Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion DV6 3055 dün cevahir teknosa extra dan aldım. 1753 tl idi. Kampanya bu akşam bitiyor dediler ama. Ben aldıktan sonra 1 kutulu + 1 teşhir kalmıştı. Saat 6 civarı. Kalmışsa almayı düşünen arkadaşlar gidip bi baksın derim. On numara süper laptop.İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Ayrıca axess ve world carta %10 chip para ve 12 taksit yapıyolar. Yani çok daha ucuza da gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodrigo84 -- 21 Haziran 2010; 10:25:32 >
  • pause'a aldığım anda tekrar başlıyor. Ya geri veririm vermesine de gerek görmüyorum bu sorun baştan beri olsa anlardım çünkü en iyisi biraz beklemek. Hp için güncelleştirmeleri nerden alıyoruz. kendi programı bişeyler yükledi windows guncellestırmelerını de yaptım. belki onlardan dolayı bile olabilir birinde hata varsa... olmadı recoveryle yeniden kurucaz. bu arada bir soru daha win 7 orjinal cdsi isteyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo84

Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion DV6 3055 dün cevahir teknosa extra dan aldım. 1753 tl idi. Kampanya bu akşam bitiyor dediler ama. Ben aldıktan sonra 1 kutulu + 1 teşhir kalmıştı. Saat 6 civarı. Kalmışsa almayı düşünen arkadaşlar gidip bi baksın derim. On numara süper laptop.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

çok güzel bir fiyata almıssın hayırlı olsun.
    senden ricam bir müzik açar mısın ? işitmem çok iyi olmadığından bu konu hakkında iyi bir yorum yapamadım her ne kadar bana bir dizüstü için mükemmel gelse de :)

sen ne düşünüyorsun sesi konusunda ? sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsun ve ayrıca bir soğutucu stant almayı düşünüyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerex

pause'a aldığım anda tekrar başlıyor. Ya geri veririm vermesine de gerek görmüyorum bu sorun baştan beri olsa anlardım çünkü en iyisi biraz beklemek. Hp için güncelleştirmeleri nerden alıyoruz. kendi programı bişeyler yükledi windows guncellestırmelerını de yaptım. belki onlardan dolayı bile olabilir birinde hata varsa... olmadı recoveryle yeniden kurucaz. bu arada bir soru daha win 7 orjinal cdsi isteyebiliyor muyuz?

çok acaip bir durum aslında.aldığın yere yakınsan ve bilgisayarda önemli dosyaların yoksa git oraya orada göster neyin nesidir bu diye ... isterse yazılımsal olsun kullanımını etkiliyor ise sorun sorundur :)
  • yakın değilim ki... bugün pek vaktim de yok aslında yarın bir recovery yapıyım en iyisi. zaten yapıp diskteki recovery kısmını silmek istiyorum bu da vesile oldu işte formattan sonra hala devam ederse o zaman götürücem
  • quote:

yakın değilim ki... bugün pek vaktim de yok aslında yarın bir recovery yapıyım en iyisi. zaten yapıp diskteki recovery kısmını silmek istiyorum bu da vesile oldu işte formattan sonra hala devam ederse o zaman götürücem

Allah kolaylık versin arkadaşım ne diyeyim.çok pis bir durum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo84

Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion DV6 3055 dün cevahir teknosa extra dan aldım. 1753 tl idi. Kampanya bu akşam bitiyor dediler ama. Ben aldıktan sonra 1 kutulu + 1 teşhir kalmıştı. Saat 6 civarı. Kalmışsa almayı düşünen arkadaşlar gidip bi baksın derim. On numara süper laptop.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

çok güzel bir fiyata almıssın hayırlı olsun.
    senden ricam bir müzik açar mısın ? işitmem çok iyi olmadığından bu konu hakkında iyi bir yorum yapamadım her ne kadar bana bir dizüstü için mükemmel gelse de :)

sen ne düşünüyorsun sesi konusunda ? sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsun ve ayrıca bir soğutucu stant almayı düşünüyor musun ?

Ses beni tatmin etti benim bu tür takıntılarım olmadığı için titizlik göstermiyorum yani benim için ses gelmesi yeterli. evet soğutucu almayı düşünüyorum ama çok ısındığına da şahit olmadım tedbir amacıyla bi tane alıcam 20 tl falan zaten bulunsun.

• evet ses güzel çatlama falan yok seste tabi 5.1den sonra buna geçince biraz afallıyor insan ama güzel gerçekten
  • @ rodrigo84
    sende bu bahsettiğim tiz ses olayı var mı bilgisayarda müzik yürütmezken gelen? ses bombası atılınca tiz bir ses olur ya onun gibi aynı kasaya yaklaşınca duyuluyor.
  • quote:

@ rodrigo84
    sende bu bahsettiğim tiz ses olayı var mı bilgisayarda müzik yürütmezken gelen? ses bombası atılınca tiz bir ses olur ya onun gibi aynı kasaya yaklaşınca duyuluyor.

