Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım bu hp 3000 serilerinde de ısınma sorunu var ..

hangi laptopu alıcagımı sasırdım bende .. bunu bekliyordum almak için

ama kullanan arkadas pek ic acıcı seyler söylemedi ... ses geliyormus ısınma sorunu ..

ne yapmalıyım arkadaslar almalımıyım sizce bu seriyi .. ya i5 lisini alıcam yada i7 lisini ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatnatined

sanırım bu hp 3000 serilerinde de ısınma sorunu var ..

ama kullanan arkadas pek ic acıcı seyler söylemedi ... ses geliyormus ısınma sorunu ..

ne yapmalıyım arkadaslar almalımıyım sizce bu seriyi .. ya i5 lisini alıcam yada i7 lisini ..

ben hiç te ses sorunu yaşamıyorum.ısı olayına gelince de bence kendi ısı yönetimi böyle bence.şu an stand olmadan kullanıyorum mesela hiç de sıcak değil gayet normal .bilgisayarın sol tarafı ılık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

ben hiç te ses sorunu yaşamıyorum.ısı olayına gelince de bence kendi ısı yönetimi böyle bence.şu an stand olmadan kullanıyorum mesela hiç de sıcak değil gayet normal .bilgisayarın sol tarafı ılık .

tavsiye edermisiniz peki bu laptopu cunku bende bugün yarın bundan almayı dusunuyorum ama internette de baktım güzel bir incelemesine rastlayamadım ..

• İnceleme için teşekkürler güzel bir inceleme olmuş Deniz.

Bu arada aydınlatmalı klavye ve şık tasarım beni cezbetti.Güle güle kullan.
  • quote:

quote:

quote:

tavsiye edermisiniz peki bu laptopu cunku bende bugün yarın bundan almayı dusunuyorum ama internette de baktım güzel bir incelemesine rastlayamadım ..

büyük bir ihtimalle ilk incelemeyi ben yaptım :)
    en iyisi siz de biraz bekleyin,gerçekten kafasına almayı koymuş bir arkadaşımız var burada o alınca ondan da düşüncelerini alırsınız ama ben sıcaklıkta sakıncalı bir nokta göremedim.4 çekirdek ve 8 de sanal çekirdekli bir işlemci için gayet normal bir sıcaklık değerleri olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerex

Arkadaşlar merhaba ben de cuma günü bu bilgisayardan aldım yalnız bir sorunum var kasanın sağ tarafından korkunç bir ses geliyor. çok tiz bir ses bu sizde de var mı uzaktan kullanıyorsanız fark edilmeyebilir ama bir kulagınızı koyup bakar mısınız acaba?

hocam bu konu ile ilgili bir şey buldum tam aynı şey olmasa da : IDT audioyu açıp (pc nin ses kontrol yazılımı) yukarıdaki tercihlere gelip oradan ileri güç yönetimini devre dışı bırakır mısın ? öbür seri de de benzeri bir sorun yaşamışlar ama orda da pıt pıt sesi şeklindeyimiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem188

Gamlı baykus kararın ne gidip alalımmı ? Napalım ? iyimi kötümü memnunmusun ? Tam alcaktım beni tereddütte bıraktın. Yardımcı olursan sevinirm

ben geri vermekten vaz geçtim,sorunun yazılımsal olduğuna karar verdim.zaten HP nin bir yazılımı da tarama yaptı hata buldu bir yazılımda onu güncelledi falan.
    4 saattir pc açık ve kullanıyorum,bu gün göndermezsem iade hakkı bitecek diye şu an için hiç bir sorun bulamadım,bilgisayar gayet hızlı çalışıyor.firefoxda yavaşlama vardı biraz onun nedeni de herhalde parmak okuyucusu yazılımıydı,şifre girme ekranı olan sitelerde devreye giriyor bunu da sürekli yapınca bir yavaşlamaya sebep oluyor herhalde .

ben bilgisayarımdan memnunum,değiştirmiyorum,ama istersen bekle genede forumdan bir arkadaş da alacak onun da yorumlarını bekleyebilirsin.ayrıca 2 kişide daha var gördüğün üzere onlara da sorabilirsin fikirlerini.

not:bu arada karışıklık çıkmasın yanlış anlama olmasın diye bu konudan bahseden mesajlarımı sildim,bazı arkadaşların da kısaca yardım ettikleri mesajları sildirdim,uzuncana emek olanlara da dokundurtmadım ama admin dokunmamış şikayetime anladığım kadarı ile
    .

