ama ön sipariş tarihi ileriye ötelenebilir. Sıraya koyup siparişe göre yolluyorlar.
Www.futeko.com -
Aynen dediğiniz gibi yaptım. Hayırlısı bakalım, acele yok. Elde zaten nvidia shield tv pro+zidoo z9x ve fşre tv 4k var. Bu cihaza sarmamın nedeni arkadaşların ses ve görüntü bağlamında farkarından oldukça iddialı şekilde söz etmeleri. Deneyip görmek de bizim işimiz.
-
Hadi hayırlısı z9x ile kıyaslama bekleriz
Avsforumda filan tam tersi yorumlar var z9x lehine siz nerede okudunuz ki z9xten daha iyi gösterdiğini
Alınca bir test bekleriz
Hiç Dune Hd Pro II kullanan var mı topicte
Netflix atmos oldu mu
Amazon Prime hdr10+ ve atmos mu?
Dune Hd Pro II gördüğüm kadarıyla sadece Dikmen Elektronik'de var ama o da fahiş fiyat.
"Avsforumda filan tam tersi yorumlar var z9x lehine siz nerede okudunuz ki z9xten daha iyi gösterdiğini" Üstat Dune lehine olan yorum arkadaşıma ait, ısrarla ve inatla bu görüşünü tekrarlıyor ama farklı şehirlerde olduğumuzdan bir türlü kıyas imkanı bulamıyoruz.
-
Ben görüntüyu geçtim artık netflix ve amazon hdr olsun ben fitim dune hd II'ye yunan sitesi hariç amazon prime hakkında tek laf eden olmamış o da 4k diyor ama hdr10+ mı söylemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Aralık 2020; 14:4:19 >
Dune HD Pro 4K ile 2.5 senedir netflix problemi yaşıyorum,ilk zamanlar 4k göstermiyordu ve sürekli takılıyordu, sonra servise gönderdim netflix'in farklı versiyonu kuruldu ve düzeldi ancak hdr ve dolby atmos içerikleri izleyemiyorum malesef, muhtemelen dune ile netflix arasında bir lisans soruınu var, PS4 Pro ve Xiaomi Mi Box S 4K ile HDR 4k 60hz hiç sıkıntı yok ama dolby atmos desteği yok bu cihazların.
Yeni çıkan Dune HD Pro 4K II de umarım düzelmiştir, bunun dışında mükemmel bir cihaz, alırken netflix ve youtoube hdr sıkıntılarını mutlaka gözönünde bulundurun.
resim-1 : Dune HD Pro 4K
resim-2 : windows 10 netflix uygulaması
resim-3 : PS4 Pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANTER_111 -- 26 Aralık 2020; 16:46:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X