Hayır
  • Gamlı baykus kararın ne gidip alalımmı ? Napalım ? iyimi kötümü memnunmusun ? Tam alcaktım beni tereddütte bıraktın. Yardımcı olursan sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem188

Gamlı baykus kararın ne gidip alalımmı ? Napalım ? iyimi kötümü memnunmusun ? Tam alcaktım beni tereddütte bıraktın. Yardımcı olursan sevinirm

ben geri vermekten vaz geçtim,sorunun yazılımsal olduğuna karar verdim.zaten HP nin bir yazılımı da tarama yaptı hata buldu bir yazılımda onu güncelledi falan.
    4 saattir pc açık ve kullanıyorum,bu gün göndermezsem iade hakkı bitecek diye şu an için hiç bir sorun bulamadım,bilgisayar gayet hızlı çalışıyor.firefoxda yavaşlama vardı biraz onun nedeni de herhalde parmak okuyucusu yazılımıydı,şifre girme ekranı olan sitelerde devreye giriyor bunu da sürekli yapınca bir yavaşlamaya sebep oluyor herhalde .

ben bilgisayarımdan memnunum,değiştirmiyorum,ama istersen bekle genede forumdan bir arkadaş da alacak onun da yorumlarını bekleyebilirsin.ayrıca 2 kişide daha var gördüğün üzere onlara da sorabilirsin fikirlerini.

not:bu arada karışıklık çıkmasın yanlış anlama olmasın diye bu konudan bahseden mesajlarımı sildim,bazı arkadaşların da kısaca yardım ettikleri mesajları sildirdim,uzuncana emek olanlara da dokundurtmadım ama admin dokunmamış şikayetime anladığım kadarı ile
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 21 Haziran 2010; 12:55:35 >

• gAMLI KARDEŞ BİRSEY SORUCAM ÜRÜNÜN ESTETİĞİ VE ERGONOMİSİ HAKKINDA BİRAZ DÜSÜNCELERİNİ YAZARMISIN LÜTFEN.

TEŞEKKÜR EDERİM

RAUF
  • quote:

Orijinalden alıntı: raufdogan

gAMLI KARDEŞ BİRSEY SORUCAM ÜRÜNÜN ESTETİĞİ VE ERGONOMİSİ HAKKINDA BİRAZ DÜSÜNCELERİNİ YAZARMISIN LÜTFEN.

TEŞEKKÜR EDERİM

RAUF

hocam resimlerden bu sorunun cevabını fazlasıyla bulursun bence ama genede söyleyim.her şey gerektiği şekilde duruyor ve yazı yazmak çok rahat.
  • bende zalman nc 1500 alacağım.paraya kıyabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bende zalman nc 1500 alacağım.paraya kıyabilirsem.

kıydım çoktan kargoya vermişlerdir herhalde bu gün.alınıp da uzun yıllar kullanılacak şeylerdendir bu bence
  • ilk başta ısınma oluoy fakat bu ısınma daha sonra yükselişe geçmiyor hatta belli bir süre sonra daha aşağıda sabitliyor ısınmayı.Daha az ısına laptoplar gördük tabi fakat buda l7 işlemci mühim olan işlemcinin max çalışma sıcaklığı eğer 90 dan az ise tam yük altında soğutucu isteyebilir.Ben daha oyun oynamadım fakat genel olarak makina gayet hoş.recovery den yedek dvd lerini yapmayı unutmayınız.

Sormak istediğim bir şey var makina altındaki seri noyu gene bu laptop olacak şekilde netten inen win7 ile kullanabiliyormuyuz acaba?Hani diyelim dvdler yandı harddisk patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

ilk başta ısınma oluoy fakat bu ısınma daha sonra yükselişe geçmiyor hatta belli bir süre sonra daha aşağıda sabitliyor ısınmayı.Daha az ısına laptoplar gördük tabi fakat buda l7 işlemci mühim olan işlemcinin max çalışma sıcaklığı eğer 90 dan az ise tam yük altında soğutucu isteyebilir.Ben daha oyun oynamadım fakat genel olarak makina gayet hoş.recovery den yedek dvd lerini yapmayı unutmayınız.

Sormak istediğim bir şey var makina altındaki seri noyu gene bu laptop olacak şekilde netten inen win7 ile kullanabiliyormuyuz acaba?Hani diyelim dvdler yandı harddisk patladı.

zaten recovery çekiliş haliyle hiçbirzaman kullanmam kağnı gibi oluyor bilgisayar.temiz bir win 7 home premium kurup alttaki key ile windows'u aktifleştirmek en iyisi

• bu laptopların i7lileri 45nm, i5lisi fln çıkarsa onlar 32nm onu almak laızm az ısınıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

ilk başta ısınma oluoy fakat bu ısınma daha sonra yükselişe geçmiyor hatta belli bir süre sonra daha aşağıda sabitliyor ısınmayı.Daha az ısına laptoplar gördük tabi fakat buda l7 işlemci mühim olan işlemcinin max çalışma sıcaklığı eğer 90 dan az ise tam yük altında soğutucu isteyebilir.Ben daha oyun oynamadım fakat genel olarak makina gayet hoş.recovery den yedek dvd lerini yapmayı unutmayınız.

zaten recovery çekiliş haliyle hiçbirzaman kullanmam kağnı gibi oluyor bilgisayar.temiz bir win 7 home premium kurup alttaki key ile windows'u aktifleştirmek en iyisi

öyle yapabiliyor muyduk ? ben öyle yapamıyoruz diye biliyordum da :) öyle ise çok güzel bir haber,elimde zaten premium cd si var :D

şu hp yazılımlarını toplamak lazım sadece bir cd ye :d

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.