güle güle kullanırsın umarım bu kararından sonra güzel kardeşim..
    yalnız bi konuda yanlış yaptın bak şimdi ve insanlarıda muallakta bıraktın..o mesajları silmemeliydin yada sildirmemeliydin çünkü cihazın artıları ve eksileri ile en ince noktasına kadar yorumlar yer almalı bu başlıkta.sadece olumsuzları silip olumluları bırakırsan bu kafa karışıklığından ziyade objektif bir tutum olmaz ve sen iyi bişey yapayım derken kötü bişey yapmış olursun..o nedenle kusura bakma bu noktada yanlış bi hamle yaptın..
    bilgisayara gelince bugün gittim bende inceledim bimekste mechatronik nickli arkadaşla beraber aylardır bu cihazları bekliyorduk ama oda beğenmedi bende beğenmedim ve bu ürünü almaktan vazgeçtik.nedeni ise hem ısınma sorunu hemde kasasında alttan ışıklandırma olayından başka bir kullanım kolaylığı sunmaması.yani resimlerde kasa güzel görünüyor ama birebir bakınca hayal kırıklığına uğradık biz.bu nedenle almayı düşünen arkadaşlar bizzat gidip incelesinle kendi zevklerine uyarsa öyle alsınlar,resimlere bakıp direk iş yapmazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem188

Gamlı baykus kararın ne gidip alalımmı ? Napalım ? iyimi kötümü memnunmusun ? Tam alcaktım beni tereddütte bıraktın. Yardımcı olursan sevinirm

ben geri vermekten vaz geçtim,sorunun yazılımsal olduğuna karar verdim.zaten HP nin bir yazılımı da tarama yaptı hata buldu bir yazılımda onu güncelledi falan.
    4 saattir pc açık ve kullanıyorum,bu gün göndermezsem iade hakkı bitecek diye şu an için hiç bir sorun bulamadım,bilgisayar gayet hızlı çalışıyor.firefoxda yavaşlama vardı biraz onun nedeni de herhalde parmak okuyucusu yazılımıydı,şifre girme ekranı olan sitelerde devreye giriyor bunu da sürekli yapınca bir yavaşlamaya sebep oluyor herhalde .

ben bilgisayarımdan memnunum,değiştirmiyorum,ama istersen bekle genede forumdan bir arkadaş da alacak onun da yorumlarını bekleyebilirsin.ayrıca 2 kişide daha var gördüğün üzere onlara da sorabilirsin fikirlerini.

not:bu arada karışıklık çıkmasın yanlış anlama olmasın diye bu konudan bahseden mesajlarımı sildim,bazı arkadaşların da kısaca yardım ettikleri mesajları sildirdim,uzuncana emek olanlara da dokundurtmadım ama admin dokunmamış şikayetime anladığım kadarı ile
    .

güle güle kullanırsın umarım bu kararından sonra güzel kardeşim..
    yalnız bi konuda yanlış yaptın bak şimdi ve insanlarıda muallakta bıraktın..o mesajları silmemeliydin yada sildirmemeliydin çünkü cihazın artıları ve eksileri ile en ince noktasına kadar yorumlar yer almalı bu başlıkta.sadece olumsuzları silip olumluları bırakırsan bu kafa karışıklığından ziyade objektif bir tutum olmaz ve sen iyi bişey yapayım derken kötü bişey yapmış olursun..o nedenle kusura bakma bu noktada yanlış bi hamle yaptın..
    bilgisayara gelince bugün gittim bende inceledim bimekste mechatronik nickli arkadaşla beraber aylardır bu cihazları bekliyorduk ama oda beğenmedi bende beğenmedim ve bu ürünü almaktan vazgeçtik.nedeni ise hem ısınma sorunu hemde kasasında alttan ışıklandırma olayından başka bir kullanım kolaylığı sunmaması.yani resimlerde kasa güzel görünüyor ama birebir bakınca hayal kırıklığına uğradık biz.bu nedenle almayı düşünen arkadaşlar bizzat gidip incelesinle kendi zevklerine uyarsa öyle alsınlar,resimlere bakıp direk iş yapmazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

tamam da hocam benim yaşadığım sorun yazılımsaldı,herkesde olma riski yok ki bunun ?

