Şimdi Ara

Yeni Dünya düzeninde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapılan mesleğin tamamen boş olduğu net bir gerçektir.

Hiçbirimiz dünyayı etkileyen kararlar alabilen biri olmayacağız en servetli turk bile bu seviyeye gelemeyecek.

Belli seviye zekada ve yatırım bilgisi olan bir adamın belli serveti olsun hiçbir meslek yapmadan, değer üretmeden o paranın en kötü değerini koruyarak ömrünün sonuna kadar güzel yaşam sürer.

Kırmızı şortlinin kafa yapısını begenmesem de söylediklerinde haklılık payı var ama yanlış noktaya değiniyor.

Şu an forumda da kpss ortaogretim düşünen işte öğretmen olmayı düşünen insanlar görüyorum bu insanların sadece 280k doları
    olsa ömür boyu Türkiye şartlarında a+ hayat yaşamak için başka bir şey yapmalarına gerek yok. En sağlam 4 bankayla anlaşmalı faize koysa parasını %30 unu da altın, elmas gibi binlerce yıldır stabil değer saklama birimlerinde tutsa. Sadece aylık gelen faizin %70ini yese kalanında yatırıma devam etse bile mükemmel hayat yaşar. Düşünmeden dünya turu yapar, tekneler satın alır hobileri olur. Torunlarına bile o yatırım serveti yeter

Benim de planım bu belli servete ulaştıktan sonra meslekten para kazanmayı bosverip boyle keyif çıkarmak. Açıkçası şanslıyım sıfırdan dipten gelmeyeceğim şu an bile belli pasif gelirim var başarılı da sayılırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Biraz bekleyin, döviz uzun süredir oynamıyor o yüzden gerçekleri unuttunuz herhalde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.