Şimdi Ara

YENİ E SERİSİ İÇ MEKANI ORTAYA ÇIKTI(Yeni resimler eklendi,kotalılar dikkat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fotoğrafta neden tek pedal var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel. Dis tasarimda kamuflaj altindan sasirtan detaylar cikarsa cok iyi bir kombinasyon olur. C ve S'den kendini ayirabilecek bir nuansa ihtiyaci var. Ocakta gorecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfının üstünde bir kaliteye sahip gibi duruyor mu? Evet. Ama eski e serisinin içi bana daha güzel geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Tr'de satılanların %90'ının içi böyle olmayacağı için paniğe gerek yok

Nasıl yani

• LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğin diğer markalarda olur.Aynen bu resimlerdeki gibi gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz ve baza yakın donanımlar oluşturuyor satışların çoğunu. Araç yine araç tabi ama o döşemeler ve üst seviye ses sistemleri çok nadir satın alınır. Hatta küçük ekran varsa onunla gelir bir çoğu.
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Eski E Serisi'nin iç mekanı rakiplerinden geride kalan bir iç mekandı. Gerçi W212 E Class bence E Class'ın tarihine yakışan bir model değildi.

İç mekanı beğendim. Özgün değil ama oldukça kaliteli. Baz versiyonda analog kadran ve küçük bilgi ekranı biraz göz tırmalıyor ama onun da çaresi biraz para verip Full LDC almak.
  • Mercedes yaşlı diye boşuna demiyoruz.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Mayajlı E serisi F10 dan daha kaliteli ve lüks ve konforlu bir otomobil.İkisine de bindim,bunu sadece ben de söylemiyorum binen herkes söylüyor.W212 nin makyajlısına hayal kırıklığı diyorsan diyecek söz bulamıyorum.Bence F10 da gayet kaliteli bir otomobil W212 ondan da kaliteli ve lüks.Hayal kırıklığı falan yok ortada.

• 3.fotograftaki donanim seviyesi cerceve line olsa gerek.

6 plus'a 4'un ekranini koymuslar gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 8 Aralık 2015; 21:24:52 >
    Bmw kaliteli,sağlam,lüks keyifli bir marka.Tasarımlarını da Mercedes'ten daha çekici ve güzel buluyorum.Alanlara da,sevenlere de saygım sonsuz.Ama şunu da kimseyle tartışmam,Mercedes'in içine bindiğinde aldığın kalite,lüks,ince detay hissi,yolda giderkenki sükunet ve konfor Bmw de yok.İkisi de kusursuza yakın markalar ama Mercedes daha iyi otomobiller üretiyor.Bmw hayranı olabilirsin ama objektif ol.

Mesela ben şu an F10 W212 arasında kalsam F10 alabilirim çünkü çok daha orantılı ve güzel bir otomobil.W212 'nin tasarımını sevmiyorum.Ama W212 F10'dan daha iyi bir otomobil.Bu birçok model için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 9 Aralık 2015; 0:09:50 >
  • Kalite fazla olunca şimdi bunun e250 coupe sine 300.000 fiyat biçmeseler bari.
  • tabletten nihayet kurtuldu millet.
  • Şu kahve tonlarindaki iç mekana bakarken kaptırmıştır kendimi hayallere dalmış gitmisim... Fakir ruhum incindi.. Koymayin böyle seyler

• emre356 kullanıcısına yanıt
    Kaliteden değil tasarımdan bahsediyorum. Küçücük bilgi ekranı, eski nesil analog kadranları ile tasarım olarak 5 Serisi ve A6'dan daha kötü görünüyordu W212'nin iç mekanı. Yoksa Mercedes E Serisinde kalite sorunu olmaz.
  • c segmenti yukarısı hiç ilgi alanıma giremiyor ama tablet olmaması güzel olmuş .
    Tasarım görecelidir tabi ona lafım olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 9 Aralık 2015; 8:37:32 >
  • Tempra hariç dijital ekranlı araçlardan nefret ediyorum...Yaşasın kadranlı analoglar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Şişik C, Sönmüş S. Bu kadar.

Zaten oldugu segmentte o, E serisinin yeri C ile S arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Aralık 2015; 10:07:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.