• Bende çok kararsız kaldım.Oyun için uygun mu acaba bu bilgisayar?
  • windows puanlamasını tekrardan yapabilir misiniz? işlemci neden öyle düşük puan almış anlayamadım. yeniden puanlama yapmadan önce güç modunu gözden geçirebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

windows puanlamasını tekrardan yapabilir misiniz? işlemci neden öyle düşük puan almış anlayamadım. yeniden puanlama yapmadan önce güç modunu gözden geçirebilirseniz sevinirim.

tam performansta 7.0 oldu.bilgine .gerisi aynı sadece işlemci 7.0
  • NC 1500 geldi.

ilk başta şok oldum gerçi hala şoktayım,dünyanın parasını verdiğim şey bu muydu ? para kazanmak ne kadar kolay olmuş.resimlerden göründüğü gibi değil valla.ve en yüksek ayarlarda da fanın çalıştığını bile hissetmiyorum gerekse sıcaklık olarak gerekse de üfleme olarak.yükte anca 6 derece falan etki etti.
    ne bileyim o kadar para verdim daha değişik bir şey beklerdim
  • quote:

NC 1500 geldi.

ilk başta şok oldum gerçi hala şoktayım,dünyanın parasını verdiğim şey bu muydu ? para kazanmak ne kadar kolay olmuş.resimlerden göründüğü gibi değil valla.ve en yüksek ayarlarda da fanın çalıştığını bile hissetmiyorum gerekse sıcaklık olarak gerekse de üfleme olarak.yükte anca 6 derece falan etki etti.

cidden mi o zaman ben 10 liraya koca fanlı birşey alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

NC 1500 geldi.

Tam yükte sıcaklığı 80 e sabitliyor diğer türlü 86 ya çıkıyordu ama o gün test yaptığımda da hava sıcaktı.malzeme olarak kötü değil ama ben 100 tl den fazla verdiğim bir ürünün de böyle bir şey olduğuna inanamıyorum.fanları çok güçsüz geldi zaten en yüksek hızları 1500 devirmiş pek üflemez zaten.şu an yoldayım eve gelince stantsız prime 95 ve stantla prime 95 yapacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

NC 1500 geldi.

Tam yükte sıcaklığı 80 e sabitliyor diğer türlü 86 ya çıkıyordu ama o gün test yaptığımda da hava sıcaktı.malzeme olarak kötü değil ama ben 100 tl den fazla verdiğim bir ürünün de böyle bir şey olduğuna inanamıyorum.fanları çok güçsüz geldi zaten en yüksek hızları 1500 devirmiş pek üflemez zaten.şu an yoldayım eve gelince stantsız prime 95 ve stantla prime 95 yapacağım.

sadece 2-3 derece fark etti,ve ben bunun için 100 tl den fazla verdim bozuk da olabilir bilmiyorum ama şaka gibi.hemen hb ye bilgi verip paramı geri isteyeceğim.
    şu an stantsız en yüksek 86 84 86 84 ü buldu şimdi sıra stantta
    stant ile 83 82 83 81 2-3 derece için resmen 130 tl verdim.kim bilir ürünüm bozuk bilmem,ama ben bunu kabul edemem.hemen paketleyip geri gönderiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 22 Haziran 2010; 20:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Cihaz 1753 Liradan Teknosa'nın stoğuna girdi..

http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&pg=2&T_Category=_NOTEBOOK63

fiyat süpermiş ya
  • geldi iyi hoşta alsak mı almasak mı anlamadık ki :D
  • Teknosaya da girmesine sevindim. Bi sorun çıkarsa 3 gün içinde direk yenisini veriyor en azından bu yönü güzel. Heralde alıcam bu laptopu ve heralde teknosadan alıcam. 1750 lirayı world karta 10 taksit yapmasına da hayret ettim, diğer sitelerde taksitle 2000 tl civarında oluyordu. Süper !
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Teknosaya da girmesine sevindim. Bi sorun çıkarsa 3 gün içinde direk yenisini veriyor en azından bu yönü güzel. Heralde alıcam bu laptopu ve heralde teknosadan alıcam. 1750 lirayı world karta 10 taksit yapmasına da hayret ettim, diğer sitelerde taksitle 2000 tl civarında oluyordu. Süper !

teknosa nasıl bu kadar ucuza satabiliyor bunu sitede bir yanlışlık olmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.